1333 Views

«Αθλητικές ματιές»…με τον Κώστα Μάρκου

Πρόεδρος στην ομάδα βόλεϊ του Αστέρα είναι ο Ιορδάνης Καραϊορδανίδης ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο. Ενας άνθρωπος του Αθλητισμού με μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά. Στα σχέδιά του είναι η συνεννόηση των δυο συλλόγων της πόλης, ΓΣΓ και Αστέρα, ώστε να αξιοποιηθεί όλο το έμψυχο υλικό. Μια κίνηση ματ που ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση.

Η 14χρονη αθλήτρια μπάσκετ του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Αναστασία Τζημορώτα με ύψος 1,77μ. είναι μια νεαρή και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια. Λατρεύει το άθλημα και το κάνει από μικρή ηλικία. Η κλήση στα κλιμάκια της Εθνικής επιβραβεύει τις προσπάθειες της. Ήδη νιώθει χαρούμενη αλλά δεν επαναπαύεται. Δουλεύει εντατικά και απολαμβάνει αυτό που κάνει.

Ακόμη μια επιτυχημένη διαιτησία για το Θεοδόση Φαλτάκα και για την ΕΠΣ Γρεβενών. Στο προχθεσινό παιχνίδι Καλαμαριά – Καρδίτσα 2-0 ήταν 1ος βοηθός. Όλες οι υποδείξεις υποδειγματικές, με τον παρατηρητή διαιτησίας να του απονέμει τα εύσημα.

Την πρώτη του νίκη εκτός έδρας σημείωσε προχτές ο Πρωτέας για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής επικρατώντας της Βέροιας. Ο Πρωτέας ήταν εντυπωσιακός και δικαίως απέσπασε το χειροκρότημα των γηπεδούχων.

Από τους πιο επιτυχημένους γενικούς αρχηγούς στον Πυρσό ήταν ομολογουμένως ο Βασίλης Τσίπης. Το μυστικό του ήταν ένα: ότι έδινε βάρος στις σχέσεις με τους παίκτες, βοηθούσε τους πάντες και τους έκανε να αισθάνονται χρήσιμοι. Τα ρεπορτάζ τότε αναφέρανε ότι ο Τσίπης είχε σχεδόν καθημερινές συνομιλίες με όλους τους παίκτες τόσο εκ του σύνεγγυς όσο και τηλεφωνικά. Το περιεχόμενο των συνομιλιών δεν αφορούσε πάντα αγωνιστικά ζητήματα αλλά και προσωπικές τους υποθέσεις, ένα ενδιαφέρον που πάντα γινόταν αποδεκτό με εκτίμηση.

Φαίνεται ότι κάποιοι αρέσκονται στην εύκολη λύση και κριτική. Ποια είναι αυτή; Το να καταγγελίες άλλους. Κάπως έτσι εκτυλίχθηκε το έργο τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις καταστροφές που έγιναν ένεκα της θεομηνίας.

Είδαμε την ΕΠΣ να καταγγέλλει το Δήμο και να απαντά ο Δήμος στις κατηγορίες και να μπλέκεται το γαϊτανάκι. Θα πρέπει όλοι να σκύψουν στα οποία προβλήματα ανακύπτουν και να δίνουν λύσεις. Άραγε φταίει μόνο το σύννεφο και η βροχή. Ποιος φταίει άραγε για τα διαλυμένα καθίσματα στις εξέδρες του ενωσιακού γηπέδου. Ποιος φταίει για την κακή κατάσταση και μη αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα; Ποιος φταίει; Ο καιρός. Η βροχή, η παλιά ή η νυν Διοίκηση της ΕΠΣ;

Νικητής στο παιχνίδι ΑΕ Καραγιαννίων – Τυληκράτης με 4-2 ήταν ο προπονητής Γιάννης Σαμαράς από τα Γρεβενά, πρώην προπονητής του Πυρσού και στον Τυληκράτης ο Ανδρέας Παντζιαράς, πρώην προπονητής του Πυρσού επίσης. Και οι δύο είναι από τους καλύτερους και ανερχόμενους Έλληνες προπονητές.

Για το Πρωτάθλημα των Ενώσεων την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης εκτός.

e-Grevena Portal