Από δυο χωριά χωριάτες στη ΔΕΕΠ Γρεβενών-Δείτε την ανακοίνωση μελών της

Από δυο χωριά χωριάτες στη ΔΕΕΠ Γρεβενών-Δείτε την ανακοίνωση μελών της

Γρεβενά,  28-02-2022

Προς:

 Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλο Μαρινάκη

Γραμματέα Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανό Κονταδάκη

Κοινοποίηση :

 Βουλευτή Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Πάτση

Πρόεδρο ΔΕΕΠ Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας κ. Λεωνίδα Τεντόγλου

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Οι μέρες που διανύουμε είναι παρά πολύ δύσκολες λόγω των συγκυριών με την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία και όλοι μας στεκόμαστε με οποιοδήποτε τρόπο κοντά στον Ουκρανικό λαό.

Μετά λύπης περιερχόμαστε στη δεινή θέση  , όσο και αν προσπαθήσαμε να αποφύγουμε με μεγάλη υπομονή και σύνεση , να επικοινωνήσουμε τα ατοπήματα που βιώνουμε στην Δεεπ Γρεβενών ΝΔ.

Το προηγούμενο διάστημα μια διαρκής παραφιλολογία πλανιόταν στη πόλη μας περί της μη συμμετοχής στη κοπή της πίτας της Δεεπ Γρεβενών μέρους των εκλεγμένων  μελών του διοικητικού συμβουλίου της Δεεπ ΝΔ Γρεβενών.

Με τη παρούσα επιστολή οι υπογράφοντες  θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η μη παρουσία μας στη κοπή της πίτας ήταν Συνειδητή και συγκεκριμένα προέκυψε λόγω της αναγκαστικής επιλογής ημερομηνίας κοπής από το Πρόεδρο της Δεεπ σε πρότερο χρόνο, χωρίς να μας ενημερώσει αλλά απλά να μας το ανακοινώσει.

Αποκλειστική ευθύνη για όλο αυτό έχει ο Πρόεδρος της Δεεπ κ. Τεντόγλου ο οποίος δρώντας κατά μόνας  προτείνει και αποφασίζει από μόνος του χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του τις προτάσεις- αιτιάσεις των υπολοίπων δημοκρατικά εκλεγμένων μελών της Δεεπ Γρεβενών (ακούει και λαμβάνει υπόψιν τη γνώμη των διορισμένων εξ αυτού στελεχών σε τομείς της Δεεπ ) οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις του δημοκρατικά εκλεγμένου οργάνου.

Η Δεεπ έχει ρόλο να συγκεράσει όλες τις απόψεις και να εισακούει τις προτάσεις όλων των μελών της και να βρίσκεται κοντά στη καθημερινότητα του πολίτη μεταφέροντας τους προβληματισμούς τους στα κατάλληλα θεσμοθετημένα όργανα του κόμματος όπως και στους θεσμικούς δημοκρατικά εκλεγμένους φορείς της περιφέρειας μας (βουλευτή, δήμαρχο, περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη ή σε  οποιοδήποτε άλλον μπορεί να προσφέρει λύση.)

 Η ενασχόληση μας με τα κοινά του τόπου έχει ως εφαλτήριο τη προσφορά μας προς όλο το κοινωνικό σύνολο και όχι την επιδίωξη προσωπικών μικροπολιτικών συμφερόντων.

Γερομίχος Ελευθέριος

Γκάνης Γρηγόριος

Γκαντήραγας Λάμπρος

Ούρδα Σπυριδούλα

Τζάτζης Κωνσταντίνος

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία
Καιρός

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184

Μετάβαση στο περιεχόμενο