
Ραχήλ Μακρή: «Η Κυβερνητική ανικανότητα καταστρέφει τους Αγρότες»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ραχήλ Μακρή: «Η Κυβερνητική ανικανότητα καταστρέφει τους Αγρότες»
Οι διαθρωτικές αλλαγές της Συγκυβέρνησης κατάφεραν να οδηγήσουν σε πρωτοφανή μαρασμό την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.
Η Κυβερνητική ανικανότητα δεν μερίμνησε για χιλιάδες τευτλοπαραγωγούς που ενώ έχουν παραδώσει τον μόχθο και τον ιδρώτα μιας ολόκληρης χρονιάς παραμένουν απλήρωτοι.
Ο Σαμαράς παρέχει διευκολύνσεις μόνο σε ιδιοκτήτες υπεράκτιων εταιριών και αλλάζει τον αστικό κώδικα για να χαρίσει στον τραπεζίτη Σάλλα 3.6 δις ευρώ.
Οι εντολές Σαμαρά διασφαλίζουν τις τσέπες των λίγων, ενώ παραμυθιάζουν τους πολλούς για μια φαντασίωση Ανάπτυξης.
Παράλληλα οι τευτλοπαραγωγοί της Εορδαίας και όλης της Χώρας παραμένουν απλήρωτοι, χιλιάδες τόνοι δεν διατέθηκαν και οι φτωχοί αγρότες περιέρχονται σε απόγνωση.
Για να απαντήσουν οι αδιαφορούντες Κυβερνώντες στους τευτλοπαραγωγούς η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κατέθεσε την με αριθμ. πρωτ. 2490/2.12.14 Αναφορά στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842
Σχετικά άρθρα:
- Ραχήλ Μακρή: «Μόνο ο τίτλος της ελληνικής ταινίας «Ξύπνα Βασίλη» ταιριάζει στην απάντηση Κικίλια για τα αστυνομικά τμήματα Σιάτιστας και Νεαπόλεως, του Ν. Κοζάνης»
- Ραχήλ Μακρή: «Η Πτολεμαΐδα δεν θα γίνει χωματερή της Χώρας»
- Ραχήλ Μακρή «Πριν από 41 χρόνια οι νέοι σκότωσαν τον φόβο του πολίτη για τους σφετεριστές της εξουσίας»