Εγκαινιάστηκαν σήμερα οι εγκαταστάσεις της νέας φοιτητικής εστίας Γρεβενών(video)

Εγκαινιάστηκαν σήμερα οι εγκαταστάσεις της νέας φοιτητικής εστίας Γρεβενών(video)

Εγκαινιάστηκαν σήμερα οι εγκαταστάσεις της νέας φοιτητικής εστίας Γρεβενών παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδη, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάτσιου, του Δημάρχου κ. Δασταμάνη, του προέδρου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Δέρβου, αντιδημάρχων, στελεχών του πανεπιστημίου καθώς και εκπροσώπων της φοιτητικής κοινότητας ενώ τελέσθηκε στο χώρο και αγιασμός από τον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της νέας φοιτητικής εστίας όπου ξεναγήθηκαν οι επίσημοι ήδη άρχισαν να εγκαθίστανται οι πρώτοι φοιτητές και αναμένεται σύντομα η πληρότητα της να φτάσει το 100%.
Η φοιτητική εστία αποτελεί ένα κόσμημα για τα Γρεβενά αλλά και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τα τμήματα που λειτουργούν στην πόλη των Γρεβενών.
Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι εκτός από τον Δήμαρχο Γρεβενών και τον νυν Πρύτανη, καθοριστικό ρόλο στην ικανοποίηση του αιτήματος φοιτητών και τοπικής κοινωνίας για τη λειτουργία της εστίας, έπαιξαν ο πρώην βουλευτής κ. Μπγιάλας και ο πρώην περιφερειάρχης κ. Καρυπίδης.

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Μετάβαση στο περιεχόμενο