ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01-06-2018

Κοζάνη, 01 Ιουνίου 2018

Πάνω από 693 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκαν σήμερα σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς
Οι ποσότητες ναρκωτικών προέρχονται από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, καταστράφηκαν σήμερα (01-06-2018) με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Ειδικότερα, καταστράφηκαν 693 κιλά και 412,47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς. Η καταστροφή πραγματοποιήθηκε ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προεδρεύει η Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και μετέχουν οι Προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς που ενήργησε την προανάκριση και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΑΗΣ Καρδιάς.
Επισυνάπτονται μία (1) φωτογραφία και ένα (1) βίντεο.