488 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Βελτιωμένα παρουσιάστηκαν τα Γρεβενά Αεράτα στο 2ο φιλικό που έδωσε η ομαδα του Νίκου Μπαλοδήμου στα Σέρβια όπου επικράτησε με 2-0 και έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο παρόλο που οι παίκτες είναι καταπονημένοι από τη προετοιμασία. Είχαν αρκετά καλά διαστήματα απόδοσης ενώ από τη μεριά του ο έμπειρος προπονητης έδωσε χρόνο συμμετοχής  σε όλους όσους είχε στη διάθεση του δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Με ριζικά ανανεωμένο πρόσωπο αναμένεται να εμφανιστεί ο Πυρσος στο νέο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία για την ιστορική ομαδα άρχισε με την επίβλεψη του Χρήστου Λάλλου, του ανθρώπου που είναι επιφορτισμένος με τη δύσκολη αποστολή να δημιουργήσει νέα ανταγωνιστικό σύνολο βασιζόμενο κυρίως σε νεαρούς παίκτες. Ο Λάλλος είναι ιδιαίτερα εργατικός και παθιασμένος με τη δουλειά του, προσφέρει τις υπηρεσίες του χρόνια στον Πυρσό και δε δίστασε ούτε μια στιγμή να αναλάβει εκ νέου την ομαδα.

Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησαν τη προετοιμασία τους οι 2 αθλητικοί σύλλογοι στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας. Το θετικό είναι οι προϋποθέσεις άθλησης των αθλητών είναι σε πολύ καλό επίπεδο χάρη στις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Η επιμονή δουλειά του Δήμου και η τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ έχει αποδώσει καρπούς κάτι που αναγνωρίζουν οι ίδιοι οι αθλητές των συλλόγων που προπονούνται πλέον σε ιδανικές συνθήκες.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Σειρήνα ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, προχτές η ομάδα ανακοινώσε την πιο ηχηρή μεταγραφή. Πρόκειται για την Κατερίνα Λiσγάρα από τα Γιάννενα η οποία αναμένεται να κάνει τη διαφορά . Είναι μια έμπειρη αθλήτρια που από τις πρώτες προπονήσεις δείχνει το ταλέντο και την ομοιότητα της.

Στις 12 Σεπτέμβριο ξεκινά το κολυμβητήριο για τη νέα περίοδο, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλο το καλοκαίρι έγινα εργασίες έγιναν εργασίες και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς ώστε να δεχθεί τα περίπου 300 μικρά παιδιά. Ακόμα μια φορά κοντά στη νεολαία ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης.

Τη 2η εβδομάδα προετοιμασίας διανύει ο Καμβουνιακός Δεσκάτης. Με νέο προπονητή το Παναγιώτη Χριστοδούλου και με αρκετούς νεαρούς παίκτες ς και φιλοδοξίες για διάκριση στο νέο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο έκανε στο πρωτάθλημα στη σούπερ λίγκα και στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης –ΑΕΚ 0-1 ο Γρεβενιώτης διαιτητής Δημήτρης Νατσιόπουλος και τον παρατηρητή διαιτησίας να τον ανταμείβει με τον υψηλότερο βαθμό.

Τέταρτη μέρα προετοιμασίας για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα. Με προπονητή τον Τσακστάρας και τους ποδοσφαιριστές να έχουν όρεξη για μια διάκριση στη νέα σεζόν.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ διεξάγει την προετοιμασίας η Μαύρη Θύελλα Κνίδης με συμμετοχή 20 ποδοσφαιριστών

Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση του νέου προπονητή στον Αλιάκμονα Κιβωτού. Πρόκειται για τον Κώστα Σαράντη που πριν 2 χρόνια ήταν στην Κοκκινιά –Πολύδεντρο.

Πολλαπλασιάζονται ολοένα και περισσότερο τα ανησυχητικά μηνύματα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλους ανεξαιρέτως τους νομούς της Β. Ελλάδας. Τα ενεργά σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή μειώθηκαν. Η πιο συγκλονιστική είδηση ήρθε από τη γειτονική Καστοριά όπου ο ιστορικός σύλλογος της Καστοριάς – κυπελλούχος Ελλάδος 1980 –  χτύπησε διάλυση ή έβαλε λουκέτο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

e-Grevena Portal