358 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Με πανηγυρικό τρόπο κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ η Σειρήνα και επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες. Το 1-1 που απέσπασε στην προ τελευταία αγωνιστική χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο ως αποτέλεσμα και έρχεσαι ως επιστέγασμα της συνολικής φετινής προσπάθειας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο εδώ και τρία χρόνια οι παράγοντες της Σειρήνας σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία δημιούργησε βήμα βήμα ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Δεν πτοήθηκε από την περσινή απώλεια του πρωταθλήματος κόντρα στα Αεράτα.

Αντίθετα συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο γύρω από την ομάδα διόρθωσαν τυχόν αδυναμίες και με την φετινή τους αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα και playoff δικαιολογημένα έκοψαν πρώτοι το νήμα. Απομένει ο τελευταίος αγώνας με το Νεοχώρη διαδικαστικού χαρακτήρα για τον οποίο γίνονται προσπάθειες να διεξαχθεί στο Σειρίνη ώστε να συνοδευτεί και από την γιορτή ανόδου.

Στον αντίποδα νεκρική σιγή επικρατεί στο στρατόπεδο του Πυρσού. Η ομάδα προσπάθησε όσο μπορούσε προηγήθηκε 1-0 είχε την μεγάλη στιγμή με το δοκάρι του Φετσάνη να διπλασιάσει τα τέρματα όμως γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο.

Έχοντας χάσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου 3-1 και παράλληλα μειονεκτώντας και στον συντελεστή τερμάτων με την αντίπαλο του με τρία γκολ διαφορά.

Φυσιολογική και ρεαλιστική η εξέλιξη της χρονιάς με δεδομένο ο ιστορικός σύλλογος ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από την διοικητική παλινωδία και αστάθεια.

Από την μια μεριά κάθε τρείς και λίγο εμφανίζονταν επενδυτές σωτήρες και μοιράζανε υποσχέσεις χωρίς ποτέ να γίνει τίποτα. Ουσιαστικά από την άλλη μεριά κόσμος πήγαινε και ερχόταν στις προπονήσεις αρκετοί ξένοι παρέλασαν από τα Γρεβενά χωρίς ποτέ να αποκτηθούν και όλα αυτά συνετέλεσαν να χάσει ακόμη περισσότερο την δυναμική η ομάδα.

Κανείς δεν αμφισβητεί τις καλές προθέσεις που προφανώς είχε η διοίκηση και από την άλλη κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα σκοτεινό τούνελ εδώ και πολλά χρόνια έχοντας απαξιωθεί πλήρως στις συνειδήσεις των φιλάθλων.

Σάρωσε τα πάντα ο φετινός ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε δικαιότατα αυτοκράτορας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κατάκτηση του DOUBLE πυροδότησε έξαλλους πανηγυρισμούς και στον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών και οι τοίχοι του ΔΑΚ απέκτησαν νέα όψη έπειτα από όμορφο GRAFFITY που έκανα οι φίλαθλοι του δικεφάλου. Ήταν μία αυθόρμητη ενέργεια πανηγυρισμού για την ανεπανάληπτη επιτυχία του ΠΑΟΚ και σχολιάστηκε με ποικίλους τρόπους.

Ένα βήμα προ της εισόδου στους πίνακες της super league βρίσκεται ο  διαιτητής Κώστας Τσέτσιλας.

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Κώστα Κυριάκου στο βόλεϊ των Γρεβενών και όχι μόνο. Χρόνια παράγοντας στον Γ.Σ.Γ. και στέλεχος της Ελληνικής ομοσπονδίας βόλεϊ.

e-Grevena Portal