Το Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ΣΥΕΤΕ και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας, ΔΗΣΥΕ, Κώτσιος Αθανάσιος με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “E-Greveva Portal” ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους του νομού ΓΡΕΒΕΝΩΝ για τα εξής

Το Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ΣΥΕΤΕ και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας, ΔΗΣΥΕ, Κώτσιος Αθανάσιος με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “E-Greveva Portal” ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους του νομού ΓΡΕΒΕΝΩΝ για τα εξής

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, “ΤΥΠΕΤ” ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το Μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Παραρτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, ΣΥΕΤΕ και εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Ενότητας, ΔΗΣΥΕ, Κώτσιος Αθανάσιος με δελτίο τύπου προς την εφημερίδα “E-Grevena Portal” ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους του Νομού Γρεβενών για τα εξής :
Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00 διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ” (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) από τον Γιώργο Αρβανίτη, επικεφαλή του Συνδιασμού ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ της ΔΗΣΥΕ για τις επικείμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ, σύμφωνα με την Ομόφωνη Δημοκρατική Απόφαση της ΔΗΣΥΕ της 5ης Μαρτίου 2020, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση για την προοπτική του ΤΥΠΕΤ και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας σε όλους τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα.
Είναι γεγονός ότι η Παράταξη της ΔΗΣΥΕ είχε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα πάνω από 3 χρόνια.
Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα Υγιεινής καθόλη την διάρκεια της συγκέντρωσης για την προστασία της υγείας των παρευρισκομένων συναδέλφων.
Ο Γιώργος Αρβανίτης, Επικεφαλής Υποψήφιος του Συνδιασμού  «ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ» για τις επερχόμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ, ο οποίος επιλέχθηκε με Ομόφωνη Απόφαση της ΔΥΣΗΕ, στην Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ήδη από την 5η Μαρτίου 2020 και τον οποίο ο ίδιος ο Γραμματέας της ΔΗΣΥΕ Τραπεζών πρότεινε και όλοι αποδεχθήκαμε.
Το ΤΥΠΕΤ είναι ο πιο σημαντικός από τους συλλογικούς μας θεσμούς, είναι ο χώρος όπου δικαιώνεται το πρότυπο της κοινωνίας που θέλουμε. Η αξία της φροντίδας της Υγείας αναδείχθηκε στη συγκυρία της πανδημίας, ταυτόχρονα με την ανάγκη για αλληλεγγύη και κοινωνικό χαρακτήρα.
Οι συνάδελφοι – μέλη της ΔΗΣΥΕ, της μεγαλύτερης παράταξης στον Τραπεζικό κλάδο,
αν και Ιούλιος μήνας με θερινές άδειες και 39 βαθμούς Κελσίου στην πόλη της Αθήνας, με συνθήκες Κορωνοϊού και πορείας του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας προβλήματα μετακίνησης των συναδέλφων ώστε να προσέλθουν στην συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ”, προσήλθαν μαζικά στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε για την στήριξη της Υποψηφιότητας του συναδέλφου Γιώργου Αρβανίτημε αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσφορά του και τους συνδικαλιστικούς του αγώνες για την προστασία της υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων στην Εθνική τράπεζα.
Με θέρμη, περισσότεροι από 100 Συνάδελφοι της ΔΗΣΥΕ, Υποστήριξαν την Ομόφωνη Απόφαση του Αρμόδιου Δημοκρατικού Οργάνου της μεγάλης Παράταξης, της ΔΗΣΥΕ για την Υποψηφιότητα του Γιώργου Αρβανίτη ως Επικεφαλή του Συνδιασμού, ” ΥΓΕΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ” της ΔΗΣΥΕ στις επικείμενες εκλογές του ΤΥΠΕΤ.
Ο Γιώργος Αρβανίτης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συναδέλφους – μέλη της ΔΥΣΗΕ για την στήριξή τους ανέφερε τα εξής :
Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας ( ΤΥΠΕΤ ) είναι ο ασφαλιστικός φορέας των εργαζομένων και των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου.
Το ΤΥΠΕΤ, το αυτοδιοικούμενο Ταμείο Υγείας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ίσως η σημαντικότερη κατάκτηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, του ΣΥΕΤΕ.
Ενωμένοι και προσηλωμένοι αντιστεκόμαστε, στηρίζουμε και επεκτείνουμε αυτές μας τις κατακτήσεις με σκοπό να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους συναδέλφους της Εθνικής Τράπεζας.
Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με την υπεύθυνη στάση που έχει δείξει η Παράταξη της ΔΗ.ΣΥ.Ε. σε όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, θα ξεπεράσουμε τις τρέχουσες δυσκολίες λόγω Κορωνοϊού και το ΤΥΠΕΤ θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο ασφαλιστικού φορέα υγείας στη χώρα μας και την επόμενη μέρα, μετά την υγειονομική κρίση που περνάει η χώρα μας λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184