Ανακοίνωση Πετρόπουλου Εμμανουήλ, Πολιτευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ανακοίνωση Πετρόπουλου Εμμανουήλ, Πολιτευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ

                              ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ
          Πρέπει να απελευθερωθούμε από τα δεσμά του ευρώ και να οδηγηθούμε σε εθνικό νόμισμα. Είναι σαφές, πως μια χώρα δίχως συνάλλαγμα δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ξεχρεώσει κανένα δάνειο.
Καμία Ευρωπαϊκή χώρα, κανένας ευρωπαϊκός λαός, δεν έχει την ανάγκη για νόμισμα το ευρώ.
Το νόμισμα αυτό, επιτελεί μια μοναδική λειτουργία: Σαν αλυσίδα υποδουλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη δημιουργώντας έτσι μια οικονομική δικτατορία υπό την επίβλεψη της Μέρκελ.
Ελλάδα, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία Πορτογαλία και κάθε άλλο κράτος, που εκβιάζονται με πτώχευση αν δεν υπακούσουν και δεν υποταχθούν στους όρους των επιτρόπων του καρτέλ των Βρυξελλών.
Οι πολιτικοί που μας πιέζουν, είναι μαριονέτες του εμπορίου ασθενειών, μιας απάτης δισεκατομμυρίων με φάρμακα,  που απομυζούσε επί δεκαετίες την χώρα μας και κάθε άλλη χώρα και συντέλεσε στη δημιουργία της οικονομικής κρίσης.
       Είναι καλό να υπάρχει μια ευρωπαϊκή ένωση κρατών αλλά τα κράτη που θα την απαρτίζουν να έχουν τα δικά τους εθνικά νομίσματα και η ένωση αυτή, να είναι μια ένωση από τους λαούς για τους λαούς της ευρωπαϊκής ένωσης και όχι για την κάθε ληστοσυμμορία των καρτέλ καταπίεσης των εθνών.
      Πρέπει να επιμείνουμε σε επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, διότι αν δεν το κάνουμε, θα υποδουλώσουμε την χώρα μας για πολλές μελλοντικές γενεές.
Με το εθνικό νόμισμα, έχουμε την ευκαιρία και μπορούμε να διαφυλάξουμε  την ανεξαρτησία της πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια των πολιτών μας.
Κάθε στιγμή που περνά και αφήνουμε ή επιτρέπουμε στους πολιτικούς επιτρόπους του καρτέλ των Βρυξελλών να μας εκβιάζει, φράζουμε τον δρόμο προς την ανεξαρτησία μας,
την οικονομική ανάκαμψη και  την κοινωνική ειρήνη της χώρας μας και των παιδιών μας.
Όσο συνεχίζουμε να επιτρέπουμε στην κυβέρνηση να στηρίζει την δικτατορία των Βρυξελλών,  συμβάλλοντας αυτή  στην παραχώρηση σημαντικών τομέων της δημοσιονομικής μας κυριαρχίας  και άλλων εθνικών δικαιωμάτων στους πολιτικούς επιτρόπους του καρτέλ των Βρυξελλών, οι οποίοι δεν εκλέγονται και δεν αποκαθηλώνονται από κανέναν, δεν πρόκειται να επιβιώσουν πολιτικά. Επιβιώνουν και ποντάρουν στην αδιαφορία του κόσμου που έχει σιχαθεί την όλη κατάσταση και αυτούς και οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα για να τους ανατρέψουν με δημοκρατικούς χειρισμούς ή μη.
Ο λαός, δεν πρέπει να πιστεύει κανέναν πολιτικό μας που τους υπόσχεται ότι μέσω της υποταγής στους όρους των μνημονίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μπορούμε να απελευθερωθούμε από τους οικονομικούς περιορισμούς και  να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων ώστε  να πετύχουν οικονομική ανάπτυξη. Δυστυχώς, ισχύει ακριβώς το αντίθετο.
        Όταν η κυβέρνηση ή οι πολιτικοί μας συνεργοί του καρτέλ των Βρυξελλών, μας κάνουν λόγο για δημοκρατία, εννοούν την επιβολή της δικτατορίας τους.
       ‘Όταν μιλούν για περισσότερη ευημερία, δεν εννοούν την ευημερία των πολιτών, αλλά τα καρτέλ των χημικών, των φαρμάκων, του πετρελαίου και των τραπεζών.
        Όταν αναφέρουν για διασφάλιση της ειρήνης στην Ευρώπη, έχουν ήδη ξεκινήσει ενεργά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε διάφορες ηπείρους, με στόχο την εδραίωση της παγκόσμιας κυριαρχίας του καρτέλ.
       Είναι θέμα χρόνου πλέον, να απαιτήσουμε από όλους αυτούς τους υπεύθυνους και τους συνεργούς τους, να λογοδοτήσουν. Φυσικά το γνωρίζουν και να είστε σίγουροι, πως φοβούνται αν πραγματικά αντιδράσουμε. Αυτός  λοιπόν ο φόβος τους, τούς κάνει απρόβλεπτους ακόμη και επικίνδυνους.
Η ιστορία, μας έχει διδάξει, πως το παγκόσμιο κατεστημένο δεν διστάζει να συμπαρασύρει στον γκρεμό ολόκληρες ηπείρους, όταν βλέπει να απειλείται η κυριαρχία του.
Γι αυτό, οι χημικοί, οι φαρμακευτικοί, οι πετρελαϊκοί και τραπεζικοί κύκλοι καθώς και οι συνεργοί πολιτικοί τους, μόλις απειληθούν θα δημιουργήσουν κάποιο θερμό επεισόδιο σε κάποιο σημείο της γης, πιστεύοντας ότι μπορούν έτσι να καθυστερήσουν κι άλλο την κατάρρευσή τους.
      Τα κίνητρα και τα σχέδιά τους είναι σήμερα φανερά και δεν θα μπορέσουν να περάσουν καμία στρατιωτική απειλή στους λαούς για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Όποιοι, στις επόμενες εκλογές, στηρίξουν με την ψήφο τους τους προδότες των μνημονίων- κυβέρνηση, θεωρούνται συνυπεύθυνοι για έναν επερχόμενο πόλεμο στην χώρα μας.
Δεν πρέπει ο λαός να ψηφίσει τους συνεργούς των πολεμοκάπηλων.
Πρέπει ο λαός να κατανοήσει, ότι δεν έχουν πλέον καμία πιθανότητα πολιτικής επιβίωσης, διότι στερούνται κάθε ηθικής και αξιοπιστίας.
Πρέπει να έχουμε την δύναμη, μια μέρα να λέμε στα παιδιά, στα εγγόνια μας, πως όταν αντιληφθήκαμε την έκταση της κυβερνητικής απάτης μέσο του εμπορίου φαρμακοβιομηχανιών, χημικών, πετρελαιοειδών και τραπεζών, αντιδράσαμε, κινητοποιηθήκαμε.
 Δεν πρέπει να μένουμε άλλο αμέτοχοι.
Πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να μπορέσουμε να παραδώσουμε στους απογόνους μας και στις επόμενες γενεές, μια υγιή, ειρηνική και δίκαιη χώρα.
Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε αυτή την χώρα για εμάς και τα παιδιά μας, τότε θα πρέπει να δράσουμε άμεσα.
 Τώρα.!
Δυστυχώς, θα το πω για άλλη μια φορά όπως και πολλοί άλλοι, έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των καρτέλ.
                                                                                            Πετρόπουλος Εμμανουήλ
                                                                       Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Γρεβενών


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός
barbagiannis

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Πωλείται ή ενοικιάζεται γραφείο 70 τ.μ. πρώην ιατρείο Βασιλόπουλου στη Φαρδυκάμπου στα Γρεβενά. 6976889437

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΛΠ φραγμένο οικόπεδο 430,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6947 80 80 16

Τηλεφωνήτριες άνω των 25 ετών ζητούνται από εταιρεία καλλυντικών για κλείσιμο ραντεβού, για δωρεάν περιποίηση προσώπου σε κυρίες. Απαραίτητο σταθερό τηλέφωνο. Πολλά κέρδη. Ευέλικτο ωράριο. Συμφέρουσα συνεργασία. Προσφορά εργασίας προς όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 6987056500/2314310500
email: lefleuraggelia01@gmail.com

Γυναίκα άνω των 35 ετών ζητείται από εταιρεία καλλυντικών για παρουσίαση καλλυντικών προϊόντων στην πόλη της και στα περίχωρα, με προκαθορισμένα ραντεβού, από την εταιρεία σε κύριες. Απαραίτητο αυτοκίνητο. Συμφέρουσα συνεργασία. Πολλά κέρδη. Προσφορά εργασίας προς όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 6987056500/2314310500
email: lefleuraggelia03@gmail.com

Γραφείο γνωριμιών πανελλαδικής εμβέλειας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πλήρη εχεμύθεια, έχει τη δυνατότητα και βρίσκει το(η)ν σύντροφο της ζωής σας που υπάρχει και σας περιμένει οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν σας ενδιαφέρει δείτε μας στα www.skertso.gr www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο email: gnorimia1@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6987056500