ΓΣΓ: Ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας

Σε συνέχεια σχετικού αιτήματος του κυρίου Καραιορδανίδη Ιορδάνη , πρώην πρόεδρου του Γ.Σ.Γ και προς αποκατάσταση ανυπόστατων φημών που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, ενημερώνω, ότι κατά την θητεία του ως πρώην πρόεδρος και κατά την αποχώρηση του, δεν υφίστατο οφειλή του συλλόγου προς τρίτους και οποιοδήποτε ταμειακό έλλειμμα, αντιθέτως κατά την αποχώρηση του ήταν εξοφλημένες όλες οι υποχρεώσεις του συλλόγου και των ομάδων γυναικών και κορασίδων, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός τον οποίο και διαψεύδω, είναι κακόβουλος και αναληθής. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει, όλοι ενωμένοι, εργαζόμαστε για την προώθηση και την ανάπτυξη του αθλήματος.

O ταμίας του ΓΣΓ

Ζωγράφος Χαρίλαος

Μοιραστείτε το:

Ζητούνται άτομα για καλοκαιρινή σεζόν σε καφε-σνακ στην Κώ από Μάιο μέχρι Οκτώβριο. Σερβιτόρος-Σερβιτόρα Μπαριστας Μπουφέ με γνώσεις σνακ φαγητού 6944369544 Βασίλης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φραγμένο οικόπεδο 456,00τ.μ. στο ψηλότερο σημείο στο Βαρόσι με θέα όλα τα Γρεβενά και τη Βασιλίτσα. Πληροφορίες: 6942535316