472 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Δραστήριος και δυναμικός ο είναι ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ στα Γρεβενά που αριθμεί πάρα πολλά μέλη, είναι γνωστό ότι ο δικέφαλος του Βορρά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Νομό μας.

Τα μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ ακολουθούν την ομαδα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ετοιμασίες των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ είναι πυρετώδεις και τα παιδιά του συνδέσμου ετοιμάζουν δυναμικές εξορμήσεις, τόσο με την Τσέλσι στην Τούμπα όσο και στη Λευκορωσία με τη Μπάτε Μπορίσοφ αλλά και τη Βιντεότον στην Ουγγαρία.

Οι παλιές αγάπες ποτέ δεν ξεχνιούνται και έτσι για το Γιώργο Γιαννούλα η αγάπη και το ενδιαφέρον του Πυρσού είναι πάντα επίκαιρα. Ο ίδιος διετέλεσε Πρόεδρος με σπουδαίες επιτυχίες για τον ιστορικό σύλλογο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινωνία των Γρεβενών. Η οικονομική κρίση επηρέασε και τον ίδιο αναγκάζοντας τον να μετοικίσει στην Αμερική όπου διαπρέπει σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Δε σταματά όμως ποτέ να μαθαίνει και να ενημερώνεται για την αγαπημένη του ομάδα.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών και της συμπαράσταση των Υπεύθυνων της ΕΠΣ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ακαδημίες ιδρύθηκαν επί προεδρίας Γιώργου Κοσματόπουλου το 2004 όπου διοργανώθηκαν τουρνουά  με αξιόλογες ακαδημίες όπως του Άρη, του ΠΑΟΚ αλλά και την περίφημη ακαδημία του Άγιαξ.

Το μόνο που πρέπει να τονίζουμε εμείς από την πλευρά μας με όλο το σεβασμό προς τη διοίκηση της ΕΠΣ. Είναι ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο, αν υπάρχουν χρήματα και να τοποθετηθούν καθίσματα στις κερκίδες και φυσικά να γίνει κοπή χόρτων γύρω και έξω από το γήπεδο.

Αξιέπαινη από κάθε άποψη είναι η πρωτοβουλία της ΕΠΣ για τη διεξαγωγή ενός αγώνα την Τετάρτη ανάμεσα στους περσινούς πρωταθλητές Α’ Και Β’ Κατηγορίας. Θα αναμετρηθούν τα Γρεβενά Αεράτα που θα τιμηθούν για τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική όπως και ο Κτηνοτροφικός Αστέρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Παράλληλα η ΕΠΣ θα τιμήσει και το πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος Δημήτρη Φουρλατάρα με 38 γκολ ο οποίος θα λάβει και χρηματικό έπαθλο.

Συνεχίζει την προετοιμασία ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών και όλα τα τμήματα σταδιακά ανεβάζουν τους ρυθμούς προπονήσεων. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σύνολο βόλεϊ που έχει αναδείξει  αθλήτριες που κοσμούν την Εθνική Ελλάδας όπως Χαντάβα, Γιώτα κλπ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος διατηρεί τμήματα γυναικών, κορασίδων, Παγκορασίδων και ανδρών και παμπαίδων με προπονητές τον καταξιωμένο Γιώργο Μέμτσα, την Ελένη Κολοβού και τον Απόστολο Λούδα.

Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζονται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Σειρήνα. Οι άνθρωποι της Διοίκησης με επικεφαλής τους Τάσο Τσιρίκα και Ισαάκ Ισαακίδη φροντίζουν για την άριστη λειτουργία του συλλόγου. Μάλιστα πρόσφατα προχώρησαν σε μια σημαντική μεταγραφή αποκτώντας τη Λισγάρα από τα Γιάννενα. Στη Σειρήνα αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια δουλεύουν συστηματικά και μεθοδικά  ευελπιστώντας να αποτελέσουν τη ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

 

e-Grevena Portal