Λαθρομεταναστευτικό, αντιρατσιστικός νόμος και εξισλαμοποίηση της Ευρώπης

Λαθρομεταναστευτικό, αντιρατσιστικός νόμος και εξισλαμοποίηση της Ευρώπης

Σήμερα, στην Ελλάδα, οι λαθρομετανάστες έρχονται και φεύγουν όποτε το θελήσουν.
Πολλοί από αυτούς είναι τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, δολοφόνοι, πρώην κατάδικοι, έμποροι ναρκωτικών και φυσικά, μυστικοί κομάντος σε αποστολή.
Η είσοδό τους στην χώρα, δεν ελέγχεται από κανέναν κρατικό μηχανισμό για μεταδοτικές ασθένειες αλλά και για κανένα άλλο ιστορικό, ούτε και αυτών που τους δίδεται από το ελληνικό  κράτος άδεια εργασίας. Από την στιγμή που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φυσικά με την πλήρη επιβάρυνση των ελλήνων φορολογουμένων. Επίσης, υπάρχει επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες στους οποίους μάλιστα δίδεται και κάποιο χαρτζιλίκι.
 Ο έλληνας νέος όμως που σπουδάζει στην Ελλάδα, πρέπει με την συμπλήρωση της ηλικίας των 18 ετών να υποβάλει φορολογική δήλωση ακόμη και για τα έξοδα που τον  βοηθά ο γονέας.
Να επαναλάβω, διότι είναι σημαντικό, οι λαθρομετανάστες που απελάσσονται και που μπορεί να είναι εγκληματίες, μπορούν να επιστρέψουν ανενόχλητοι ξανά πίσω στην χώρα μας. Αν έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα είναι σίγουρο πως θα διαπράξουν και πάλι το ίδιο έγκλημα και χειρότερα.
Οι πολιτικοί μας, δεν κάνουν τίποτα γι αυτό.
Ίσως να μην έκαναν κάποια διαδήλωση στην χώρα μας οι λαθρομετανάστες και να απαιτήσουν με αυθάδεια την άδεια παραμονής τους στην χώρα μας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την απεργία πείνας στην Υπατία και την πρόσληψή τους από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ σε προεκλογικές ομιλίες για να φαίνεται πως έχουν κόσμο, λαό.
Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε, τις πλατείες και τα λιμάνια που έχουν κατακλύσει με την αυθάδειά τους και τα παμπόνηρα και παραμορφωμένα  πρόσωπά τους παρενοχλώντας τους Έλληνες πολίτες που κατηγορούνται ρατσιστές και που η κυβέρνηση θέλει να ψηφίσει αντιρατσιστικό νόμο. Σηκώνοντας τις γροθιές τους και απαιτώντας κάτω υπό την πολιτική στήριξη των κομμάτων, θέλουν να κλείσουν τους Έλληνες σε κατακλυσμούς και με αρχή την δημοσίευση με σκοπό η κυβέρνηση να εγκλείει «οικονομικούς εγκληματίες» σε στρατόπεδα κράτησης επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους και τα χαράτσια, που τους επιβάλει η κυβέρνηση και που τους έφερε Αυτή στην δυνεί   οικονομική κατάσταση.
Εκτός από τα μέχρι τώρα εγκληματικά έργα των λαθρομεταναστών, με σηκωμένες τις γροθιές τους και απαιτώντας, με την ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, που θα τους δίνει το δικαίωμα της ασφάλειας, θα ορμούν με μένος  κατά των Ελλήνων, κραυγάζοντας κατά την διάρκεια της επίθεσής τους φαίρνοντάς μας στο νού τις κραυγές των οπαδών του Χομεϊνί στο Ιράν, του Μπίν Λάντεν στην Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Ιράκ, Σενεγάλη, Σομαλία, Νιγηρία κ.ά. χώρες.
Ως Έλληνας, νιώθω όχι απλά προσβεβλημένος αλλά εξαπατημένος από τους «Έλληνες» πολιτικούς, διότι όχι μόνο απλά δεν ξέρουν πόσοι είναι αλλά και που βρίσκονται εντός της χώρας μας, που αν κοιτάξει κανείς γύρω του και ειδικά στις μεγάλες πόλεις, βγάζουν μάτια η αριθμητική τους υπεροχή. Όμως, τα ΜΑΤ τα έχουν για να «καταστείλουν» τους Έλληνες και όχι να απελάσουν και να διώξουν μόνιμα τους λαθρομετανάστες, που δεν κρύβονται καθόλου και πολλές φορές η στάση τους είναι προκλητική, όμως, οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Πόσους ένοπλους αστυνομικούς δηλαδή χρειάζονται ή ακόμη και τον στρατό για να περικυκλώσει κανείς και να τους εκδιώξουν στην χώρα από όπου προήλθαν;  Χρόνο δεν έχει που εγκρίθηκε κονδύλι 6 εκατ. ευρώ για την ΕΛ.ΑΣ. για αυτήν ακριβώς την δουλειά. Αν δεν απελάσσονται, που πηγαίνουν τότε αυτά ταχρήματα;!!
Κλείνοντας, δεν πρέπει να παραλείπουμε τον δόλο από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης  που κατευθύνει και υποχρεώνει  τα κράτη να επιτρέψουν την ανάπτυξη του Ισλαμισμού εντός της επικράτειάς των. Γίνονται Τιτάνιες προσπάθειες από διάφορους  δημάρχους στην χώρα μας αλλά και από πολιτικούς για την ανέγερση μουσουλμανικών Τεμένων.
Γυρνώντας πίσω στο παρελθόν αρκεί να θυμηθούμε τα λόγια του Μπουμεντιέν ( πρώην προέδρου της Αλγερίας) ενώπιον της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 1974:
 “Κάποια μέρα εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να εισβάλουν στο βόρειο. Σίγουρα όχι ως αλλοδαποί. Θα έρθουν ως κατακτητές και θα το καταλάβουν, εποικίζοντάς το με τα παιδιά τους. Το σώμα των γυναικών μας, θα μάς εξασφαλίσει τη νίκη”».
Είναι να αγανακτεί κανείς με την δημοκρατία που έχουμε, όταν οι πολιτικοί της, αντί να ακούσουν τους πολίτες, τους καταδικάζουν σε σιωπή και τους παραδίδουν στον εχθρό, αργά και σταθερά, με έλλειψη δικαιοσύνης, δίνοντας αξία σε ένα Σύστημα που υπολογίζει περισσότερο τις λαθρομειονότητες απ’ ότι την γηγενή πλειοψηφία. Επικρατεί μια αντιδημοκρατική κοινωνία με θεμελιώδεις βάσεις της απάτης και του ψέματος.
Σε λίγες μέρες, δεν θα μπορεί να μιλήσει κανείς για ελευθερία -όπως το κείμενό μου αυτό- και ειδικά σε όσους διακρίνουν την μουσουλμανική απειλή στην χώρα τους αλλά και στον κόσμο όλο. Προσπαθούν με την φίμωση να μην μπορέσει κανείς να αντισταθεί σε μια μη μουσουλμανική ανθρωπότητα.
Τα αισθήματα και οι σκέψεις των ανθρώπων θα λογοκρίνονται και Αυτοί, θα καθορίζουν ποιόν θα πρέπει να αγαπά κανείς και ποιόν να μισεί.
Δεν μένει λοιπόν, παρά να αναβιώσει η Ιερά Εξέταση σε συνεργασία με την Σαρία.
 
Πετρόπουλος Εμμανουήλ
 

Πολιτευτής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν. Γρεβενών

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184