503 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Αυξάνεται το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ μετά από 5 αγωνιστικές. Δυο ομάδες έχουν το απόλυτο σε νίκες, Πυρσός και Σειρήνα με 5 στα 5, οδηγώντας την κούρσα σε κάθε όμιλο. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο με δεδομένο ότι το οικονομικό κίνητρο στην τελική τριάδα της βαθμολογίας.

Ευχάριστη έκπληξη ο Κτηνοτροφικός και ο Άρης Μηλιάς. Στο 2ο όμιλο σταθερή παραδοσιακή δύναμη παραμένει ο Καμβουνιακός ενώ καλό ξεκίνημα έκαναν Κνίδη και Νεοχώρι.

Δυο ομάδες έχουν μείνει χωρίς βαθμό, Αλιάκμων κιβωτού και ΑΓΟ Δήμητρας αντίστοιχα σε κάθε όμιλο. Από τα παιχνίδια της επομένης αγωνιστικής ξεχωρίζουν τα παιχνίδια ΑΕΠ-Πυρσός και Κνίδη – Καρπερό.

 

Πολύ καλη κρίνεται η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του Άρη Μηλιάς. Το συγκρότημα του Νίκου Κιούρου δουλεύει εντατικά και με τις εμφανίσεις του δείχνει μια συγκροτημένη εικόνα. Ψυχή της ομάδας θεωρείτε ο τερματοφύλακας Φάνης Γιανγκόζογλου. Ο οποίος όχι μόνο καθοδηγεί τους συμπαίκτες του στην άμυνα αλλά έχει και ενεργό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας καθώς ασχολείται καθημερινά με πολλά οργανωτικά θέματα και προσφέρει ακούραστα τις υπηρεσίες του.

Η προσπάθεια αναμόρφωσης του ΔΑΚ από τη Δημοτική Αρχή αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για τον Αθλητισμό τα πόλης μας και οι ίδιοι οι πολίτες βλέπουν πλέον τη διαφορά. Είναι γεγονός ότι έγιναν πάρα πολλές εργασίες. Τοποθετήθηκε ταρτάν, βελτιώθηκε σημαντικά η συνολική του εικόνα. Ωστόσο παραμένει αξιοπερίεργο το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη παραλαβή του έργου από το Δήμο. Ελπίζεται ότι οι τελευταίες πινελιές που έχουν απομείνει θα ολοκληρωθούν άμεσα.

 

Έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια να εμφανίζονται και στο τοπικό πρωτάθλημα διάφοροι ξένοι ποδοσφαιριστές ως επί το πλείστων έγχρωμοι. Φαινόμενο που παρατηρήθηκα σε πολλές ομάδες όπως και στα Γρεβενά καθώς κόσμος έρχεται και φεύγει χωρίς μάλιστα να καταφέρουν να τους εκδώσουν δελτία και να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

e-Grevena.com Πυρσός-Μηλιά_7

Με ένα βαθμό μετά από 6 αγωνιστικές παραμένουν τα Γρεβενά Αεράτα που γνώρισαν την ήττα στο ΔΑΚ με 1-3 από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφα. Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου είχε πολύ καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο, έπαιξε ψυχωμένα, στρίμωξε τον αντίπαλο και προηγήθηκε στο σκορ. Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 τα δεδομένα άλλαξαν στην επανάληψη όπου φαίνεται ότι πλήρωσαν την απειρία απέναντι σε μια έμπειρη ομαδα. Η ήττα σίγουρα στεναχώρησε όλους στην ομάδα με τη διαφορά ότι αν οι παίκτες συνεχίσουν τις εμφανίσεις του 1ου ημιχρόνου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Στα θετικά η καλή προσέλευση των φιλάθλων.

Τον αγώνα Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΟ Σελάνων διαιτήτευσε η γρεβενιώτικη τριπλέτα Τσέτσιλας, Στεφούλης, Μωυσιάδης με τον παρατηρητή να τους αποδίδει τα εύσημα.

Όλοι οι σύλλογοι κολύμβησης που δραστηριοποιούνται συνεισφέρουν οικονομικά δε γνωρίζουμε αν γίνεται το ίδιο με τους συλλόγους των Γρεβενών Ελιμεία και Μεγαλέξανδρο.

e-Grevena Portal