Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γρεβενών

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γρεβενών

ΑΓΩΝΑΣ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΑ-ΥΓΕΙΑΣ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Αγώνας για την προστασία της δημόσιας υγείας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τα βάναυσα αντιδημοκρατικά  μέτρα

Σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια μετάθεσης των εγκληματικών ευθυνών και παραλείψεων της κυβέρνησης της ΝΔ για την πανδημία στους πολίτες, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανήγγειλε πρωτοφανή αντιδημοκρατικά μέτρα απαγόρευσης των «μη αναγκαίων» μετακινήσεων. Η προσπάθεια να στοχοποιηθούν «μερικοί επιπόλαιοι» και να κατηγορηθούν οι πολίτες για «ελλειμματική ευθύνη» έχει μοναδικό στόχο μια νέα εκδοχή «κοινωνικού αυτοματισμού» και καλλιέργεια λογικών του τύπου «όλοι φταίμε».

Αλλά «δεν φταίμε όλοι». Ακόμα και τώρα τα μόνα μέτρα της κυβέρνησης είναι το «μένουμε σπίτι» αφήνοντας τα νοσοκομεία διαλυμένα, χωρίς προσωπικό, αντιδραστήρια, μέτρα προστασίας, ενώ η ιδιωτική υγεία θησαυρίζει.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει εγκληματικές ευθύνες γιατί ενώ ήξερε από νωρίς τον κίνδυνο από τον κορονοϊό:

·         Δεν έκανε καμία πρόσληψη γιατρών και προσωπικού για να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, λέγοντας ασύστολα ψέματα ότι η «δημόσια υγεία είναι θωρακισμένη» και παράλληλα προσλάμβανε 1.500 ΜΑΤατζήδες και 800 συνοριοφύλακες για να κυνηγάει πρόσφυγες στα σύνορα.

·         Δεν φρόντισε να ανοίξει όλες τις κλειστές ΜΕΘ και να φτιάξει καινούριες με κατάλληλο εξοπλισμό λειτουργίας και ειδικευμένο προσωπικό.

·         Δεν εξασφάλισε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για το προσωπικό στα νοσοκομεία που μάχεται στην πρώτη γραμμή με πολύ σοβαρές έως τώρα συνέπειες για την υγεία του!

·         Δεν οργάνωσε συστηματικά διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό ιδιαίτερα στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης.

·         Δεν προχώρησε σε επίταξη υποδομών και δυναμικού του ιδιωτικού τομέα υγείας.

·         Δεν έκλεισε ή δεν περιόρισε αποφασιστικά την λειτουργία εταιρειών που δεν σχετίζονται άμεσα με την επιβίωση και την υγεία του πληθυσμού, αποτρέποντας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να πάνε στις δουλειές τους.

·         Δεν απαγόρευσε αμέσως τη λειτουργία των ναών με αποτέλεσμα να υπάρχει άγνωστη διασπορά σε εκατοντάδες χιλιάδες κυρίως ηλικιωμένους.

·         Δεν έκανε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού και την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων.

·         Δεν έκλεισε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών με μεταφορά τους στα άδεια ξενοδοχεία και σπίτια θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία τους αλλά και την υγεία των κατοίκων των περιοχών που υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης.

·         Δεν στέγασε τους άστεγους σε κρατικές δομές φιλοξενίας.

Αυτά τα μέτρα η κυβέρνηση συνεχίζει να μην τα παίρνει, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσει τα αιτήματα των αφεντικών και να θέτει εκτός του νόμου την πολιτική και συνδικαλιστική δράση.

Προσπαθεί να βάλει στον γύψο τις αντιδράσεις για την εγκληματική πολιτική της, τόσο για την καταπολέμηση της πανδημίας όσο και τις αντεργατικές μεθοδεύσεις που από κοινού με τους εργοδότες έχει βάλει μπροστά. Ήδη σε μια σειρά από νοσοκομεία οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην πολιτική που τους αντιμετωπίζει σαν αναλώσιμους και αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την προστασία των υγειονομικών, άλλα και των ασθενών. Με παραστάσεις διαμαρτυρίας μέσα στα Νοσοκομεία, με κινητοποιήσεις όπως αυτή που οργάνωσε η ΟΕΝΓΕ στις 19 Μάρτη.

Είναι συνολικά προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και των συνδικάτων για να μην αναδειχθούν οι δικές της ευθύνες για την πανδημία, για να μην υπάρξει εμπόδιο στην επίθεση στα εργατικά δικαιώματα. Θέλουν να απαγορεύσουν στα μέλη των σωματείων να παρέμβουν στους χώρους εργασίας ενάντια στις απολύσεις, για μέτρα προστασίας των εργαζομένων, για καταγγελίες στο ΣΕΠΕ, για συλλογικές αντιδράσεις.

Καμία συναίνεση με την εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ. Καμία αναστολή των διεκδικήσεων μας.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, δεν περιμένουν από την κυβέρνηση να τους πει να τηρήσουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας συγγενών, φίλων, συναδέλφων τους και ειδικά όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Η εικόνα της «αδιαφορίας» που δίνουν τα επιστρατευμένα από την κυβερνητική προπαγάνδα ΜΜΕ, είναι ψεύτικη. Να κάνει άμεσα η κυβέρνηση αυτά που απαιτούνται για την προστασία της δημόσιας υγείας και ας μη δείχνει με το δάχτυλο προσβλητικά τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι δεν θα πληρώσουν τα αποτελέσματα της νέας αυτής κρίσης. Την κρίση να πληρώσουν οι καπιταλιστές. Τώρα είναι η ώρα να μπει στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και συνολικά των δημόσιων αγαθών με εθνικοποίηση όλων των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, με εργατικό και λαϊκό έλεγχο, η παραβίαση των αιματηρών πλεονασμάτων, η διαγραφή του χρέους, η ρήξη και έξοδος από την ΕΕ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε πολιτική επαγρύπνηση και σε κοινή δράση το σύνολο των αριστερών δυνάμεων και ευρύτερα των δημοκρατικών πολιτών στη χώρα μας. Για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ενίσχυσης της περίθαλψης και θωράκισης του λαού. Ενάντια στην κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά και γενικότερα ενάντια στη μεθόδευση των αστικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο, με πρόσχημα την πανδημία, για επιβολή μιας βαθιάς αντιδραστικής τομής μεσαιωνικού τύπου στις κατακτήσεις και στα δικαιώματά μας.

Εγκληματική κυβερνητική πολιτική κατά προσφύγων μέσα στην πανδημία

Εγκληματική κυβερνητική πολιτική κατά προσφύγων μέσα στην πανδημία

Με εγκληματικό τρόπο η κυβέρνηση της Ν.Δ., αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, ετοιμάζοντας μαζικές δολοφονίες.

Εκμεταλλευόμενη την κατάσταση :

 • Αντί να στεγάσει τους πρόσφυγες σε κατοικίες και άλλα κατάλληλα καταλύματα με αξιοπρεπείς και υγιεινές συνθήκες για την προστασία τους από την επιδημία, ανακοίνωσε στις 17/3 απαγόρευση εξόδου τους από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των νησιών και των συνόρων και περίφραξης και των καταυλισμών, εγκλωβίζοντας τους σε παγίδες θανάτου. Στα στρατόπεδα αυτά οι πρόσφυγες είναι υποχρεωτικά στοιβαγμένοι σε ασφυκτικές συνθήκες. Στα νησιά σε χώρους με πρόβλεψη για 6.095, διαβιούν 32.185 άνθρωποι, σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία στις 22/3/2020. Η διαμονή τους είναι σε σκηνές και ελάχιστα κοντέινερ, οι χώροι χωρίς ηλεκτρικό, τρεχούμενο και ζεστό νερό, θέρμανση, επαρκείς τουαλέτες & ντουζ, υγιεινή & ασφάλεια. Αντικειμενικά αυτές οι συνθήκες, που ισχύουν και στα στρατόπεδα της ενδοχώρας (όπως στη νέα φυλακή-κόλαση με κολλημένες μεταξύ τους σκηνές πάνω σε ρέμα στις Σέρρες) και ο εγκλωβισμός τους με την απαγόρευση εξόδου δημιουργούν το περιβάλλον για μετάδοση του κορονοϊού και τη γρήγορη εξάπλωση με καταστροφικές συνέπειες.
 • Στις 20/3 η κυβέρνηση κατέθεσε στη βουλή, που λειτουργεί πλέον με άδεια έδρανα, την επικύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ημ. 10.2.2020 για επίταξη εκτάσεων στα νησιά, προκειμένου να δημιουργηθούν κλειστές απομονωμένες φυλακές των χιλιάδων προσφύγων που περιμένουν επί μήνες την εξέταση των αιτημάτων ασύλου. Και αυτό με επίκληση «αποφυγής της διακινδύνευσης της δημόσιας τάξης και υγείας». Μάλιστα διασαφηνίζει, πως δεν αναφέρεται στην υγεία των προσφύγων, αλλά στο «να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος διάδοσης λοιμωδών, μολυσματικών ή μεταδοτικών νόσων στις ανωτέρω νήσους». Το από καιρό έτοιμο σχέδιο φυλάκισης πλασάρεται με τη ρατσιστική επιχειρηματολογία ότι οι πρόσφυγες θα μολύνουν τους κατοίκους, όταν την ίδια ώρα ο ιός έφτασε στη χώρα από το Μιλάνο και τους Άγιους Τόπους και απειλώντας αδιακρίτως ντόπιους και πρόσφυγες.
 • Στο ίδιο νομοσχέδιο επικυρώνει την κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου αναστολή από 1.3.2020 του δικαιώματος υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου σε όλους τους νεοεισερχόμενους πρόσφυγες, ώστε να προχωρά στην απέλασή τους χωρίς έλεος, καταγραφή και διαδικασίες. Αιτιολογία στο νομοσχέδιο «η εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη αντιμετώπισης ασσύμετρης απειλής κατά της ασφάλειας της χώρας». Κατά την κυβέρνηση ασύμμετρη απειλή αποτελούν οι πρόσφυγες, όπως το ασυνόδευτο ανήλικο, η μάνα που πνίγηκε το παιδί της και το μικρό κορίτσι που σώθηκε τελευταία στιγμή, το νεαρό κορίτσι που κάνει αιμοκάθαρση, που σε αμπάρι αρματαγωγού κρατούνταν φυλακισμένοι επί μέρες και τελικά τους πήγαν για φυλάκιση και απέλαση στη Μαλακάσα.

Αυτές οι επιλογές αποτελούν συνέχεια και τομή στην αντιπροσφυγική πολιτική εγκλεισμού, περιορισμού του δικαιώματος ασύλου, απελάσεων, γκετοποίησης και δολοφονικών επαναπροωθήσεων, της Ευρώπης – Φρούριο και τον εγκλωβισμό των προσφύγων στα νησιά που επιτάσσει η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας που αποδέχτηκε και υλοποίησε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Δ. ανακήρυξε εχθρούς και εισβολείς τους πρόσφυγες κηρύσσοντας πόλεμο εναντίον τους στα σύνορα με στρατιωτικές, αστυνομικές, λιμενικές δυνάμεις και με τη συνδρομή της Frontex, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Προχώρησε σε ασκήσεις με πραγματικά πυρά και θύματα και συνεργάζεται με ακροδεξιές συμμορίες «φύλαξης» των συνόρων. Το αστικό πολιτικό κατεστημένο από βουλευτές, περιφερειακούς και δημοτικούς άρχοντες έδωσε κάλυψη ή είχε ακόμα και συνεργασία με φασιστικές ομάδες που επιτέθηκαν, εξύβρισαν πρόσφυγες, απαγόρευσαν την αποβίβαση από βάρκες, έστησαν μπλόκα, προπηλάκισαν και κτύπησαν εργαζόμενους, δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, απειλούν κατοίκους. Έκαψαν δομές και χώρους υποδοχής. Δεν τα ξεχνάμε και ξέρουμε ότι οι ρατσιστικοί, αντιπροσφυγικοί, ξενοφοβικοί σχεδιασμοί είναι σε εξέλιξη.

Τώρα με την εξάπλωση του κορονοϊού η κυβέρνηση άρχισε να μιλά για πόλεμο σε άλλον εχθρό, τον κορονοϊό, αλλά το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας συνεχίζει να το απλώνει.

Και όπως στον «πόλεμο» με τον κορονοϊό δεν βάζει σε προτεραιότητα την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, αλλά την επιβολή μέτρων που ευνοούν το κεφάλαιο για διάλυση εργατικών δικαιωμάτων, καθώς και τα μακροπρόθεσμα σχέδια για επιτήρηση, πειθάρχηση και περιορισμό ελευθεριών, που πρωτοεφαρμόστηκαν πάνω στους πρόσφυγες.

Έτσι, και στον «πόλεμο» της κυβέρνησης ενάντια στους «εισβολείς» πρόσφυγες πάνω στο δράμα τους ξεδιπλώνει τα σχέδια της για δημιουργία αποδιοπομπαίων τράγων, εμφύλιο των φτωχών, γκετοποίηση, φυλακίσεις και απελάσεις, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Ενδεικτικά, τα χρήματα που προορίζονται για τους πρόσφυγες στο μεγαλύτερο μέρος τους πάνε από το κράτος για τις δυνάμεις και τις επιχειρήσεις καταστολής, όπως και τα τελευταία 700 εκ. € από την Ε.Ε.. Αλλά και τα όσα δίνονται για τη στέγαση των προσφύγων πάνε για κατασκευή φυλακών και συμβάσεις με ημέτερους. Με τις 3 μεγάλες κατασκευαστικές, ΑΚΤΩΡ ΑΕ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., να έχουν αναλάβει τις εργασίες περίφραξης των νέων κλειστών φυλακών στα 5 νησιά έναντι 3 εκατομμυρίων €. Δηλαδή, δίνουν μόνο για νέα συρματοπλέγματα 150 € ανά φυλακισμένο πρόσφυγα για τις 20.000 νέες θέσεις σε φυλακές, αντί για την αξιοποίηση των ίδιων χρημάτων για στέγαση τους σε κατοικίες.

Ενώ, στο νέο νομοσχέδιο προβλέπονται επιπλέον δώρα για τις επιχειρήσεις που θα συμβάλλουν στις άμεσες επιχειρησιακές δράσεις του ελληνικού κράτους, για απελάσεις «με μισθώσεις πλωτών ή εναέριων μέσων για τις μετακινήσεις προσωπικού, την προμήθεια αγαθών, την παροχή υπηρεσιών και την εκτέλεση έργων με κίνητρα όπως απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. επί του ναύλου ή μίσθωσης πλοίων ή αεροσκαφών, την επιβολή Φ.Π.Α. και Ε.Φ.Κ. και παντός φόρου, τέλους, εισφοράς ή κράτησης στα χρησιμοποιούμενα καύσιμα, για τη μεταφορά διά θαλάσσης ή αέρος, ή οιαδήποτε άλλη συναφή δραστηριότητα».

Απαιτούμε:

 • Άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας όλων των προσφύγων με κλείσιμο-κατάργηση όλων των στρατοπέδων.
 • Απελευθέρωση-Απεγκλωβισμό των προσφύγων από τα στρατόπεδα.
 • Στέγασή τους σε κατοικίες με συνθήκες υγιεινής διαβίωσης. Επέκταση των προγραμμάτων στέγασης για όλους τους πρόσφυγες. Να μένουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες, όπως δικαιούνται και αυτοί και κάθε άστεγος. Αν δεν επαρκούν τα διαμερίσματα και οι κατοικίες να επιταχτούν κατάλληλα καταλύματα.
 • Άμεσος απεγκλωβισμός των προσφύγων και των μεταναστών από τα νησιά. Κατάργηση της ρατσιστικής συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας. Ελεύθερη μετακίνηση τους για εγκατάσταση σε όποια χώρα επιθυμούν ή στο εσωτερικό της χώρας.
 •  Όχι στην απαγόρευση εισόδου στη χώρα και την Π.Ν.Π. αναστολής κατάθεσης αιτήσεων ασύλου στους πρόσφυγες. Κατάργηση του πρόσφατου νόμου άσυλο 4636/2019 περιορισμού του δικαιώματος ασύλου. Όχι στην ανακήρυξη των προσφύγων ως εχθρών, εισβολέων, στις επιχειρήσεις στρατιωτικής αποτροπής της εισόδου τους, στις απελάσεις και τις φυλακίσεις.
 • Να μην κατασκευαστούν νέες φυλακές προσφύγων. Όχι στις επιτάξεις.
 • Παροχή νομιμοποιητικών εγγράφων σε όλους τους πρόσφυγες και άδεια εργασίας, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα βιοτικά τους προβλήματα. Ίσα δικαιώματα στην υγεία, την εργασία, την πρόνοια, την παιδεία. Παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους όσους κατοικούν στη χώρα μας, δίνοντας ΑΜΚΑ σε κάθε αιτούντα.
 • Παράλληλα, χρειάζεται επειγόντως μέριμνα και μέτρα προστασίας για κάθε ευάλωτο, άστεγο άνθρωπο, όπως και τους χιλιάδες μετανάστες που ζουν συχνά σε άθλιες συνθήκες στοιβαγμένοι σε υπόγεια και ακατάλληλους χώρους στις πόλεις ή στην ύπαιθρο. Πολλοί εργάζονται σκληρά χωρίς δικαιώματα και χωρίς να ξέρουν τη γλώσσα, οπότε μπορεί εύκολα να πέσουν θύματα προστίμων και ρατσιστικής αντιμετώπισης από την αστυνομία στους ελέγχους απαγόρευσης της κυκλοφορίας.
 • Να σταματήσει κάθε εμπλοκή και στήριξη της Ελλάδας στις πολεμικές επεμβάσεις και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε άλλες χώρες. Έξοδος από το ΝΑΤΟ, να κλείσουν οι βάσεις.

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, 23/3/2020

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184