Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

 

Ο κύβος… ερρίφθη!

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε μια πολύ καλή χρονιά ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Γρεβενών! Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Πέρσι έχασε τον τίτλο στο μπαράζ με τη Σειρήνα, ωστόσο φέτος ο Κτηνοτροφικός Αστέρας συνέχισε με την ίδια… κεκτημένη ταχύτητα και ολοκλήρωσε αυτό που είχε απομείνει. Η εντυπωσιακή πορεία του αποτυπώνεται από τα αποτελέσματα, έχοντας μόνο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Πρόκειται για την επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλαν διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα είναι και μια δικαίωση στο πλάνο που τέθηκε πριν από μερικά χρόνια. Πολύ σημαντικός ο ρόλος του προπονητή, Γιώργου Βλάχου, που δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Νεαρός σε ηλικία, ο 40χρονος Γιώργος Βλάχος κατάγεται από τη Μηλιά Γρεβενών και έπαιξε μπάλα στον Φίλιππο Γρεβενών, στον ΠΑΣ Γρεβενών (αναδείχθηκε πρωταθλητής) και σε ομάδες της Κρήτης. Ως προπονητής ανέλαβε αρχικά την Αμυγδαλιά σε μια δύσκολη αποστολή που στέφθηκε επιτυχής, ενώ στην τελευταία τετραετία είναι στον πάγκο της Καληράχης. Όταν ανέλαβε, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας υποβιβάστηκε στη Β΄, ανέβηκε άμεσα, πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα κι έχασε στο μπαράζ με τη Σειρήνα, ενώ φέτος η προέλασή του συνεχίστηκε, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μέχρι την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της επιδημίας.

Η διοίκηση

Καθοριστική για την αναγέννηση του συλλόγου στάθηκε και η διοίκηση που συνεχίζει πλέον για 3η χρονιά και στη Γ΄ εθνική. Η έλευση των Βαγγέλη Τσιοπλή, Θανάση Ντόνα, Γιάννη Ευαγγελόπουλου και των υπολοίπων, που είναι νεαροί σε ηλικία, φίλοι μεταξύ τους και με τον Γιώργο Βλάχο, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πολύ καλού κλίματος στα αποδυτήρια, αλλά και με πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας, την επίτευξη των υψηλών στόχων. Η απόφαση πλέον πάρθηκε, η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στη Γ΄ εθνική της περιόδου 2020-21 και το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής: Βαγγέλης Τσιοπλής (πρόεδρος), Γιώργος Λίτσας (αντιπρόεδρος), Θανάσης Ντόνας (έφορος ποδοσφαίρου), Γιάννης Ευαγγελόπουλος (γενικός γραμματέας), Βαγγέλης Σιόλας (ταμίας), Θύμιος Τσιοπλής (έφορος υλικού), Γιώργος Σιόλας (μέλος). Στη θέση του προπονητή συνεχίζει ο Γιώργος Βλάχος, που θα έχει ως συνεργάτη τον Αργύρη Βανδή, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την πρόσληψη γυμναστή.

Ο Βλάχος

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για τη μεγάλη επιτυχία», τονίζει ο προπονητής Γιώργος Βλάχος, εμφανώς ικανοποιημένος. «Είχαμε πολύ καλή ομάδα, πιστεύω ότι η φετινή Καληράχη από άποψη έμψυχου υλικού ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στα Γρεβενά μετά την εποχή του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ήμασταν δυνατοί και πλήρεις σε όλες τις γραμμές και το φανερώνει η πορεία μας, αφού είχαμε μόνο νίκες κι έτσι θέλαμε να συνεχίσουμε. Η ενδεκάδα μας αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές που είχαν όλοι παραστάσεις από Γ΄ εθνική. Διαθέταμε πολύ καλούς έμπειρους, αλλά και ιδιαίτερα αξιόλογους, ταλαντούχους νεαρούς. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εξαιρετικό, πολύ απλά γιατί με τη διοίκηση είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας».

«Αξιοπρεπής πορεία»

Το επόμενο βήμα, η Γ΄ εθνική, αποτελεί ασφαλώς κάτι τελείως διαφορετικό. Ο Γιώργος Βλάχος επισημαίνει: «Ήδη κάνουμε κινήσεις και επαφές για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. είναι ένα επίπεδο μεγαλύτερο, γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια ο εκάστοτε πρωταθλητής από τα Γρεβενά δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη Γ΄ εθνική, θέλουμε όμως να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πάει από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με στόχο πρώτιστα μια αξιοπρεπή πορεία και την παραμονή. Είναι επίσης μια ευκαιρία για να αναδειχθεί το ποδόσφαιρο των Γρεβενών και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που έφτασαν τον σύλλογο τόσο ψηλά». Ο Γιώργος Βλάχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια και στον Βαγγέλη Σιόλα, τον άνθρωπο που χαρακτήρισε «ήρεμη δύναμη» του Κτηνοτροφικού Αστέρα, προσθέτοντας πως «βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια συνεχώς δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα».

«Δίκαια πρώτοι»

Δικαιολογημένα θεωρείται «ψυχή» του Κτηνοτροφικού Αστέρα, καθώς στέκει στο πλευρό της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια. Ο Θύμιος Τσοπλής, γνωστός επιχειρηματίας και πρόσωπο μεγάλης αποδοχής στην κοινωνία των Γρεβενών, διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος, παράγοντας αλλά ακόμα και φροντιστής του γηπέδου στην Καληράχη. Ένας ακούραστος εργάτης που αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για τον Κτηνοτροφικό, ο Θύμιος Τσοπλής υπογραμμίζει σχετικά: «Η ομάδα άξια βρισκόταν στην πρώτη θέση, μέχρι τη διακοπή. Ήμασταν το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, είχαμε μόνο νίκες. Θέλω να συγχαρώ όλους για την επιτυχία, πλέον θα κάνουμε προσεκτικό σχεδιασμό ενόψει της Γ΄ εθνικής, προσπαθώντας για το καλύτερο».

Το έμψυχο δυναμικό

Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών είναι οι εξής (σε παρένθεση οι ηλικίες τους): Φάνης Γιαγκόζογλου (44), Βαγγέλης Αλεξανδρής (31), Παναγιώτης Κοσμίδης (31), Χρήστος Καραγιάννης (30), Γιώργος Ρόβας (28), Πέτρος Δημητριάδης (28), Ντίνος Σούλας (27), Ντίνος Ρόβας (24), Γιώργος Τσιαρσιώτης (23), Θανάσης Βαβαλής (22), Μιχάλης Λιούρας (21), Νεράιντο Ντούλε (20), Δημήτρης Πετκανάς (20), Δημήτρης Φουρλατάρας (19), Δημήτρης Τάκας (19), Ρίντι Σάλλα (19), Αλέσιο Ντεμάι (19), Βαγγέλης Φαρμάκης (19), Νίκος Κουκουτάρης (19), Νίκος Κυριακίδης (17).

Μικρά και

ενδιαφέροντα

  • Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης ιδρύθηκε πριν από 29 χρόνια (1991).
  • Την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών, όμως δεν δήλωσε συμμετοχή στα μπαράζ για άνοδο στη Δ΄ εθνική.
  • «Σήμα κατατεθέν» για τον σύλλογο ο τράγος Ναπολέων, που βρίσκεται στο σήμα της ομάδας, εμφανίζεται πολλές φορές στο γήπεδο, αλλά και εκτός έδρας, μεταφερόμενος σε αγροτικό αυτοκίνητο. Φέτος οι άνθρωποι του συλλόγου επρόκειτο να τον φέρουν τον Ναπολέοντα V στον τελικό κυπέλλου, όμως τα σχέδια χάλασαν λόγω… κορωνοϊού.
  • Το γήπεδο διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, 12 χιλιόμετρα έξω από τα Γρεβενά.
  • Η ομάδα έχει τον δικό της ύμνο, σε στίχους Δημήτρη Τοπάλη και με τη φωνή του Δημήτρη Κουτούλα.
  • Πάντα κοντά στον Κτηνοτροφικό Αστέρα ο Χρήστος Δημάδης, εκ των ιδρυτικών στελεχών του συλλόγου.
  • Πυκνώνουν οι συζητήσεις και οι επαφές για το ρόστερ της νέας περιόδου.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184