865 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Γρεβενά Αεράτα: Στασιμότητα επικρατεί στην ομάδα στο μεταγραφικό κομμάτι. Παρόλα αυτά ο ισχυρός άντρας της ομάδας Νίκος Μπαλοδήμος βρίσκεται σε επαφή με 2 ποδοσφαιριστές και είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της απόκτησης τους. Τέλος, τον έντονο προβληματισμό του εξέφρασε στη στήλη μας για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ όπου έχουν γίνει μεν παρεμβάσεις ελπίζοντας δε να έχουν αποτελέσματα.

Δυο πολύ σημαντικές ειδήσεις για το ποδόσφαιρο των Γρεβενών επεφύλαξε η ανακοίνωση των νέων πινάκων διαιτησίας. Ο Κώστας Βλάχος εντάχθηκε στους πίνακες παρατηρητών της σούπερ Λίγκα ενώ ο Δημήτρης Νατσιόπουλος στους πίνακες βοηθών. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, είναι η καλύτερη αναγνώριση των ικανοτήτων τους και φέρουν την ελπίδα των Γρεβενών για ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Κινητικότητα παρατηρείται στον ιστορικό Πυρσό και όλα δείχνουν πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να αναδιοργανωθεί και να «αντεπιτεθεί». Είναι γεγονός και σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν διερευνητικές επαφές για πιθανότητα συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Από την άλλη όμως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και ακόμα αν αγωνιστεί και πάλι στο τοπικό. Η ομάδα δείχνει πως θέτει πολύ στέρεες βάσεις και δεν είναι τυχαίο πως έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με παλιούς παίκτες του Πυρσού που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και είναι διατεθειμένοι ώστε το καμάρι των Γρεβενών να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.

Για 2η συνεχομένη χρονιά στο τιμόνι του Πρωτέα θα βρίσκεται ο Πέτρος Μουρουζίδης. Ήταν κάτι αναμενόμενο ύστερα από την εξαιρετική χρονιά όπου η ομάδα τερμάτισε στις υψηλότερες θέσεις στη Γ’ Κατηγορία (4η) και με πιθανότητες να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική. Οι άνθρωποι της διοίκησης αναγνώρισαν την εργατικότητα και το ταλέντο του νεαρού προπονητή που ανέδειξε παίκτες και έτσι πορεύονται μαζί για νέες επιτυχίες.

Κέρδισε ένα από τα προσωπικά στοιχήματα που είχε βάλει ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης μέσα από την άρτια και υποδειγματική λειτουργία του κολυμβητηρίου της πόλης μας. Η κοινωνία των Γρεβενών αναγνωρίζει τις προσπάθειες του διότι περίπου 400 παιδιά είχαν τη δυνατότητα συνεχούς άθλησης στο χώρο. Το θέμα είχε αποτελέσει πληγή τα προηγούμενα χρόνια με πολλά προβλήματα λειτουργίας που διογκώθηκαν στην περίοδο της κρίσης. Ο κ, Δασταμάνης το έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα και με τις δραστήριες και επίμονες ενέργειές του έδωσε αίσιο τέλος στο πρόβλημα ανακουφίζοντας όλους τους Γρεβενιώτες. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι ενέργειες της Δημοτικής αρχής δε σταματούν εδώ αφού υπάρχει έτοιμο σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου και περιμένουν μέσω ΕΣΠΑ την έγκριση από το Υπουργείο.

Στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Καμβουνιακός Δεσκάτης καθώς δεν κουνιέται φύλλο και δεν έχει δρομολογηθεί καμία εξέλιξη για τη νέα χρονιά. Ο Προέδρος κ. Κουτσίκος προσπαθεί να συγκροτήσει, δεν μπορεί όμως να επωμιστεί όλο το βάρος μόνος του. Κατά συνέπεια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ούτε το θέμα προπονητή ούτε τι θα γίνει με το έμψυχο υλικό. Ο Καμβουνιακός είναι ένα ιστορικό σωματείο που έχει εκπροσωπήσει το Νομό επί σειρά ετών, έχει αναδείξει πλήθος ποδοσφαιριστών και ευχής έργον είναι να βρεθεί γρήγορα λύση και η ομάδα να βαδίσει στο σωστό δρόμο.

Φιλικός αγώνας διεξήχθη σήμερα Δευτέρα στο ΔΑΚ μεταξύ των παλαίμαχων Γρεβενών και Δεσκάτης στη μνήμη του Θανάση Δούμα. Για την ιστορία το σκορ ήταν 4-2 υπερ του Καμβουνιακού.

e-Grevena Portal