Όριο ηλικίας θέτει ο Κυριάκος – Όλα τα ονόματα και οι λίστες – Ο Θανάσης Σταυρόπουλος στα Γρεβενά

Όριο ηλικίας θέτει ο Κυριάκος – Όλα τα ονόματα και οι λίστες – Ο Θανάσης Σταυρόπουλος στα Γρεβενά

Εκπλήξεις, ευχάριστες, αλλά και… λιγότερο ευχάριστες επιφυλάσσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της κατάρτισης των ψηφοδελτίων του κόμματος, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση της ανανέωσης στην πράξη.

Η άντληση των υποψηφίων θα γίνει κατά βάση από το μητρώο στελεχών, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό για τον πρόεδρο, αφού ο ίδιος θα μπορεί να αποφασίσει να πρόσωπα που δίνουν άλλον τόνο στη Νέα Δημοκρατία. Το μείζον, όμως, είναι άλλο… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΒτΚ», δέχεται εισηγήσεις να πράξει αυτό που έπραξε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1985, αποστρατεύοντας τα παλαιά στελέχη που στην πλειοψηφία τους προέρχονταν από τη δεξαμενή του Καραμανλισμού.

Συγκεκριμένα τότε, ο νυν επίτιμος, και τότε φρεσκοεκλεγμένος πρόεδρος της Ν.Δ., είχε ορίσει όριο ηλικίας τα 70 έτη, με συνέπεια μια σειρά στελεχών που προέρχονταν από την ΕΡΕ να περάσουν στην αποστρατεία. Βέβαια, είχε δημιουργήσει ασφαλιστικές δικλίδες εξαιρέσεων προκειμένου να υπάρχουν στα ψηφοδέλτια έμπειρα ιστορικά στελέχη, όπως ο προκάτοχος του κ. Μητσοτάκη Ευάγγελος Αβέρωφ κ.ά.

Αυτό εισηγούνται στον Κυριάκο οι συνεργάτες του, με όριο ηλικίας τα 65 έτη και με κάποιες εξαιρέσεις, για να μην υπάρξουν έντονοι κραδασμοί. Ο ίδιος ξεκαθάρισε σε εξ απορρήτων συνεργάτη του που θα ασχοληθεί με τα ψηφοδέλτια ότι «δεσμεύομαι ηθικά έναντι των νυν βουλευτών να είναι εκ νέου υποψήφιοι -εκτός κι αν υπάρξουν λόγοι που καθιστούν αδύνατο αυτό το πράγμα- αλλά δεν υπάρχει καμία δέσμευση έναντι των πολιτευτών».

Πράγμα που σημαίνει ότι πολιτευτές με περισσότερες από δύο αποτυχημένες παρουσίες στα ψηφοδέλτια ή με μία, αλλά ασήμαντη, δεν θα έχουν θέση. Εκτός κι αν πρόκειται για στελέχη που συγκέντρωσαν πολλές ψήφους, αλλά δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν είτε οριακά είτε λόγω εκλογικού νόμου.

Τα βιογραφικά που έχουν συγκεντρωθεί στην Πειραιώς είναι εκατοντάδες και έχουν ενταχθεί στο μητρώο πολιτικών στελεχών από το οποίο θα αναδειχθούν ως επί το πλείστον οι νέες υποψηφιότητες.

Α’ – Β’ Αθήνας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα ανακοινώσει ο ίδιος τους εκλεκτούς του για το Επικρατείας, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα περιλαμβάνεται ένα ηχηρό όνομα από το χώρο των επιστημών και της διανόησης και ένα από το χώρο του θεάματος.
Από το στενό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δύο πρόσωπα μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να περιληφθούν στο Επικρατείας: ο σύμβουλος στρατηγικής Τάκης Θεοδωρικάκος και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη Μιχάλης Μπεκίρης. Ο έτερος συνεργάτης του, διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, είναι πολύ πιθανόν να πολιτευτεί στη γενέτειρά του Καβάλα.

Στην Α’ Αθηνών θα πολιτευτεί -αυτήν τη φορά με σταυρό- ο Θόδωρος Φορτσάκης, όπως και ο πρώην γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Ιατρίδης. Ισχυρή θα είναι επίσης και η υποψηφιότητα της αναπληρώτριας γραμματέως Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Μαίης Ζαννή. Παρότι είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αρχικά, το όνομα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου παραμένει στο τραπέζι.

Στη Β’ Αθηνών, θα υπάρξει πληθώρα νέων προσώπων. Λαμπερά ονόματα, όπως του Σάκη Ρουβά, συζητούνται, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις. Πάντως, ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΒτΚ», θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. παρά τις αντιδράσεις κάποιων, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η περιφέρεια. Πιθανή είναι η γενέτειρά του Κέρκυρα ή η Β’ Αθηνών, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να πάρει ψήφους από τη νεολαία, που η Ν.Δ. υστερεί σήμερα. Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου – παρουσιαστή Γιάννη Λοβέρδου.

Βέβαιος υποψήφιος θα είναι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Κυρανάκης, ενώ στη Β’ Αθηνών θα μετακομίσει από το Επικρατείας και η Νίκη Κεραμέως. Ιδιαίτερα κινητικός στη Β’ Αθηνών εμφανίζεται, ήδη, ο Νίκος Κωστόπουλος, γιος του Δημήτρη Κωστόπουλου. Επίσης, ο Ιωάννης Φωστηρόπουλος, αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ακούγεται έντονα, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω Λευτέρης Παπαγεωργίου.

Ο Γιάννης Οικονόμου προσανατολίζεται να πολιτευτεί ή στη Β’ Αθηνών ή στη Φθιώτιδα. Αυτό θα αποφασιστεί από το κόμμα τελικά, αφού θα πρέπει να συγκρουστεί με τον Σταϊκούρα στη Φθιώτιδα. Στην αρένα της Β’ Αθηνών θα δοκιμαστεί η δικηγόρος Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του Νίκου Γκελεστάθη, όπως και η γραμματέας Σχέσεων Κόμματος και Κοινωνίας Ζωή Ράπτη, και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος είχε συγκρουστεί με τον Σαμαρά, ενώ είχε στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στο ίδιο πλαίσιο, ακούγονται ο επικεφαλής Παραγωγικών Τομέων και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κηφισιάς Β. Ξυπολυτάς, ο αναπληρωτής στη Γραμματεία Προγράμματος και πρ. δήμαρχος Μελισσίων Μ. Γραφάκος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας Τ. Γαϊτάνης. Ακόμη, συζητείται ο φίλος του προέδρου της Ν.Δ., ιατρός Δ. Φελέκης, και το μέλος της Π.Ε. και της Εκτελεστικής Γραμματείας Στ. Σταμούλης. Το όνομα του γραμματέα Οργανωτικού Βασίλη-Πέτρου Σπανάκη ακούγεται έντονα για τη Β’ Αθηνών, αλλά ο ίδιος πρέπει να ρίξει όλο το βάρος του στον κομματικό μηχανισμό κατά τις εκλογές. Θα περιληφθεί στα ψηφοδέλτια ως λύση ανάγκης από τον πρόεδρο της Ν.Δ., εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητο, χωρίς όμως ο ίδιος να πραγματοποιήσει προεκλογική εκστρατεία, αφού θα ασχολείται με το κόμμα πανελλαδικά. Η υποψηφιότητα της πρωτότοκης κόρης του Γεράσιμου Γιακουμάτου αναβάλλεται, καθότι ο πρώην υπουργός αποφάσισε να παραμείνει στον πολιτικό στίβο για άλλη μία εκλογική αναμέτρηση.

Στην Περιφέρεια Αττικής θα πολιτευτεί ο Βασίλης Οικονόμου, αποχωρώντας από το Επικρατείας. Υποψήφιος θα είναι ο Γιώργος Κώτσηρας, αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, πολιτικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα πολιτευθεί εκ νέου και η Βάσω Κόλλια. Στο τραπέζι έχουν πέσει και το όνομα του Αρμόδιου Δρίκου, γιου του πρώην δημάρχου Μάντρας, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει και η Ευρωπη Κοσμίδη.

Στην Α’ Πειραιώς αναμένεται μια «μεγάλη έκπληξη», όπως ανέφερε συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη στη «ΒτΚ», ενώ υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Βουτσινάς.
Στη Β’ Πειραιώς υποψήφιος αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του σημερινού βουλευτή Γιάννη Τραγάκη, του καθηγητή πανεπιστημίου Χάρη Τσιλιώτη, του δικηγόρου Ανδρέα Παλευρατζή, του πρώην αντιδημάρχου Κορυδαλλού Νίκου Χουρσαλά και του αντιδημάρχου Νικαίας Δημοσθένη Σταματάτου.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης η Μαρία Σπυράκη;

Στην Α’ Θεσσαλονίκης στην έδρα του Κώστα Καραμανλή το νέο και ισχυρό πρόσωπο θα είναι η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, η υποψηφιότητα της οποίας θα ταράξει τα νερά και τις ισορροπίες. Επίσης, είναι πιθανόν να πολιτευτεί ο νυν βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, αλλά και η Βασιλική Νάκου, μέλος της Π.Ε., που στήριξε τον Κ. Μητσοτάκη στην εσωκομματική κούρσα. Επίσης, θα είναι ξανά υποψήφιος ο Σ. Σιμόπουλος, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και η δικηγόρος Α. Ευθυμίου και ο Δ. Πανοζάχος.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης αναμένεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Καραγιάννη, τέως γ.γ. Επικοινωνίας, και της Πόπης Καλαϊτζή, πρώην επάρχου Λαγκαδά. Επίσης, συζητιούνται τα ονόματα του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Θεοφάνη Παππά, για τον οποίον οι πληροφορίες της «ΒτΚ» αναφέρουν ότι είναι βέβαιη η υποψηφιότητά του και ήδη κινητοποιείται, και του Κώστα Γιούτικα, περιφερειακού συμβούλου, καθώς και της πρώην γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Β. Ευταξά, που ωστόσο συζητείται και για τη Χαλκιδική. Επίσης, ακούγεται ο πρ. γ.γ. Επικοινωνίας Γ. Καραγιάννης και, τέλος, αλλά με έντονη παρουσία, ο πρ. γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Α. Οικονόμου. Κρατήστε και ένα άλλο όνομα: Κατερίνα Μάρκου. Η βουλευτής του Ποταμιού, που στις εκλογές λέγεται ότι θα συνταχθεί με τη Ν.Δ. – και αν συμβεί αυτό, τότε θα πολιτευτεί στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Περιφέρεια

Στον Έβρο θα είναι ξανά υποψήφιος ο πρ. βουλευτής Στ. Κελέτσης, που στήριξε τον Κ. Μητσοτάκη, ενώ θα είναι υποψήφια και η νεαρή Χρ. Μπαχαρίδου, μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. και κόρη της παλαιάς πολιτευτού της Ν.Δ. Φ. Μπαχαρίδου.

Στις Σέρρες, σίγουρη είναι η εκ νέου υποψηφιότητα του αναπληρωτή γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης και στενού συνεργάτη της Ντ. Μπακογιάννη Τ. Χατζηβασιλείου.

Στην Πιερία θα κατέβει ο Μητσοτακικός δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας Λ. Μωυσιάδης, όπως και ο Η. Τάπρας, πρ. πρόεδρος ΝΟΔΕ, παρότι είχε υπογράψει την υποψηφιότητα του Α. Τζιτζικώστα.

Στη Μαγνησία θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητα του δικηγόρου και μέλους της Π.Ε. Γ. Καλτσογιάννη, ενώ στην Καρδίτσα του ιατρού Σ. Κουλοκτσή και της Σ. Τόλια, μέλους της Π.Ε. Στα Γιάννενα ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Κεφάλα, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία, πέρα από τον Σπ. Λιβανό έχει ακουστεί το όνομα του περιφερειακού σύμβουλου Δυτικής Ελλάδας Ν. Φαρμάκη.

Στην Αχαΐα, υπάρχουν δυνατά ονόματα για το ψηφοδέλτιο… Ο πρ. υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος Γ. Κουτρουμάνης, όπως και ο Γ. Μάκκας, πρ. πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐας. Και βέβαια, ο Ιάσων Φωτήλας, που προέρχεται από το Ποτάμι.

Στην Ηλεία θα κατέβει το μέλος της Π.Ε. Δ. Λυγούρα, πολιτική φίλη του προέδρου της Ν.Δ., ενώ στη Μεσσηνία υπάρχει… συνωστισμός: ο Σαμαρικός Μ. Χρυσομάλλης, τρίτος σε σταυρούς μετά τους Σαμαρά και Λαμπρόπουλο, που όμως είχε στηρίξει τον Α. Τζιτζικώστα, φέρεται να επιθυμεί να ξαναείναι υποψήφιος.

Ακόμα, ο στενός συνεργάτης και πρ. διευθυντής του υπουργικού γραφείου του Κ. Μητσοτάκη Δ. Μελιτσιώτης, ενώ ο εξ απορρήτων συνεργάτης και άνθρωπος του προέδρου για ειδικές αποστολές Θανάσης Νέζης δεν επιθυμεί να εκτεθεί.

Τέλος, στην Καλαμάτα θα υπάρχει σίγουρα και μία κυρία, πιθανότατα η Π. Κουμάντου, κόρη του πρώην δημάρχου Καλαμάτας Π. Κουμάντου.

Στη Λακωνία θα υπάρξουν αναταράξεις. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο εκ των συνεργατών του κ. Μητσοτάκη Τάκης Σκανδαλάκης, ο οποίος εκλεγόταν για πολλά χρόνια εκεί. Όμως, οι αναταράξεις αφορούν άλλο πρόσωπο: τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, για τον οποίον οι πληροφορίες επιμένουν ότι «έχει κλείσει». Ο Λάκωνας πολιτικός που διατηρεί πολύ καλή πολιτική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταρχάς είδε με καλό μάτι την πρόκληση να πολιτευτεί ως συνεργαζόμενος με τη Ν.Δ. «Θα κατέβαινα στη Λακωνία ως συνεργαζόμενος, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας τύπου Ανδριανόπουλου – Μάνου», ήταν η απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή στην πρόσκληση που δέχθηκε. Στο παρασκήνιο ακολούθησε πανδαιμόνιο. Το «αντάρτικο» ξεκίνησε από τις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ. στη Λακωνία, οι οποίες έθεσαν «βέτο» στην υποψηφιότητα Γρηγοράκου. «Ή εμείς ή αυτός», ήταν το μήνυμα που έφθασε στην Πειραιώς, αλλά ο Μητσοτάκης «δεν καταλαβαίνει από τελεσίγφραφα», διαμηνύουν οι συνεργάτες του. Επίσης, πιθανότατα θα ξαναπολιτευθεί ο Μενέλος Δασκαλάκης και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Κουλιζάκος, ενώ ακούγεται και το όνομα-έκπληξη του Δημήτρη Μαραβέλια, πρώην δημάρχου Χαϊδαρίου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, θα κάνει came back o Σπήλιος Λιβανός, ενώ ενδέχεται να πολιτευτεί και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υπουργού Νίκου Αγγελόπουλου. Στην Αρκαδία, εκτός από την υποψηφιότητα του Κώστα Βλάσση, συζητείται η υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Γιάννη Σμυρνιώτη. Στην Άρτα, πιθανότατα να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπαγεωργίου, πολιτικός φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη. Στη Βοιωτία, ο Γιάννης Καράμπελας, που είχε πολιτευτεί με το Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές, θα επιστρέψει στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, αφού ήταν από τους πρώτους που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα Γρεβενά αναμένεται να είναι υποψήφιος ο Θανάσης Σταυρόπουλος. Στα Δωδεκάνησα ο Βασίλης Υψηλάντης και ο Γιάννης Παππάς. Στην Ευρυτανία είναι πιθανόν να πολιτευτεί η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη.

Στην Ηλεία θα πολιτευτεί ο Γιώργος Κοντογιάννης και η Δήμητρα Λυγούρα. Στο Ηράκλειο Κρήτης συζητείται το όνομα του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, ξαδέλφου του Μανώλη Κεφαλογιάννη, και του Γρηγόρη Ροκαδάκη. Στα Χανιά, αναμένεται να είναι υποψήφιος ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Δημήτρης Φραγκάκης. Ερωτηματικό υπάρχει για το came back του Μανούσου Βολουδάκη. Στο τραπέζι και η υποψηφιότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιού και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρότι ο ίδιος το διαψεύδει. Στην Κεφαλονιά θέλει να κατέβει ο 28χρονος αντιδήμαρχος Ραφήνας Γιώργος Κόκκαλης.

Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Στην Καβάλα τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα. Εκτός του Νίκου Παναγιωτόπουλου που είναι ήδη στη Βουλή και του Μακάριου Λαζαρίδη που προαναφέραμε, θα πολιτευθούν ακόμη ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης.
Στη Δράμα, εκτός του Νίκου Κυριαζίδη, αναμένεται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ο Κώστας Κοντός και ο γιατρός Κωνσταντίνος Μπλούχος.
Στην Ξάνθη θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Αλέξανδρος Κοντός, που έμεινε εκτός Βουλής λόγω εκλογικού νόμου. Επίσης, ο Σπύρος Τσιλιγκίρης και ο Μιχάλης Πουσπουρίκας θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης (εάν τελικά επιλεγεί ένας, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο δεύτερος), καθώς και ο Ακήφογλου Μπιρόλ και η Γεωργία Ανδρέου.

Στη Ροδόπη θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος εξελέγη πρώτος αλλά δεν μπήκε στη Βουλή λόγω του εκλογικού νόμου. Επίσης, θα είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης και η Παρασκευή Ελευθεριάδου. Η επιλογή των μουσουλμάνων υποψηφίων τόσο στην Ξάνθη όσο και στη Ροδπόπη θα γίνει με μεγάλη προσοχή, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη.
Τέλος, στη Χίο το νέο πρόσωπο θα είναι ο δικηγόρος Νικόλας Ατταλιώτης, όπως και ο Γιώργος Ατσάλης. Η Μαρία Σόδη-Σταυρινούδη θα πολιτευθεί στη Β’ Αθηνών, αφού μάλλον θα τη στηρίξει γνωστός βουλευτής και πρώην υπουργός, με τον οποίον έχουν πολύ στενή πολιτική σχέση.

vradini.gr

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Πωλείται ή ενοικιάζεται γραφείο 70 τ.μ. πρώην ιατρείο Βασιλόπουλου στη Φαρδυκάμπου στα Γρεβενά. 6976889437

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΛΠ φραγμένο οικόπεδο 430,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6947 80 80 16

Τηλεφωνήτριες άνω των 25 ετών ζητούνται από εταιρεία καλλυντικών για κλείσιμο ραντεβού, για δωρεάν περιποίηση προσώπου σε κυρίες. Απαραίτητο σταθερό τηλέφωνο. Πολλά κέρδη. Ευέλικτο ωράριο. Συμφέρουσα συνεργασία. Προσφορά εργασίας προς όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 6987056500/2314310500
email: lefleuraggelia01@gmail.com

Γυναίκα άνω των 35 ετών ζητείται από εταιρεία καλλυντικών για παρουσίαση καλλυντικών προϊόντων στην πόλη της και στα περίχωρα, με προκαθορισμένα ραντεβού, από την εταιρεία σε κύριες. Απαραίτητο αυτοκίνητο. Συμφέρουσα συνεργασία. Πολλά κέρδη. Προσφορά εργασίας προς όλη την Ελλάδα.
Τηλ: 6987056500/2314310500
email: lefleuraggelia03@gmail.com

Γραφείο γνωριμιών πανελλαδικής εμβέλειας με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πλήρη εχεμύθεια, έχει τη δυνατότητα και βρίσκει το(η)ν σύντροφο της ζωής σας που υπάρχει και σας περιμένει οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν σας ενδιαφέρει δείτε μας στα www.skertso.gr www.φλερτ.gr και www.ρομαντζο.com και επικοινωνήστε μαζί μας στο email: gnorimia1@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6987056500