992 Views

O Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Διαψεύδουν κατηγορηματικά της φήμες περί καθόδου στις αυτοδιοικητιτές εκλογές ο Δντης Παθολογικής Κλινικής κ. Μασμανίδης και ο φαρμακοποιός κ. Κυπριτζής τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες μέρες.

Παρά τις απώλειες που είχε στα Γρεβενά το προηγούμενο διάστημα ο κ. Καρυπίδης αποδεικνύεται τελικά ότι μπορεί να κατεβάσει δυνατό ψηφοδέλτιο.

Η ποσόστωση των γυναικών δημιουργεί νεα δεδομένα και αυτό αποδεικνύεται και στα Γρεβενά με τη ΝΔ να αναζητά υποψήφιες στην περιοχή, αναμεσά τους η Λαμπρινή Κόγιου, Η. Βίκυ Κατή και η Σοφία Γκούμα Στάθη.

Συνεχίζει ν οργώνει το Νομό μας ο δικός μας Γραμματέας της ΝΔ  Χρίστος Βλαχοκώστας είχε και την εύνοια της τύχης στο χορό των κυνηγών της Δεσκάτης αφού κέρδισε την καραμπίνα στον κ. Τσιγάρα και εκεί φαίνεται ότι είχε πολλούς φίλους που βλέπουν  μια νεα και άφθαρτη υποψηφιότητα ικανή να κάνει τη διαφορά στη ΝΔ.

Πέρασμα από τα Γρεβενά θα κάνει την Κυριακή η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία επισκέπτεται την Κοζάνη. Αναμένεται αν ακούσει από πρώτο χέρι ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν στα Γρεβενά αλλά και στο ίδιο το κόμμα της

Ισχυρός παραμένει ο πυρήνας του νυν Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα. Πέρα από τους πετυχημένους Αντιδημάρχους (Τρίγωνης, Αδάμας, Κάκιας, Τζουβάρα) θα είναι και νέα πρόσωπα

Πολύ έντονη είναι τελευταία η παρουσία  του Λευτέρη Τζιόλα   στα Γρεβενά ο οποίος έχει σειρά επαφών με πολλούς επιφανείς Γρεβενιώτες προκειμένου να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο του

14 Μαρτίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία κατάθεση προσφορών για το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο Γρεβενών. Σε λίγες μέρες θα έχουμε τον ανάδοχο που ελπίζουμε να είναι Γρεβενιώτης.

Ισχυρότατη και παρηγορητική η παρουσία του μητροπολίτη κκ Δαβίδ καθώς με προηγιασμένες λειτουργίες ενδυναμώνει το φρόνημα των πιστών για την Αγία Σαρακοστή μας.

Η ορθή πληροφόρηση από τους υπευθύνους φορείς που εξ αρχής διέθετε η δημοτική αρχή σχετικά με την έλευση του φυσικού αερίου στα Γρεβενά προσμετράτε ως πολιτική σοβαρή στάση και αποδεικνύει τη βαρύτητα του λόγου του σε μια εποχή που ορισμένοι αναζητούσαν ημιονηγούς για τη μεταφορά του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Τέλειες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών, όλοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Τα έθιμα αναβίωσαν με παραδεισιακή μουσική φασολάδα χαλβά εδέσματα τουρσί. Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου και των επισκεπτών.

Την υποψηφιότητα του Λάμπρου Χατζηζήση και της Μαρίας Χατζηλιού βολιδοσκοπεί ο Γιώργος Κασαπίδης. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο

Συνεχίζει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ο ιδιαίτερα αγαπητός Κώστας Παλάσκας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

e-Grevena Portal