Ανακοίνωση της 1ης Πανελλήνιας Κλαδικής Έκθεσης + Συνεδρίου Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ       ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

CHAMBER OF COMMERCE

OF GREVENA

Γρεβενά,  20-09-2018

ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Δ/ΝΣΗ:  Ε. Παπά 7  –  ΓΡΕΒΕΝΑ

ΤΑΧ. ΚΩΔ. :  511 00

ΤΗΛΕΦΩΝΑ  : 24620 85501

FAX:   24620 80310

E-mail: ebegreve@grevenanet.gr

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και τα Επιμελητήρια Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας  ανακοινώνουν  ότι η «1η Πανελλήνια Κλαδική Έκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων αυτών»  θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, στο Νομό με τα περισσότερα καλλιεργούμενα στρέμματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (μεταξύ άλλων κρόκος, ρόδα, λεβάντα, τσάι του βουνού, ρίγανη, φασκόμηλο κ.α.), από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.

Τα 4 Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας, οι Δήμοι της περιφέρειας  και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας θέλοντας να ενισχύσουν την τάση αυτή θέτουν σε λειτουργία την κλαδική αυτή έκθεση ταυτόχρονα με αντίστοιχο Επιστημονικό Συνέδριο.

Στόχος είναι τόσο η έκθεση, όσο και το Συνέδριο να αποτελούν ετήσιο γεγονός και σημείο αναφοράς, για τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για τους ανθρώπους της αγοράς, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας.

Από την πρώτη κιόλας χρονιά στο σημαντικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, χωρών της Ε.Ε. και της Ασίας.

Στo Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα –  Κοζάνης θα δοθεί η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό εκθετών και εμπορικών επισκεπτών να συναντηθούν για θέματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών παραγωγών και παραγωγικών επιχειρήσεων, που θα παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο, με την υποστήριξη της έκθεσης και από το Υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας και Τροφίμων, τα επώνυμα, πιστοποιημένα, ποιοτικά προϊόντα τους.

Οι εκθέτες και τα προϊόντα θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις νομιμότητας, πιστοποιημένης ποιότητας και επαγγελματισμού.

Οι εμπορικοί επισκέπτες ομοίως θα πληρούν όρους νομιμότητας, φερεγγυότητας και επαγγελματισμού.

Οι διοργανωτές καλούν τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή. Κόστος ενοικίασης Περιπτέρου 50,00 Ευρώ /τ.μ. (Επισημαίνεται ότι για τους συμμετέχοντες – μέλη των Επιμελητηρίων Δυτ. Μακεδονίας και παραγωγούς θα γίνει έκπτωση ενοικίου κατά 50%)

Πληροφορίες για συμμετοχές παραγωγών και επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Γρεβενών  στο τηλ. 24620 85501.

1h_ekthesi_aromatikon_programma