Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “E-GREVENA PORTAL” σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, (ΤΥΠΕΤ), ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Γρεβενών για τα εξής : ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ(COVID-19) : ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “E-GREVENA PORTAL” σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, (ΤΥΠΕΤ), ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Γρεβενών για τα εξής : ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ(COVID-19) : ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ(COVID-19) : ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΕΤ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Ο Κώτσιος Αθανάσιος, Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (ΣΥΕΤΕ) νομού Λάρισας και εκπρόσωπος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) στον νομό Λάρισας, με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “E-Grevena Portal” σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, (ΤΥΠΕΤ), ενημερώνουν τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στον νομό Πιερίας για τα εξής :
Η πανδημία του Κορωνοϊού ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η σημαντικότερη δοκιμασία της ανθρωπότητας στον αιώνα που ζούμε.
Στη χώρα μας, η πρώτη φάση αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεγονός που δημιουργεί σε όλους μας συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια, αλλά ταυτόχρονα και αυξημένη ευθύνη να αντιμετωπίσουμε το ίδιο αποτελεσματικά τους κινδύνους που εξακολουθούν να υπάρχουν.
Στον χώρο μας, η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και το ΤΥΠΕΤ, με βάση την επιτυχημένη διαχείριση την κρίσιμη περίοδο που προηγήθηκε, αποφάσισαν να υλοποιήσουν μία νέα σημαντική πρωτοβουλία, το κόστος της οποίας ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Εθνική Τράπεζα.
Η πρωτοβουλία αυτή αφορά στην πραγματοποίηση τεστ μοριακού ελέγχου για Κορωνοϊό στο προσωπικό της Τράπεζας, με στόχο την προληπτική διάγνωση και την προστασία των εργαζομένων, των οικογενειών τους, του κοινωνικού περιβάλλοντος και των πελατών.
Για τον σκοπό αυτό, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του ΤΥΠΕΤ, παρέλαβε και εγκατέστησε ειδικό αναλυτή με δυνατότητα μοριακού ελέγχου με PCR για τον Covid-19. Η δυνατότητα του αναλυτή είναι > 200 δειγμάτων ημερησίως, γεγονός που θα επιτρέψει τον συνολικό έλεγχο του προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν δύο κέντρα δειγματοληψίας, το πρώτο στη Γενική Κλινική Υγείας Μέλαθρον και το δεύτερο στη δομή του ΤΥΠΕΤ στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο αυτά κέντρα καλύπτουν περίπου το 70-75% των εργαζομένων, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό θα καλυφθεί από κινητές μονάδες και από συνεργασίες με άλλα διαγνωστικά κέντρα (δειγματοληψία και αποστολή προς ανάλυση των δειγμάτων στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο της Αθήνας).
Η πραγματοποίηση των ελέγχων θα αρχίσει από τις περιοχές της χώρας που εμφανίζουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, οι οποίες εκ των πραγμάτων έχουν προτεραιότητα.
Ταυτόχρονα, η εξέλιξη της πανδημίας θα παρακολουθείται συστηματικά, τόσο στις περιοχές αυτές, όσο και σε άλλες που θα χρήζουν αυξημένης προσοχής και το πρόγραμμα των ελέγχων θα διαμορφώνεται ανάλογα τροποποιούμενο, όπου χρειάζεται.
Επίσης, δεδομένης της αυξημένης κινητικότητας, λόγω της τουριστικής περιόδου, εντός του Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κατά προτεραιότητα, έλεγχοι στα τρία μεγαλύτερα νησιά της χώρας και στη συνέχεια οι έλεγχοι θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, με κριτήρια εκτίμησης είτε του αυξημένου κινδύνου κατά περιοχή είτε των διαπιστωμένων κρουσμάτων.
Ο έλεγχος του προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας, πέραν της ουσιαστικής παρέμβασης που αφορά στην προστασία των ασφαλισμένων συναδέλφων και στην εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας, έχει και τον χαρακτήρα της ψυχολογικής υποστήριξης των εργαζομένων.
Χάρη στην απόφαση της Διοίκησης του Τ.Υ.Π.Ε.Τ αποφύγαμε τα χειρότερα σε σχέση με τον Κορωνοϊό (COVID-19).
Παρόλα αυτά σημερα κλιμάκιο του Τ.Υ.Π.Ε.Τ επισκεφθήκαμε άλλες κατασκηνώσεις που παιδιά του Τ.Υ.Π.Ε.Τ επιλέξανε να πάνε.
Εκεί επιθεωρήσαμε τις εγκαταστάσεις και την τήρηση κανόνων υγιεινής για τους μικρούς μας κατασκηνωτές.
Η αόρατη απειλή του Κορωνοϊού για τις ζωές των ανθρώπων είναι παρούσα σε κάθε μας βήμα στη νέα καθημερινότητα και θα παραμείνει για μεγάλο ακόμα χρονικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν.
Γι’ αυτό χρειάζεται να συνεχίσουμε, με ενότητα και πειθαρχία στα ενδεικνυόμενα μέτρα προφύλαξης, με τη βεβαιότητα ότι η κοινή μας προσπάθεια, Εθνικής Τράπεζας & ΤΥΠΕΤ και σε ότι αφορά στην πρωτοβουλία του μοριακού ελέγχου, θα είναι και στη συνέχεια το ίδιο αποτελεσματική, για τους εργαζόμενους και το ευρύτερο κοινωνικό τους περιβάλλον.
Η ατομική ευθύνη όλων μας, με γνώμονα τη φροντίδα και την αλληλεγγύη στον διπλανό μας, αλλά και στον εαυτό μας, θα διευκολύνει τη συλλογική μας προσπάθεια και θα μας φέρει πιο κοντά στη νίκη ενάντια σε αυτή τη θανατηφόρα επιδημία της γενιάς μας.

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184