790 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Άκαρπη ήταν η πρωτοβουλία του Κυριάκου Ταταρίδη να βρει τους υποψήφιους συμβούλους που θα τον ακολουθούσαν στις Δημοτικές εκλογές. Ήταν η 2η απόπειρα γιατί και στις προηγούμενες εκλογές είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον. Όπως όλα δείχνουν στόχος είναι να είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία του κ. Σημανδράκου από την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του Καρυπίδη στα Γρεβενά. Παρά το γεγονός ότι στα 5 χρόνια της θητείας του Περιφερειάρχη είχε το ελεύθερο από αυτόν να χειρίζεται τα θέματα των Γρεβενών. Ο ίδιος κατάφερε να απογοητεύσει τους πάντες έχοντας τα βλέμματά του στην Κοζάνη όπου και είναι υποψήφιος. Από την πλευρά του ο κ. Καρυπίδης βλέποντας την απραξία του κ. Σημανδράκου ανέλαβε πρωτοβουλίες δίνοντας λύση σε χρόνια ζητήματα.

Όπως εδώ και καιρό τόνιζε η στήλη μας, ο κ. Καρυπίδης ανατρέποντας τις προβλέψεις σε όσους έλεγαν ότι θα ρίξει λευκή πετσέτα και στην Π.Ε.Γρεβενών παρουσίασε ένα εξαιρετικό και δυναμικό ψηφοδέλτιο με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που έχει ο καθένας τη δυναμική του.

Αίσθηση προκάλεσε και η ευθεία αναφορά του κ. Καρυπίδη προς τους Κασαπίδη και Ζεμπιλιάδου να αφήσουν στην άκρη τα εθνικά θέματα και να ασχοληθούν με τα προβλήματα της Δ. Μακεδονίας και να βρουν λύσεις.

Μετά την αποστολή του Ευρωπαϊκού Διαστημικού Οργανισμού, της Ρωσίας και άλλων διαστημικών αποστολών, η μια από τις συσκευές που ανακτήθηκε από τον καθηγητή κ. Οικονόμου θα ταξιδέψει με τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό. Ο κ. Οικονόμου παραχώρησε τη συσκευή που θα μπει σε ρομποτικό όχημα της Ελλάδας το όποιο θα προσεληνωθεί.

Στο βωμό της μάχης και με εντατικούς ρυθμούς έχουν τεθεί όλοι οι υποψήφιο που θα κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η μάχη θα είιναι σκληρή και ευχόμαστε να εκλέγουν οι πιο άξιοι. Πολλές πιθανότητες να περάσει στο 2ο γύρο έχει ο συνδυασμός του Κώστα Παλάσκα. Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν παρουσιάσει στους συμπολίτες μας όσους θα κατέλθουν με το συνδυασμό. Σίγουρα ο Κώστας Παλάσκας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, ένας άνθρωπος «διαμάντι» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι θέσεις ειδικών συνεργατών μεγέθους του Δήμου μας δεν  ξεπερνούν τις 8. Πληροφορούμε τους δημότες διότι πληροφορηθήκαμε για υποσχέσεις θέσεων που  μετρούνται σε εκατοντάδες.

Αγρός του Κεραμέως κατέληξε η ΔΑΚΕ στο Νομό μας. Μετά τη συντριβή της στις εκλογές του ΠΥΣΔΕ, ακολούθησαν χτες οι εκλογές ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ όπου οι ανεξάρτητοι καθηγητές συγκέντρωσαν υπερδιπλάσιο ποσοστό καταδεικνύοντας την αποστροφή των εκπαιδευτικών σε πόλους μόχλευσης. Ασθενικά τα ποσοστά και της στηριζόμενης από το ΚΙΝΑΛ παράταξης

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από όλες τις παρατάξεις κλείνει η θητεία του ο Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η διαχείριση και ο συντονισμός που πέτυχε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια θεωρείται από πολλούς επίτευγμα.

Πολύ πιθανόν να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ο ορθοπαιδικός κ.Γιώτης. Η παρουσία του στο Νοσοκομείου ήταν ιδιαίτερα σημαντική και αναγνωρίστηκε η προσφορά του.

Πλήρης επιβεβαίωση της στήλης μας για τη υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαμάρα με το Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος ενωτικός όπως πάντα έδωσε δείγματα γραφής κατά την παρουσίαση του φηφοδελτίου.

e-Grevena Portal