554 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Την 3η εβδομάδα προετοιμασίας διανύουν τα Γρεβενά Αεράτα. Το κλίμα παραμένει άριστο και όλοι στην ομαδα αισιοδοξούν ότι θα παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Το φετινό στοίχημα είναι διπλό. Από τη μια οι ίδιοι οι νεαροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να διακριθούν και να αναδειχθούν και από την άλλη το ίδιο το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο να ανακτήσει δύναμη από τη χαμένη αίγλη και αξιοπρέπεια που τόσο έχει ανάγκη. Ένα Νομός που επί σειρά ετών έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε αδιέξοδο συνεχίζει να βρίσκεται ο Πυρσός και δικαιολογημένα εντείνετε η αγωνία στους φιλάθλους, αφού πέρασε άλλο ένα καλοκαίρι με το μαρτύριο πιθανών διοικητικών εξελίξεων που οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα δήλωσε την τελευταία στιγμή συμμετοχή για το νέο πρωτάθλημα ενώ δε δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας.

Οι ιθύνοντες του Συλλόγου προσπάθησαν να καθησυχάσουν τον κόσμο ότι έστω και την ύστατη ώρα θα δηλωθεί η ομάδα, αυτό όμως δεν απαλύνει τον προβληματισμό των φιλάθλων που δε γνωρίζουν ούτε το ρόστερ ούτε τον προπονητή ούτε τη Διοίκηση.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται  η συνέλευση της ΕΠΣ Γρεβενών την Τρίτη 21 Αυγούστου. Το ζητούμενο είναι πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα σε περίοδο δραματικής ύφεσης και οικονομικής κρίσης. Η συρρίκνωση του δυναμικού των συλλόγων σε όλες τις ΕΠΣ είναι γεγονός και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξαγγελίες της ΕΠΟ ώστε να τονώσει και να ενισχύσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βοηθώντας τις υπάρχουσες ομάδες και δίνοντας κίνητρα επανασύστασης νέων σωματείων.

Με όνειρα και φιλοδοξίες για ακόμη μια πετυχημένη χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία η γυναικεία ομαδα της Σειρήνας στο γήπεδο της ΕΠΣ, σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου. Οδηγός για τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο άθλος της περασμένης σεζόν όπου στον πρώτο χρόνο επαναλειτουργίας η ομάδα πέτυχε την άνοδο στη Β΄ Εθνική με το σπαθί της.

Βασικό ατού για τα κορίτσια είναι το άριστο κλίμα, η σκληρή δουλειά στο γήπεδο, έχοντας φιλοδοξίες διάκρισης, Η διοίκηση είναι σταθερά κοντά στην ομάδα και σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία είναι έτοιμη να ανακοινώσει μεταγραφές.

Με τα δεσμά του γάμου ενώνεται ο προπονητής της Γ.Ε.Γρεβενών Φίλιππος Καραγιάννης το Σάββατο 25 Αυγούστου στο εκκλησάκι της Παναγίας στους Μαυραναίους με την εκλεκτή της καρδιά του Δέσποινα Πατσιόλα. Η στήλη τους εύχεται Βίον ανθόσπαρτο.

Σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία η ομαδα μπάσκετ του Πρωτέα με μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για άνοδο στη Β΄ Εθνική, Το παρόν έδωσαν 12 παίκτες.

Τέλος στο Καρπενήσι  θα βρεθεί για ένα 3ημερο ο Κώστας Βλάχος για τις εξετάσεις παρατηρητών της Σούπερ Λιγκ. Ως γνωστό έχει ενταχθεί στου πίνακές της.

Διαβάζουμε σε εφημερίδα της Λάρισας: «υποχρεωτικά σεμινάρια πιστοποίησης απινιδωτή για όλους τους προπονητές και διαιτητές στην ΕΠΣ Λάρισας». Άραγε πότε θα γίνει κάτι αντίστοιχο στα Γρεβενά;

Στις πανέμορφες εγκαταστάσεις στους Φιλιππαίους διεξάγει τη προετοιμασία της η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

e-Grevena Portal