25η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε τα θέματα

25η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Δείτε τα θέματα

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του  Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10.

β) Την αριθμ.55/17 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

 

ΚΑΛΕΙ

 

Τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 1. Αντωνιάδη Γεώργιο
 2. Κούσκουρα Αμαλία
 3. Καναβό Κωνσταντίνο
 4. Στεργιούλη Παναγιώτη
 5. Γιάτσιο Ιωάννη
 6. Σαββόπουλο Δημήτριο

Σε συνεδρίαση την Πέμπτη 28/06/2018 και ώρα  11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:

 1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
 2. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη – προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Ανάπλαση “ΚΑΤ’ΝΟ ΠΗΓΑΔΙ”‘ στην Μηλιά Κοζάνης».
 3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανακαίνιση-συντήρηση Αστυνομικού Μεγάρου Πτολεμαίδας».
 4. Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αποκατάσταση φθορών στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο από Ε.Ο. Κοζάνης Λάρισας προς Αυλές Κρανίδια».
 5. Έγκριση 2ου Πρακτικού Διαγωνισμού του έργου :”ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ”, ΠΕ Φλώρινας.
 6. Έγκριση τευχών προκήρυξης Μελέτης Αναδασμού Αγροκτημάτων Περάσματος-Σκοπιάς, Π.Ε. Φλώρινας.
 7. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για δαπάνες εστίασης (παράθεση δεξίωσης μπουφέ) στο πλαίσιο της τέλεσης αποκαλυπτήριων αναθηματικής στήλης πεσόντων αστυνομικών στην πόλη της Καστοριάς.
 8. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για δαπάνες εστίασης απομακρυσμένων αθλητών στα πλαίσια συνδιορνάνωσης του Διεθνούς Grand Prix Στίβου στο Αργός Ορεστικό Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
 9. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια δύο καρεκλών γραφείου για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
 10. Έγκριση ανάληψης και διάθεσης πίστωσης και της σχετικής δαπάνης για την προμήθεια υλικών και εργασιών Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, Π.Ε. Γρεβενών.
 11. Έγκριση ή μη της κατακύρωσης σε ανάδοχο της προμήθειας ηλεκτρολογικών και λοιπών υλικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε.Φλώρινας.
 12. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
 13. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης αυτών σε αναδόχους για διάφορες δαπάνες της Π.Ε. Φλώρινας.
 14. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Δήμου Πρωτοχωρίου στις 1,6 και 7 Ιουλίου.
 15. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά το 34° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, και θα πραγματοποιηθεί στις 4 έως 15 Ιουλίου.
 16. Έγκριση ανάθεσης ή μη για την παροχή ηχητικής κάλυψης στην πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Σεργιάνι στο Aιγαίο», του Α.Γ.Σ. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ» Νεάπολης.
 17. Έγκριση ανάθεσης ή μη για προμήθεια και εκτύπωση αφισών, προσκλήσεων, εντύπου και διαφημιστικού υλικού για το 22° Λαογραφικό Συναπάντημα που θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Οικισμού Καρδιάς Πτολεμαΐδας «Η ΜΕΡΑ».
 18. Ορισμός δικηγόρου και έγκριση δαπάνης.
 19. Έγκριση δαπάνης που αφορά έκδοση φωτογραφικού λευκώματος για το πολιτισμικό τοπίο της Π.Ε. Κοζάνης με θέμα «ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΟ».
 20. Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδήλωσης πολιτιστικού χαρακτήρα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2018″ και των σχετικών δαπανών»,Π.Ε. Γρεβενών.
 21. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων  του Πνευματικού Μορφωτικού Συλλόγου Μελίτης, στις 19 και 20 Ιουλίου 2018 στη Μελίτη.
 22. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης <<3ο Ποντιακό Συναπάντημα>>  του  Συλλόγου  Ποντίων Λεβαίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2018 στο πάρκο της Λεβαίας.
 23. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων   του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς Φλώρινας <<Νέοι Ορίζοντες>> για  το 8ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί στις 12,13,14-25 Ιουλίου 2018 στην Σιταριά.
 24. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς.
 25. Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς.
 26. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση κόμβου στη διασταύρωση Αποσκέπου (ΕΔΗΚΑ)>>.
 27. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
 28. Έγκριση δαπάνης ποσού 18.600,00 € για την προμήθεια υλικών-ανταλλακτικών και εργασιών επισκευής συντήρησης των οχημάτων αρμοδιότητας της Δ/νσης Διοίκησης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
 29. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
 30. Έγκριση παραλαβής εργασιών τιμολογίων παροχής υπηρεσιών,Π.Ε.Καστοριάς.
 31. Έγκριση δαπανών έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
 32. Έγκριση της δαπάνης  τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό  έτος  2017-2018.
 33. Έγκριση δαπανών –διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
 34. Έγκριση ή μη του Πρακτικοί Νο 10/2018 αποσφράγισης δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού μειοδότη Ευστάθιου Μαλάμα στα πλαίσια του συνοπτικού διαγωνισμού 4-6-2018 για την προμήθεια αναλωσίμων Η/Υ, φωτοαντιγραφικών, εκτυπωτών και φαξ, καθώς  και γραφικής ύλης για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε, Φλώρινας έτους 2018.
 35. Έγκριση Συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: <<Κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού στην Ε.Ο. προς Δενδροχώρι >>,Π.Ε.Καστοριάς.
 36. Έγκριση Πρακτικού διεξαγωγής ανοικτής – ηλεκτρονικής διαδικασίας της 5ης Ιουνίου 2018 για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου:«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΕΩΦΡΑΓΜΑΟΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 140.000,00 € (με Φ.Π.Α.),Π.Ε.Γρεβενών.
 37. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής 1ου Παραδοτέου υπηρεσιών υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης περιόδου 2018- 2019 του Ε.Π Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους 2018-2019.
 38. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «Επέκταση υφιστάμενου τεχνικού στο 6° χλμ του Επαρχιακού Δρόμου Κοζάνης-Αιανής» Προϋπολογισμός: 71.000,00 € (με Φ.Π.Α.).
 39. Έγκριση Δημοπράτησης και Έγκριση των Όρων Διακήρυξης Δημοπρασίας για το έργο: «Προσβάσεις ρεμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης» Προϋπολογισμός: 9.000,00 € (με Φ.Π.Α.).
 40. Έγκριση-Διάθεση πίστωσης.
 41. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
 42. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης των εργασιών της ετήσιας διαρκούς υποστήριξης και συντήρησης του εξοπλισμού των δύο αυτόματων γραμμών ελέγχου και του εγκατεστημένου λογισμικού του Τμήματος ΚΤΕΟ της Π.Ε. Κοζάνης.
 43. Έγκρισης πρακτικού   Αποσφράγισης Δικαιολογητικών – Τεχνικής προσφοράς που αφορούν στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών «Καθαρισμός Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών – KTEO Γρεβενών – Κτηνιατρικό Κέντρο Δεσκάτης» προϋπολογισμού 79.106,75€ (συμπ. ΦΠΑ 24%).
 44. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Επέκταση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» ».
 45. Έγκριση Δαπάνης και διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 9.800,00 € (συμπ. ΦΠΑ), για τη συμμετοχή της ΠΔΜ στη διεθνή έκθεση τουρισμού TOUR NATUR που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 31/08 έως 02/09/2018 στο Ντίσελντορφ Γερμανίας.
 46. Έγκριση  πρακτικού διενέργειας Συνοπτικού διαγωνισμού για την  «Υπηρεσία  μεταφορά και  θανάτωση ζώων για  τρομώδη νόσο  των προβάτων  και οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών» και  με κριτήριο αξιολόγησης την συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής. Προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α..
 47. Έγκριση αποτελέσματος του 1 πρακτικού διεξαγωγής ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της Επαρχιακής οδού Πτολεμάίδας – Γαλάτειας-Ολυμπιάδας».
 48. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου.
 49. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υδραυλικών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων Π.Ε. Κοζάνης.
 50. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια προωθητικού υλικού στα πλαίσια συνδιορνάνωσης ποδηλατικής εκδήλωσης 2ου Brevet Καστοριάς 200 χλμ. «ο Γύρος του Γράμμου» του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς «620» με την Π.Ε. Καστοριάς.
 51. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Κρανοχωρίου «Νέα Πνοή» με την Π.Ε. Καστοριάς.
 52. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια πολυμορφικού καλύμματος κεφαλής αθλητών στα πλαίσια συνδιορνάνωσης ποδηλατικής εκδήλωσης 2ου Brevet Καστοριάς 200 χλμ. «ο Γύρος του Γράμμου» του Ποδηλατικού Συλλόγου Καστοριάς «620» με την Π.Ε. Καστοριάς.
 53. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υδραυλικών υλικών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών ‘Εργων Π.Ε. Κοζάνης.
 54. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την ηχοφωτιστική κάλυψη στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» με την Π.Ε. Καστοριάς.
 55. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια σφραγίδων ασφαλείας για δοχεία δειγματοληψίας υγρών καυσίμων για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
 56. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Χρωμίου «Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», στο 1ο Φεστιβάλ Μπούρινου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Ιουλίου 2018.
 57. Έγκριση Δαπάνης για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο «ΕΛΑΤΟΣ» Ελάτης, στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από 21/07/2018 έως 18/08/2018.
 58. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
 59. Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
 60. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.
 61. Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή Τοιχείου στην Ε.Ο. 12>>,Π.Ε.Καστοριάς.
 62. Έγκριση δαπάνης.

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

 

 

Ηλίας Π. Κάτανας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Επικοινωνία

Direct Line – 6942 53 53 16
Ρεπορτάζ – 6981 03 83 81
info@e-Grevena.com

Αρ.Μητρώου Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας: 13388

Καιρός

barbagiannis

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμερισμα 120τμ με 3 κρεβατοκαμαρες με ντουλαπες, κουζινα, Σαλονι, Λουτρο, με αυτονομη θερμανση και τζακι… Σε αριστη κατασταση.. Πληροφοριες 6976752733

Ενοικιάζεται επιπλωμένο δυάρι διαμέρισμα με αυτόνομη θέρμανση στην οδό κ. Ταλιαδούρη 54 -Γρεβενά, τηλ 2462084776.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟYΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ASCHFFENBURG ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 0049015737468309

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 1ου ορόφου για επαγγελματική στέγη στην οδό 13ης Οκτωβρίου 16, γωνιακό, ανακαινισμένο, καθαρού εμβαδού 80 τ.μ. με 4 δωμάτια, χωλ, κουζίνα, WC, με ατομική θέρμανση (ατομικό λέβητα πετρελαίου) και τριφασικό ρεύμα. Πληροφορίες στο τηλ: 6973233246

Πωλείται οικόπεδο 4 στρ. στην Ξεχασμένη Βέροιας σε τιμή ευκαιρίας. 6938493525

Πωλείται διαμέρισμα 3άρι 96τμ στην Αριστείδου στα Γρεβενά. 6936815010

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για ενοικίαση, με 3 δωμάτια. 6942535316

Ζητείται μεγάλο διαμέρισμα στα Γρεβενά για αγορά, με 3 δωμάτια 100 με 120 τμ, κέντρο ή ανατολικά. 6946073653

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Διαμέρισμα 100 τ.μ., με 3 (τρία) ευρύχωρα δωμάτια (το ένα με εντοιχιζόμενη ντουλάπα), Σαλόνι, Κουζίνα, Μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση – δικό του λέβητα, στο δεύτερο όροφο οικοδομής κατασκευής του 1981, σχεδόν έναντι του Πνευματικού κέντρου με θέα στο δάσος Θεοδωρίδη. Διεύθυνση: 13ης Οκτωβρίου 52. Τιμή Ευκαιρίας. Μεσιτικό Γραφείο: Αργυρόπουλος Αντώνης, Τηλέφωνο: 6974 301201
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό μαγαζί 165,00 τ.μ. με πατάρι 85,00 τ.μ. στα Γρεβενά. Πληροφορίες: 6979 716 184