10+1 λόγοι για να φτιάξεις το δικό σου e-shop

10+1 λόγοι για να φτιάξεις το δικό σου e-shop

Αξίζει να φτιάξεις eshop? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) και η online πώληση προϊόντων? Τι θα κερδίσεις? Θα σου φέρουν πελάτες ή θα χάσεις τα λεφτά σου? Αμέτρητα ερωτήματα που βασανίζουν νεόυς και όχι μόνο επιχειρηματίες. Παρακάτω θα βρεις όλες τις απαντήσεις!


Τα πλεονεκτήματα που έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα και γιατί πρέπει ν’ αποκτήσεις δικό σου eshop.


Ήρθε η ώρα χωρίς προσωπικό κόπο να πας την επιχείρηση ένα βήμα παρά πέρα. Το internet με την τρομερή ταχύτητα του μπορεί να φτάσει και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή, να μπει σε κάθε σπίτι, σε κάθε επιχείρηση. Με τη κατασκευή e-shop και με το πάτημα ενός κουπιού τα κέρδη της επιχείρησής σου θα εκτοξευτούν. Μήπως να το σκεφτείς σοβαρά? 

10+ 1 λόγοι για να φτιάξεις το δικό σου e-shop

 1. Με το e-shop έχεις μια θέση στο internet!
  Πλέον ο μέσος καταναλωτής δεν έχει χρόνο για καθημερινές βόλτες στην αγορά. Για τις αγορές του, για αναζήτηση πληροφοριών για την εταιρεία ή τη μάρκα του προϊόντος που θέλει ν’ αγοράσει χρησιμοποιεί το internet. Έτσι επιχειρήσεις που δε διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα, γίνονται όλο και πιο απρόσιτες στον καταναλωτή που επιλέγει το διαδίκτυο για τις αγορές του.
 2. Δε μένουμε στην τοποθεσία, εξαπλωνόμαστε σε όλο τον κόσμο
  Με το e-shop δεν μας ενδιαφέρει η φυσική διεύθυνση του καταστήματος. Ο αγοραστής μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ξεφεύγοντας από όρια της τοπικής αγοράς! Μπορείτε να λαμβάνετε παραγγελίες από υπάρχοντες ή νέους πελάτες που βρίσκονται σε μια άλλη πόλη ή ακόμα και άλλη χώρα.
 3. Μπαίνετε δυναμικά στο “παιχνίδι” του ανταγωνισμού
  Δεν χρειάζεται να έχετε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ ώστε να φτιάξετε μεγάλα εντυπωσιακά καταστήματα και να αναπτύξετε το δίκτυο των πωλήσεών σας! Στο διαδίκτυο το “παιχνίδι παίξετε αλλιώς” !Οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν δεν είναι αυτές που διαθέτουν τις ακριβές εγκαταστάσεις και τους πολλούς υπαλλήλους, αλλά αυτές που διαθέτουν ένα φιλικό και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα για τους επισκέπτες και μία φιλική ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό που ενδιαφέρει τους πελάτες στο διαδίκτυο είναι η σωστή προβολή των προϊόντων. Φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό e-shop, είστε ικανοί να ανταγωνιστείτε τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σας!
 4. Δείξε σεβασμό στον πελάτη!
  Ο πελάτης επιθυμεί να απολαμβάνει την ενημέρωσή του και τις αγορές του, επιλέγοντας από μια τεράστια γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και κατασκευαστών μέσα σε λίγη ώρα. Δώστε του τη δυνατότητα με το δικό σας να ενημερώνεται καθημερινά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με κάθε λεπτομέρεια, χωρίς να υπάρχει κούραση και ταλαιπωρία.
 5. Το Eshop είναι ανοιχτό 24 ώρες / όλο το χρόνο
  Το e-shop δεν έχει ωράριο, δεν κάνει διάλειμμα. Όλες οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιούνται τις ώρες που εσείς είστε απασχολημένος, ενώ ο αγοραστής όχι! Ένας ακούραστος πωλητής που μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις των πελατών και παράλληλα να εκτελεί πολλαπλές παραγγελίες.
 6. Έχετε μεγάλη μείωση διαφημιστικού κόστους 
  Ένα έξυπνο και σύγχρονο online κατάστημα είναι η καλύτερη και μόνιμη διαφήμιση όλων των προϊόντων και υπηρεσιών σας απαλλάσσοντάς σας μόνιμα από αρκετά άλλα κόστη διαφήμισης. Σε κάθε εισαγωγή ενός νέου προϊόντος δε χρειάζεστε εξολοκλήρου καινούργια διαφημιστικά φυλλάδια ή άλλες έντυπες και ιντερνετικές διαφημίσεις για να το προβάλετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανεβάζεται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και η διαφήμισή σας είναι ήδη έτοιμη, χωρίς να έχετε ξοδέψει επιπλέον χρήματα!
 7. Προσφορές! Μια αγάπη των καταναλωτών! 
  Με το δικό σας e-shop προωθείτε εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόστος τις προσφορές σας. Σε μια δυσκολη εποχή όπως η δική μας, ο πελάτης- καταναλωτής ψαχνει παντού προσφορές και εκπτώσεις. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις των προϊόντων σας θα γίνονται άμεσα γνωστές σε όλον τον κόσμο, χωρίς επιπλέον κόστος!
 8. Πολλαπλοί Τρόποι πληρωμής 
  Με το σας, δύνεται στον καταναλωτή πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Για παράδειγμα εάν ενσωματώσετε πληρωμές μέσω PayPal, ταυτόχρονα μπορείτε να δέχεστε οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (VISA, Mastercard, American Express) μέσα από το περιβάλλον της PayPal. Η πώληση με αντικαταβολή ή και με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό ακόμη και η πληρωμή στο κατάστημα σας μπορούν να αναφέρονται ώς εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής.
 9. Προπαραγγελίες & ενημέρωση για προϊόντα που έχουν εξαντληθεί Σε περίπτωση έλλειψης διαθεσιμότητας ενός προϊόντος το E-Shop δίνει τη δική του λύση. Μπορείτε να ενημερώσετε τους χρήστες που επιθυμούν ένα προϊόν που βρίσκεται σε έλλειψη, να εγγραφούν σε μία φόρμα, ώστε να μπορούν να το αγοράσουν άμεσα με το που γίνει διαθέσιμο.
 10. Γιατί να κάνω ιστοσελίδα, αφού έχω για την επιχείρησή μου Facebook (ή κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης) ή καταχώρηση σε κάποιο online κατάλογο; Αρχικά το Facebook δεν είναι ιστοσελίδα, αλλά η πιο γνωστή κοινότητα κοινωνικής δικτύωσης (social network). Σίγουρα είναι καλό να υπάρχει εκεί η παρουσία σας, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το ρόλο ενός site, για όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.  Η ολοκληρωμένη παρουσία σας στο internet περιλαμβάνει μια καλά σχεδιασμένη και δομημένη ιστοσελίδα η οποία θα ανατροφοδοτεί με υλικό την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, twitter, google+ κλπ) με στόχο την προσέγγιση μεσοπρόθεσμα μεγάλου αριθμού επισκεπτών – εν δυνάμει πελατών
 11. Στατιστικά 
  Το E-Shop σας δίνει πληροφορίες και πολύ σημαντικά στατιστικά για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε: 
  1. Πόσα προϊόντα αγοράστηκαν και ποια 
  2. Πότε αγοράστηκαν και από ποιον 
  3. Ποιος ήταν ο συνολικός τζίρος ανά περίοδο που επιθυμείτε να αναλύσετε 
  4. Ποιος ήταν ο τζίρος ανά προϊόν ή ανά κατηγορία προϊόντων

Αυτά και πολλά άλλα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία είναι μέρος του διαχειριστικού σας ώστε να λάβετε σωστότερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Εσύ ακόμη δεν έχεις το δικό σου E-Shop?

Επικοινωνήστε Τώρα

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184