647 Views

«Αθλητικές ματιές»…με τον Κώστα Μάρκου

Εντείνεται η ανησυχία και ο προβληματισμός στους φιλάθλους και στην κοινωνία των Γρεβενών όσον αφορά το μέλλον του Πυρσού.

Από τη στιγμή που οδηγήθηκε σε ναυάγιο η πρωτοβουλία του Δημήτρη Πατσιούρη να ασχοληθεί με τα διοικητικά πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τον ιστορικό σύλλογο. Το βασικότερο είναι ότι η κοινωνία δε γνωρίζει τη επόμενη μέρα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την ανησυχία βλέποντας τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο και να προτιμούν άλλες ομάδες. Είναι νωπές ακόμα οι πληγές που συνέβησαν πέρσι με την ομάδα να παίρνει το νταμπλ και να μη δηλώνει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Και οι φίλαθλοι της ομάδας ανησυχούν ότι θα πάει χαμένη ακόμη μια χρονιά.

Με κολακευτικά λόγια εκφράστηκαν για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Αλέξη Καραγιάννη αντίπαλοι προπονητές και ο γνωστός γιατρός επιστήμονας Νίκος Ακριτίδης. Αρχικά πολλοί είχαν υποτιμήσει την ποδοσφαιρική αξία του, εμείς από τη στήλη μας είχαμε αναφερθεί λέγοντας πως έχει μια αξιοπρεπή πορεία στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ. Όμως και εμείς πέσαμε έξω γιατί δεν πρόκειται για μια αξιοπρεπή πορεία αλλά όπως φαίνεται έχει καταξιωθεί στην ανώτερη κατηγορία, με το προπονητή Μπάμπη Τενέ να δείχνει σε κάθε αγώνα ότι τον εμπιστεύεται και ο Αλέξης να τον δικαιώνει.

Την καταξίωση ο καθένας την κερδίζει μέσα από τη διαχρονική του πορεία και από την άποψη αυτή δικαιολογημένα ο Νίκος Μπαλοδήμος έχει κερδίσει καθολικά την αναγνώριση και το σεβασμό από τους ανθρώπους του Αθλητισμού. Ο Νίκος Μπαλοδήμος έχει θυσιάσει χρόνο και χρήμα διατηρώντας την ομάδα Γρεβενά Αεράτα σε υψηλό επίπεδο. Δουλεύοντας με σύστημα και με νέα παιδιά, ενώ αρκετοί βρήκαν το δρόμο τους σε μεγάλες ομάδες μη ξεχνώντας τον παλιό προπονητή τους.

 

Δεύτερη ήττα στη σειρά για τον Πρωτέα στο Κλειστό της πόλης μνας όπου προχτές ηττήθηκε από το Φαίακα Κέρκυρας που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το Φίλιππο Βεροίας. Έτσι λοιπόν τα δύσκολα πέρασαν για τον Πρωτέα που ευελπιστεί να φύγει στα επόμενα ματς με το ροζ φύλλο αγώνα.

Εικόνες ντροπής παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στο Μερά που το χρησιμοποίει για προπονητικό ο Πυρσός. Πεταμένα τέρματα και διαφορά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, μια εικόνα που δε συνάδει με την ιστορία της ομάδας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα της Σειρήνας σε ένα όμορφο κλίμα, ασορτί με την αξιόλογη πορεία αυτής ομάδας στο Πρωτάθλημα.

Η Έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στο παιχνίδι Κοκκινιά/Πολύδεντρο-Παλιουριά 0-1, ενώ ο Καμβουνιακός που συνεχίζει να παραπαίει γνώρισε την ήττα στο Βατόλακκο από την ΑΕΠ. Τέλος ο ΑΓΟ Δήμητρας δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κιβωτό.

e-Grevena Portal