995 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Κρύος ιδρώτας έπιασε πολλούς μετά την ανακοίνωση του αναδόχου του έργου του Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών. Κάποιοι δεν το ήθελαν με τίποτα να γίνει γιατί είχαν τους λόγους τους. Οι κερδισμένοι θα είναι οι Έλληνες πολίτες και οι Αστυνομικοί που θα έχουν έναν αξιοπρεπή χώρο εργασίας και το Δημόσιο καθώς δε θα αναγκάζεται να πληρώνει ενοίκια. Τα εύσημα ανήκουν στον κ.Μπγιάλα

Ο δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης και η δημοτική αρχή αποφεύγοντας τον πειρασμό των αντιπαραθέσεων και του διαγκωνισμού, συνεργάστηκε με κάθε παράγοντα ή φορέα για την προώθηση κεφαλαιωδών ζητημάτων για τον τόπο. Παράδειγμα αποτελεί η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων μας, όπου έμπρακτα αποδείχτηκε η συνεργασία και η ένδειξη ευγνωμοσύνης προς κάθε αρωγό της προσπάθειας αυτής. Το καλό του τόπου δεν χωράει σε μικροπολιτικά κάδρα.

Νέα πνοή φαίνεται ότι έδωσε η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στο τοπικό ΚΙΝΑΛ των Γρεβενών. Μετά από αρκετό καιρό επέστρεψαν τα χαμόγελα στους ανθρώπους του κόμματος, οι οποίοι αισιοδοξούν για τις επερχόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Μέχρι τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Καρυπίδη στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών, πλήρως ανανεωμένο και με ονόματα εκπλήξεις. Αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι εύκολη η επικράτηση Κασαπίδη, καλό είναι να κρατούν μικρό καλάθι.

Την αυτοδιοίκητή του πορεία θέλει να συνεχίσει ο Γιάννης Γιάτσιος ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Κασαπίδη. Ο κύριος Γιάτσιος θεωρείται από τα έμπειρα στελέχη που θα μπορούσαν να προσφέρουν στο ενδεχόμενο νίκης του κυρίου Κασαπίδη.

Πιθανή θεωρείται η μετακίνηση του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών κυρίου Αλεξιάδη στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Στις 2 Απριλίου αναμένεται να ανακοινώσει τους υποψηφίους του ο υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Ταταρίδης. Αυτό τόνισε σε αποκλειστική δήλωση στο e-Grevena. Δείτε το βίντεο:

Την ομορφιά που προσφέρει το δάσος στο Καστράκι Γρεβενών ανέδειξε με την παρέμβαση καθαρισμού που έκανε η δασική υπηρεσία σε συνεργασία με τον δήμο. Οι εργασίες καθαρισμού έδειξαν πόσο όμορφος είναι ο χώρος για όσους τον επισκέπτονται.

Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης αλλά και κυρίως η φτωχοποίηση μεγάλης ομάδας του πληθυσμού έχει και τις γνωστές συνέπειες με το θέμα της αιθαλομίχλης  στην πόλη μας. Η κατανάλωση καυσόξυλων προκαλεί έντονα όπως τονίζουν οι περιβαλλοντολόγοι θα επηρεάσουν σημαντικά το περιβάλλον αλλά και την υγεία των πολιτών.

Μετά τον Γιαννόπουλο, τον Θεόδωρου, όπως όλα δείχνουν και ο Κώστας Καναβός θα ενταχθούν στο φυσικό τους χώρο και στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Ζεμπελιάδου.

Απορίας άξιο θα είναι η αντιπολιτευτική τακτική των τριών κατά του νυν και εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη Θεοδώρου Καρυπίδη. Αλήθεια, τι θα πούνε ότι και να ζήτησαν να γίνει υλοποιήθηκε όπως ο δρόμος προς την Πορτίτσα, δρόμος Γρεβενών- Ελεύθερου Αγίου Γεωργίου και κτήριο αστυνομικής διεύθυνσης. Το μόνο που μπορούν είναι να το παίξουν και αυτοί μακεδονομάχοι.

Στην τελική φάση βρίσκεται η διαμόρφωση του συνδυασμού του Λευτέρη Τζιόλα. Από πληροφορίες διαμορφώνεται ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός ανδρών και γυναικών υψηλών ικανοτήτων από όλα τα στρώματα του δήμου Γρεβενών.

Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα κατεβαίνει ο πετυχημένος συνδικαλιστής, καταγόμενος από το Κοσμάτι, Μιχάλης Τολίκας. ο επί σειρά ετών πρόεδρος αστυνομικών Λάρισας, πρόεδρος ΔΣ της ΠΟΑΣΥ καθώς και Νομαρχιακός Σύμβουλος Λάρισας δοκιμάζεται στον πολιτικό στίβο σε ένα δύσκολο Νομό. Σίγουρα αναζητά και την υποστήριξη των Γρεβενιωτών που διαμένουν στη Λάρισα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας προκαλεί το πρόγραμμα επισκέψεων του σεβασμιωτάτου κ.Δαβίδ, καθώς γίναμε δέκτες ερωτημάτων σχετικά με τις επόμενες επισκέψεις σε ενορίες της περιοχής μας. Ο Δεσπότης μετά τη συμμετοχή του στην Ιερά Σύνοδο θα επιστρέψει μετά το Σαββατοκύριακο στην αδιάκοπη επαφή με το ποίμνιό του δια των καθιερωμένων ιερών ακολουθιών της τρέχουσας περιόδου.

SONY DSC

e-Grevena Portal