734 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Με πολύ όρεξη, ενθουσιασμό και διάθεση να δουλέψουν στο γήπεδο, ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τα Γρεβενά Αεράτα. Το πρώτο ραντεβού του Νίκου Μπαλοδήμου ήταν στις 7.00μ.μ. στο γήπεδο του Πόρου.

Τα Γρεβενά Αεράτα έχουν ένα και μοναδικό κίνητρο, διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ο εκπρόσωπος των Γρεβενών στις Εθνικές κατηγορίες. Ο έμπειρος προπονητής εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του, τους γνωρίζει άλλωστε από μικρά παιδιά και έχει βοηθήσει αφάνταστα στην ποδοσφαιρική τους εξέλιξη και όλοι μαζί θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα, αποδεικνύοντας την ποιότητα και τις περγαμηνές pου έχει το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

Στην προσπάθεια αυτή πρέπει να έχουν την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων των Γρεβενών καθώς πρόκειται για μια ομαδα νεανική, στηριζόμενη αποκλειστικά σε παιδιά της περιοχής.

Για ακόμη μια χρονιά υλοποιείται η αξιέπαινη προσπάθεια διοργάνωσης προπονητικού τουρνουά στον ορεινό όγκο με τη συμμετοχή αρκετών μικρών παιδιών. Εμπνευστής της εν λόγω πρωτοβουλίας είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Παλάσκας που εργάζεται πυρετωδώς στον οργανωτικό τομέα ώστε όλα να κυλήσουν άψογα. Πρόκειται κυριολεκτικά για μια ποδοσφαιρική γιορτή στα ορεινά χωριά που τους καλοκαιρινούς μήνες σφύζουν από κόσμο καθώς πολλοί κάτοικοι από διάφορα μέρη της πατρίδας τα επισκέπτονται.

Τα πρώτα σημάδια αναδιοργάνωσης αρχίζουν να φαίνονται στον ιστορικό Πυρσό αφού ναυάγησαν τα σενάρια περί συγχώνευσης για 2η συνεχόμενη χρονιά. Οι άνθρωποι του Συλλόγου οργανώνουν την ομάδα για το φετινό πρωτάθλημα. Τα χρονικά περιθώρια έχουν ήδη στενέψει πολύ και αυτή τη στιγμή δε χρειάζονται λόγια αλλά να καθίσουν όλοι μαζί και να δημιουργήσουν έναν ισχυρό σύλλογο που θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει τέλος στον παρατεταμένο εφιάλτη που ταλαιπωρεί αυτή την ομάδα εδώ και πολλά χρονιά, Οι φίλαθλοι παρακολουθούν μουδιασμένοι τις εξελίξεις όμως αν αντιληφθούν μια οργανωμένη προσπάθεια θα την αγκαλιάσουν μαζικά.

Το πρώτο ραντεβού της ποδοσφαιρικής περιόδου για τον ΑΟ Σειρήνα ορίστηκε την Τετάρτη στις 8 Αυγούστου. Οδηγός η περσινή επιτυχημένη χρονιά. Η Σειρήνα τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σταθερά βήματα προόδου. Διαθέτει άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις , άψογη διοίκηση, έναν ταλαντούχο προπονητή και νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεχειλίζουν από ταλέντο.

Μετά τις 20 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ΑΟ Σειρήνας η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στη Β΄ Κατηγορία. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσου οι ανακοινώσεις για τα πρώτα ποδοσφαιρικά αποκτήματα. Έδρα η ομάδα δήλωσε το ενωσιακό γήπεδο.

Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Ο λόγος είναι πως σήμερα ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα Απόλλωνας Λάρισας παρουσία των  Γρεβενιωτών Επενδυτών Κώστα Ντοβατζίδη και Δημήτρη Πατσιούρη.

Την Τρίτη στις 6.00μμ στο γήπεδο της Σειρήνας θα διεξαχθεί φιλικό μεταξύ ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟΚ Κ18.

e-Grevena Portal