614 Views

Αθλητικές ματιές…με τον Κώστα Μάρκου

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε το 2018 για την ιστορική ομάδα της Σειρήνας που ύστερα από 5 χρόνια εξορίας επέστρεψε στο γήπεδό της.

Πρόκειται για ένα όνειρο που προσωπικά έβαλαν οι άνθρωποι της Σειρήνας με επικεφαλής τον Δημήτρη Ασλανίδη, για όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν και να θυμούνται την κατάσταση που ήταν το γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια. Έχει αλλάξει όψη – θα είναι καταπληκτικό γήπεδο – από τα έργα που έχουν διεξαχθεί, ένα πραγματικό στολίδι πλήρως ανακαινισμένο τόσο στον αγωνιστικό και στον περιβάλλοντα χώρο, το οποίο παραδόθηκε για χρήση στην ομάδα.

Με αρκετό ενθουσιασμό και δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση προχωράει και αυτή η χρονιά για τη νεοσύστατη ομάδα γυναικών της Σειρήνας. Οι άνθρωποι που έχουν την πρωτοβουλία αυτού του εγχειρήματος έχουν ως σκοπό τον καλλιέργεια του Αθλητισμού και την αξιοποίηση στου Δυναμικού της περιοχής. Μάλιστα θέλοντας να οργανώσουν μια στενή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ που ως γνωστόν διαθέτει την καλύτερη γυναίκεια ομάδα στην Ελλάδα, στον πρόσφατο χορό προσκλήθηκαν οι δύο εμβληματικές προσωπικότητες του Δικεφάλου Γκαρσία και Ιωσηφίδης, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και την πείρα τους προσφέρουν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην ομάδα της Σειρήνας.

Συχνές λοιπόν είναι οι επισκέψεις στην πόλη  μας των Γκαρσία και Ιωσηφίδη που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια για να κάνουμε και το δημοσιογραφικό μας σχόλιο καλά θα ήταν όταν επισκέπτονται το νομό μας ο σάκος να είναι γεμάτος με δώρα μιας και βρισκόμαστε ακόμα σε εορταστικό κλίμα, διότι εκπροσωπούν ένα μεγάλο και εύρωστο οικονομικά σύλλογο, αυτόν του ΠΑΟΚ.

 

 

Ταξίδι αστραπή πραγματοποίησε για επαγγελματικούς λόγους στην Ελβετία ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Αστέρα Ευθύμης Τσιοπλής. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Κτηνοτροφικός διαθέτει μια οργανωμένη και δημιουργική ομάδα με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Βιετναμέζος ποδοσφαιριστής με  διαβατήριο Φινλανδίας δοκιμάστηκε την προηγούμενη ομάδα στον Πυρσό. Με τον προπονητή Χρήστο Λάλο να δηλώνει ικανοποιημένος με τα προσόντα του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Μετά από ένα μήνα αποχής λόγω των εορτών, το Σαββατοκύριακο ξεκινάει το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

 

«Έκκληση για βοήθεια σε πάσχοντα από σοβαρή ασθένεια μαθητή »

Κατόπιν έκκλησης της Διεύθυνσης του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης για παροχή οικονομικής βοήθειας για το μαθητή του σχολείου, Αλέξανδρο Μελισσινό, ο οποίος πάσχει από οστεοσάρκωμα και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για θεραπεία, καθώς δεν είναι δυνατή η αποτελεσματική αντιμετώπιση στην Ελλάδα, θα παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά όσοι έχουν τη δυνατότητα και την επιθυμία.

Ο αριθμός λογαριασμού του πατέρα του μαθητή είναι στη Eurobank (0026.3507.2002.00004202) στο όνομα Μελισσινός Γενναίος με IBAN: GR9802635070000200200004202 και το BIG για το εξωτερικό είναι ERBKGRAA.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

 

e-Grevena Portal