476 Views

«Αθλητικές Ματιές» με τον Κώστα Μάρκου

Η νέα ήττα για τα Γρεβενά Αεράτα συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση. Είναι γεγονός ότι οι παίκτες δε βρέθηκαν σε καλή μέρα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Αχέροντας Καναλακίου που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μοιραία η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Η ζημιά έχει να κάνει και με το οικονομικό κομμάτι αφού οι εισπράξεις ήταν 55€ σε σχέση με τα έξοδα που ήταν 700€.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής αναστενάζουν οικονομικά καθώς οι επιχορηγήσεις από πλευράς ΕΠΟ είναι ανύπαρκτες, τη στιγμή που μόνο τα λειτουργικά έξοδα μετακίνησης και διαιτησίας το ποσό είναι δυσθεώρητο. Πολλοί σύλλογοι βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και σίγουρα η ομοσπονδία πρέπει να ακούσει τα προβλήματα των συλλόγων και να ασχοληθεί με μια κατηγορία που δείχνει υποβαθμισμένη.

Σχεδόν αποκλειστικά το οικονομικό βάρος σηκώνει από την αρχή ο Προέδρος Παναγιώτης Αποστολίδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας με κίνητρο την αγάπη προς τον Αθλητισμό και την ανάδειξη νεαρών αθλητών και σε άριστη συνεργασία με το Νίκο Μπαλοδήμο έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο που στηρίζεται αποκλειστικά σε παίκτες από τα Γρεβενά κατακτώντας πέρσι το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ.

Μετά το νέο έτος θα αρχίσουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ. Το διάστημα της διακοπής θα φτάσει περίπου στον ένα μήνα και αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ορισμένες ομάδες να ανασυνταχθούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις πυκνώνουν και οι επαφές για την απόκτηση μεταγραφικών στόχων.

Τέλος οι παράγοντες των ομάδων δεν πρέπει να αμελήσουν ένα πολύ σοβαρό θέμα. Την έκδοση κάρτας υγείας, κάτι που είναι απαραίτητο από τη νέα χρονιά και αποτελεί αξιέπαινη πρωτοβουλία από την ΕΠO κατοχυρώνοντας την ίδια την υγεία των παικτών.

Συνεχίζεται η πολύ καλή δουλειά στην ακαδημία της ΕΠΣ. Σε εποχές δύσκολες ο η ΕΠΣ και ο Πρόεδρος Δ. Κουπτσίδης στρέφουν την προσοχή τους στους νεαρούς παίκτες παρέχοντας όλα τα εφόδια για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου βλέποντας παράλληλα και στο μέλλον καθώς οι μικροί παίκτες θα στελεχώσουν τις ομάδες του Νομού και όχι μόνο. Άριστη δουλειά από τους προπονητές Μωυσιάδη και Καρτσιούνη και φυσικά πάντα κοντά ο υπεύθυνος Κ. Κοτσατίσογλου.

Ακόμα μια επιτυχημένη διαιτησία προσέθεσε ο Κώστας Τσέτσιλας στο ενεργητικό του. Μιλάμε για το παιχνίδι Μελίκη – Παλαιοχώρι 1-3. Ντεμπούτο ως βοηθός διαιτητή για τον Αλέξη Δρουδάκη στο παιχνίδι Αγκαθιά-Αμύνταιο με το παρατηρητή να του απονέμει τα εύσημα.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το αναβληθέν παιχνίδι Αεράτα – Σερβιανά.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο κλειστό εκεί όπου ο Πρωτέας αντιμετωπίζει την συνπρωτοπόρο Λευκάδα. Με νίκη η ομάδα μας είναι στην κορυφή.

Αξιέπαινη η συνεισφορά του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών που μάζεψαν χρηματικό ποσό για τη μεταφορά της σορού του Γιώργου Πατσιόλα από τη Γερμανία στα Γρεβενά.

Μόνο θετικά μπορεί κανείς να εκφραστεί για τον κολυμβητικό σύλλογο «ΕΛΙΜΕΙΑ» και τη δουλειά που γίνεται εκεί, με προπονητές έμπειρους και άρτια καταρτισμένους, με γνώση εδώ και 20 χρόνια του αντικειμένου, έχουν αναδείξει αρκετούς Πανελληνιονίκες.

e-Grevena Portal