1078 Views

«Αθλητικές ματιές»…με τον Κώστα Μάρκου

Προβληματισμός επικρατεί στο ποδόσφαιρο του Νομού μας αναφορικά με το μέλλον του Πυρσού. Η απογοήτευση των φιλάθλων είναι μεγάλη, μετά και την κατάκτηση του νταμπλ το οποίο δεν το διαχειρίστηκε η Διοίκηση του Πυρσού.

Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι στηρίζουν την ομάδα, εκείνο όμως που πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι Διοικούντες προς τους φιλάθλους είναι αν υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα.

Βαριά ήττα γνώρισαν την προηγούμενη εβδομάδα  οι ομάδες της ΕΠΣ στα πλαίσια του Ενωσιακού Πρωταθλήματος. Οι νέοι ηττήθηκαν με 6-0 ενώ οι παίδες 7-0 από τις αντίστοιχες ομάδες τη Καστοριάς, ένα σενάριο που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται και δε θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η είναι η εικόνα του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου. Ελπίζουμε η Διοίκηση της ΕΠΣ να διαχειριστεί το πρόβλημα ανάλογα.

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ τα Γρεβενά Αεράτα επικράτησαν με 8-0 του ΑΟ Σειρήνας. Οι δυο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους γύρω από τη δυναμική των αναπληρωματικών παικτών.

Ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα της Football  League για το Γρεβενιώτη διαιτητή Κώστα Τσέτσιλα όπου μαζί με τος Βοηθούς διαιτητές Στεφούλη και Μωυσιάδη έδωσαν ρεσιτάλ διαιτησίας στο παιχνίδι Βέροια – Καλαμαριά 0-1. Μια διαιτησία για σεμινάριο, με τον παρατηρητή διαιτησία; να τους βαθμολογεί με τον υψηλότερο βαθμό.

Φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ανάμεσα στη μικτή ομάδα νέων της ΕΠΣ και την ομάδας της ΑΟ Σειρήνας.

Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται το κολυμβητήριο της Πόλης μας όπου 250 μικρά παιδιά γυμνάζονται και μαθαίνουν το μάθημα της κολύμβησης στο σύλλογο Ελιμεία υπό την καθοδήγηση των προπονητών Αγγέλη, Νάντιας και Οικονόμου. Η Διοίκηση του Συλλόγου Ελιμεία εκφράζεται με κολακευτικά σχόλια για την προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος για την καλύτερη και αδιάλειπτη λειτουργία του Κολυμβητηρίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι δύο σύλλογοι δραστηριοποιούνται στη πόλη μας, η Ελιμεία (2014) και ο Μεγαλέξανδρος (1999) ο οποίος είναι και παλιότερος.

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι της Super League Λαμία – Πλατανιάς 2-0 ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής της Λαμίας Αλέξης Καραγιάννης.

Ένα πραγματικό στολίδι βρίσκεται στην περιοχή Μερά, μιλάμε για τις εγκαταστάσεις του τένις, όπου πριν δύο χρόνια η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε αλλαγή χλοοτάπητα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας που λατρεύουν το τένις και καθημερινά προπονούνται και μαθαίνουν το άθλημα στις παραπάνω εγκαταστάσεις  κάτω από τις οδηγίες εξειδικευμένων προπονητών.

Στην πόλη μας και στο χωριό του τους Μαυραναίους βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου με φιλική παρέα το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Νέα Ιωνία αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα με τη ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

e-Grevena Portal