615 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Επίσημα την προεκλογική του περιοδεία ξεκίνησε ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δασταμάνης Γεώργιος συνοδευόμενος από νυν δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους. Επισκέφτηκε τα χωριά Καλαμίτσι, Μεσόλλακο, Καλόχι, Αγάπη, Κέντρο, Νησί, Ιτέα και Αγαλαίους όπου άκουσε τα προβλήματα των πολιτών και τους παρουσίασε το πρόγραμμα.

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στα Γρεβενά και την Δεσκάτη και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική αφού διατηρεί άριστες σχέσεις με τον βουλευτή του νομού μας Χρήστο Μπγιάλα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όλοι τους έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και αναμένουν εναγωνίως την βούληση του Γρεβενιώτικου λαού. Ας ελπίσουμε ότι θα εκλεγούν οι ικανότεροι.

Θετική ήταν η στάση του περιφερειάρχη του Κ. Καρυπίδη στην 5ετία του προηγήθηκε και είχε σχέση με το συμφέρον του νομού μας. Βοήθησε τα μέγιστα στο οικιακό τιμολόγιο, φυσικό αέριο, κτίριο αστυνομικής διεύθυνσης και άλλα. Θα μπορούμε να πούμε ότι ήταν από τους καλύτερους περιφερειάρχες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια.

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το site e-Grevena. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς του επισκέπτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε καθημερινή βάση, αφού η επισκεψιμότητα έχει κατακόρυφα ανέβει κάτι που επιβεβαιώνει  την αξιοπιστία και την εγκυρότητα της είδησης αλλά και την εν γένει αμερόληπτη λειτουργία του site. Δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά για την ενημέρωση των συμπολιτών.

Χαρακτηριστική είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσο τηλεοπτικοί (ΑΝΤ1, OPEN) όσο και ραδιοφωνικοί σταθμοί στην σελίδα, ζητώντας σε καθημερινή βάση την ανταπόκριση και την παρουσία των προβλημάτων του νομού μας στα μέσα τους.

Από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» αύριο Παρασκευή το μεσημέρι σε Ελασσόνα και μετά στον Τύρναβο και το βράδυ στην Λάρισα. Ροβολάει από Γρεβενά ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Παλάσκας, για να συζητήσει με τους συμπατριώτες του. Ο εκπαιδευτικός απ΄τους Φιλιππαίους, αδερφός του ευρύτερα γνωστού στην περιοχή  Νίκου Παλάσκα της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων, πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων νηπιαγωγών και με εικοσαετή θητεία στην αυτοδιοίκηση, απ’ την κοινότητα παλιά και στον Δήμο έπειτα. Αύριο Παρασκευή στα χειμαδιά.

Λαμπρός εορτασμός του Αγ. Χριστοφόρου πρωτοστατούντος του Δεσπότη μας τόσο κατά τον πανηγυρικό εσπερινό όσο και κατά την θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο 10 Μαΐου θα επισκεφτεί την πόλη μας και ιδιαίτερα τον χώρο της μαθητικής εστίας ομάδα από την διοίκηση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για να εποπτεύσει τον πολυχώρο κοινωνικών υπηρεσιών και τις εγκαταστάσεις φοιτητικής εστίας. 

Λαμπρή ιδέα είχε ο Γρεβενιώτης. Άμα κρατήσεις τις κάρτες από τους δημοτικούς συμβούλους θα έχεις προσάναμμά για δύο χρόνια.

Συνεχίζει ο κ.Χρίστος Βλαχοκώστας να αναπτύσσει την πολιτική του δραστηριότητα με σοβαρό και διακριτικό τρόπο. Θεωρείτε από πολλούς συμπολίτες μας ως μια αξιόλογη υποψηφιότητα στη μονοεδρική μας.

Υπάρχει μεγάλη έλλειψη δεσμοφυλάκων στις φυλακές Γρεβενών.

Με την αποχώρηση των σχολικών φυλάκων θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.

e-Grevena Portal