554 Views

«Αθλητικές ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Σε ποδοσφαιρικό τέλμα δείχνει να βρίσκεται όλος ο Νομός Γρεβενών αφού παρόλο που πέρασαν τρεις εβδομάδες από την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου ουσιαστικά δεν κινείται τίποτα. Αρκετές ομάδες ακόμα δεν έχουν οργανωθεί ούτε διοικητικά ούτε προπονητικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη γίνονται μεταγραφικές κινήσεις.

Η άσχημη κατάσταση του ποδοσφαίρου του νομού αντανακλάται από το κακό σίριαλ που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει δηλαδή ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, το Καρπερό ή το Μέγαρο. Τελικά στην Α΄ Κατηγορία είναι πρωτοφανές να μην έχει επικυρωθεί ακόμα η βαθμολογία.

Η ΕΠΣ ακόμα περιμένει τη γνωμοδοτική απόφαση για την ένσταση, Η ΕΠΟ από τη μεριά της κινείται σε χαλαρούς καλοκαιρινούς ρυθμούς, ο Άρης Καρπερού εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα παραμείνει ενώ το Μέγαρο προειδοποιεί ότι αν δε δικαιωθεί θα αποχωρήσει από το νέο πρωτάθλημα.

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι φίλαθλοι του Νομού μας. Βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και ο Πυρσός είναι στον αέρα χωρίς κανείς να μπορεί να εγγυηθεί σε ποια κατηγορία θα παίξει ή αν δεν παίξει την επόμενη χρονιά. Το πρόβλημα του συλλόγου είναι σύνθετο και έχει αν κάνει κυρίως με τα διοικητικά όπου παραμένουν τα ίδια πρόσωπα ενώ σενάρια συγχώνευσης με ομάδες ανώτερων κατηγοριών δίνουν και παίρνουν αλλά στο τέλος δε γίνεται τίποτα. Ζημιωμένος είναι μόνο ο Πυρσός που χάνει πολύτιμο χρόνο, αντί να οργανώνεται στο τέλος θα τρέχει και δε θα προλαβαίνει προσπαθώντας με τσαπατσούλικες κινήσεις να μπαλώσει τα κενά και να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα.

Τα μαύρα σύννεφα λοιπόν πάνω από τα Γρεβενά πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο με την αποχώρηση βασικών στελεχών της ομάδας, κάνεις όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες που φυσιολογικά δεν μπορούν να περιμένουν άλλο στα τέλη Ιουλίου. Πρέπει να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους, Η ρευστότητα και η αβεβαιότητα πρέπει να σταματήσει και οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Συνεχίζει τη πολύ καλή πορεία στο βόλεϊ ο ΓΣΓ με προπονητή το Γιώργο Μέμτσα. Προσέφερε και προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινωνία φροντίζοντας τόσο με τη σωστή άθληση αλλά και τη διαμόρφωση χαρακτήρων Αρκετά είναι τα παραδείγματα κοριτσιών που έχουν ανέλθει , βλέπε Χαντάβα, Γιώτα που αγωνίζονται σε εθνικό επίπεδο για αυτό και ο ΓΣΓ Έχει την καθολική αναγνώριση

Η ομάδα του Κισσαμικού που αγωνίζεται στη Football League θα είναι ο επόμενος σταθμός του Γρεβενιώτη Αλέξανδρου Καραγιάννη.


Συνεχίζεται ο προγραμματισμός στα Γρεβενά Αεράτα με την προετοιμασία να ξεκινά στις 6 Αυγούστου. Στη ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για καλή πορεία στη Γ΄Εθνική.

Αρκετές οι παρεμβάσεις του Δήμου Δεσκάτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

e-Grevena Portal