Συλλυπητήρια μηνύματα για τον εκλιπόντα Χαράλαμπο Κιουρτσίδη

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον εκλιπόντα Χαράλαμπο Κιουρτσίδη

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Γραφείο Τύπου

Email: pressoffice@uowm.gr

Τηλ.: 2461056212, 2461068069, 2461056226

Κοζάνη, 14/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Συλλυπητήριο μήνυμα για τον εκλιπόντα Χαράλαμπο Κιουρτσίδη

 

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Χαράλαμπου Κιουρτσίδη. Ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης από τη θέση του Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας υποστήριξε την υλοποίηση σημαντικών έργων στο Πανεπιστήμιό μας και συνέβαλλε στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.


                                                                                                                                               14/10/2020

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

 

Ταχ. Δ/νση : ΖΕΠ
Πληροφορίες : Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : 2461052610
Fax : 2461052614  
email : info@pdm.gov.gr
     

 

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Κιουρτσίδη Χαράλαμπου

 

   Με λύπη μου πληροφορήθηκα πως έφυγε τα ξημερώματα  από τη ζωή ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας.

   Θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου  και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του. Με το ήθος του, την εργατικότητα του και την επαγγελματική του καταξίωση κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Η επαγγελματική του πορεία υπήρξε συνεπής και υπηρέτησε τις ιδέες του με εντιμότητα και μαχητικότητα.

   Θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα υπαλλήλου και απαράμιλλου ήθους. Το φιλότιμο και η καλοσύνη του θα μας λείψουν.

 Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.


Κοζάνη  14-10-2020

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο ενός θαυμάσιου ανθρώπου και εξαίρετου επιστήμονα, του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη, προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Αδιαμφισβήτητα, η τοπική αυτοδιοίκηση της Περιφέρειάς μας είναι από σήμερα φτωχότερη καθώς έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και μπροστάρη σε καινοτόμα σχέδια και πρωτοποριακά προγράμματα για το αναπτυξιακό αύριο του τόπου μας.

Σύσσωμη η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενη να βρεθούν άξιοι μιμητές που θα καλύψουν το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε πίσω του ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, συνεχίζοντας το έργο του από εκεί που το άφησε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Πρόεδρος  της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Δασταμάνης

 και τα μέλη του ΔΣ


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΗ

O Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτριος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου του κ. Χαράλαμπου Κιουρτσίδη που διετέλεσε Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας .Υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης και άξιος συμπαραστάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Ο Δήμαρχος

Κορδίλας Δημήτριος

————————————————————————————————————————–

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου

Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

Η απώλεια του συνεργάτη και Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας,  Χαράλαμπου Κιουρτσίδη μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη.

Ο Μπάμπης, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επιστήμονας και τεχνοκράτης με ευθύνη και ευσυνειδησία την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας το δικό του στίγμα του στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


Δελτίο Τύπου

 

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την απώλεια του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη

 

Σήμερα όλη η Δυτική Μακεδονία πενθεί βαρύτατα καθώς έφυγε από κοντά της ένας σπουδαίος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κιουρτσίδη ο οποίος μέσα από την ακούραστη και πολύχρονη δράση του ως Προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειάς μας, υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης και άξιος συμπαραστάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τον Μπάμπη συνεργαστήκαμε στενά για πάνω από 10 χρόνια με στόχο την αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων και την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων των Γρεβενών και αυτό που πάντα θα θυμάμαι είναι οι αποτελεσματικές και δίκαιες λύσεις που έδινε με γνώμονα το καλό της περιοχής μας και των κατοίκων της. Λύσεις που πήγαζαν από τον ακέραιο χαρακτήρα του, τις εμπεριστατωμένες γνώσεις του και τη χαρακτηριστική εργατικότητά του.

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενος “καλό κατευόδιο” στο μεγάλο του ταξίδι. Καλό Παράδεισο, φίλε.

Γιώργος Δασταμάνης

 Δήμαρχος Γρεβενών

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184