641 Views

«Αθλητικές ματιές»…με τον Κώστα Μάρκου

Δραστικές παρεμβάσεις έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος στην προσπάθεια να τονώσει τον Αθλητισμό της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.

Είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης είναι άνθρωπος του Αθλητισμού με επιτυχημένη πορεία και ευαισθησία σε πολλά θέματα, επιδιώκοντας στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης να παράσχει στη νεολαία των Γρεβενών διάφορες διεξόδους στον Αθλητισμό.

Εξαιρετικά δραστήριος ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Χρήστος Πέτρου που επιβλέπει τα διάφορα έργα που γίνονται. Αρχικά πρέπει να τονιστεί ότι εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί αδιάλειπτα το κολυμβητήριο της πόλης μας, ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε όλη την κοινωνία.

Ο Δήμος έχει επωμισθεί όλα τα έξοδα της θέρμανσης και φωτισμού παρέχοντας ναυαγοσώστη και νοσοκόμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το χρόνιο πρόβλημα της θέρμανσης επιλύθηκε με αλλαγή λέβητα αλλά και τοποθέτηση συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας. Επόμενο βήμα είναι η αφύγρανση για το οποίο έχουν δρομολογηθεί σχετικές μελέτες.

Μήπως θα πρέπει να συμβάλλουν οικονομικά και οι δύο κολυμβητικοί Σύλλογοι της πόλης μας στα έξοδα του κολυμβητηρίου;

Όσον αφορά το ΔΑΚ ο Δήμος υλοποίησε στο μέγιστο βαθμό ταρτάν, το όποιο είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί πλήρως, έγιναν περιφερειακές εργασίας αλλά και τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα το Δημοτικό Στάδιο να είναι ένα πραγματικό στολίδι και να προσελκύει πλήθος αθλητών. Τέλος πριν από τρία χρόνια έγινε αλλαγή πλαστικού τάπητα στο γήπεδο τένις στην περιοχή Μερά.

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στη Διοίκηση της ΑΕΠ Βατολάκκου η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα κινήθηκε και δημιούργησε μια δυνατή, ποιοτική και πειθαρχημένη ομάδα και πρόσθεσε στο ρόστερ της το Νίκο Γράβαλο που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και γκολτζής. Έτσι το μέλλον προβλέπεται λαμπρό.

Χωρίς την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών της ταξίδεψε στο Μέγαρο ώστε να αγωνιστεί για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ο Άρης Καρπερού. Έτσι έχασε το παιχνίδι με 3-0 στα χαρτιά και τιμωρείτε και με -2 βαθμούς.

Η κόντρα μεταξύ του πρώην Δημάρχου και νυν Προέδρου της ΕΠΣ Δημοσθένη Κουπτσίδη και του νυν Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη φαίνεται ότι επηρεάζει και τις υπόλοιπες κοινωνικές δραστηριότητες καθώς λέγεται ότι ο Δήμαρχος Γρεβενών δεν προσκλήθηκε στον αγιασμό των Ακαδημιών της ΕΠΣ. Κάποιοι ας καταλάβουν ότι ο Αθλητισμός ενώνει και δε χωρίζει.

Αξιέπαινη η προσπάθεια της ΕΠΣ Γρεβενών να συμβάλει οικονομικά στις ομάδες αναφορικά με το θέμα του γιατρού. Από την άλλη πλευρά όμως ακούγονται φωνές ότι επιλέγονται μόνο τα ίδια άτομα.

Καλή η διαιτησία του κ. Αρετόπουλου στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0. Αν και δε βοηθήθηκε καθόλου από τους ποδοσφαιριστές απένειμε δικαιοσύνη.

Αγιασμός έγινε σήμερα στις Ακαδημίες της ΕΠΣ Γρεβενών και της γυναικείας ομάδας της Σειρήνας παρουσία του Σεβασμιότατου κ.κ. Δαβίδ, του Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Σημανδράκου και άλλων επισήμων.

e-Grevena Portal