786 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα…

Συνέχεια στην αυτοδιοικητική πορεία θέλει να δώσει ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης, ο οποίος είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο Δημαρχιακό θώκο για ακόμη μια θητεία. Είναι προφανές ότι ο κ. Δασταμάνης θα διεκδικήσει και πάλι τη νίκη στην επόμενη εκλογική διαδικασία θέλοντας να συνεχίσει το έργο του.

Ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν χτες Τρίτη το Νομό μας και όπως αποδείχθηκε από τα αποτελέσματα ορισμένες υποδομές της πόλης μας δείχνουν να χωλαίνουν. Συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο Γρεβενών πλημμύρισαν αρκετοί χώροι, Διοίκηση, Τεχνικές Υπηρεσίες και άλλοι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Νοσοκομείο στερείτε σκεπής από κατασκευής του, ένα πρόβλημα που ταλανίζει το Νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δρομολογηθεί η κατασκευή σκεπής και είναι θέμα ημερών η έναρξη εργασιών.

Σε λίγο έρχεται ο Σεπτέμβρης και οι μαθητές ετοιμάζονται για το Σχολείο, ήδη οι βιβλιοπώλες άρχισαν να προμηθεύονται τα σχολικά είδη για να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους μαθητές. Ο σχολικός εξοπλισμός θα είναι φθηνότερος τη φετινή χρονιά;

Για ακόμη μια φορά οι άντρες Ασφάλειας Γρεβενών έπραξαν το καθήκον τους στο ακέραιο αφού έδρασαν άμεσα συλλαμβάνοντας 2 ημεδαπούς οι οποίοι καταγγέλθηκαν από συμπολίτισσα μας για υπόθεση βιασμού. Έτσι πρέπει να απονείμουμε για ακόμη μια φορά τα εύσημα στην Αστυνομία η οποία νυχθημερόν βρίσκεται δίπλα και κοντά στους συμπολίτες μας.

Μεγάλες είναι οι ανάγκες των Δημοτικών Διαμερισμάτων, Ο Πρόεδρος πέρα από τις εκδηλώσεις οφείλει να είναι παρών σε όλες τις δραστηριότητες. Δεν αρκούν μόνο οι χοροί και τα πανηγύρια ούτε να μας λύνουν τα προβλήματα οι Αντιδήμαρχοι

Στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών υπηρετεί εδώ και πείρου 10 χρόνια ο ουρολόγος γιατρός Δελημπαλντιδης Οδυσσέας, ένας δραστήριος γιατρός ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα. Έχουμε γίνει δέκτες ευχαριστιών από πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου γιατρού αλλά και του τρόπου που τους συμπεριφέρεται.

Πολύτιμη μονάδα για τη Νέα Δημοκρατία και για το Νομό μας αποτελεί ο κ. Χρήστος Βάιος, Πολιτικός Μηχανικός, MS και για 2η θητεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γρεβενών. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό τοποθετήθηκε από τα υψηλά κλιμάκια της ΝΔ Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στη Δυτική Μακεδονία. Ένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, με ενδιαφέρον για τη νεολαία και όχι μόνο αλλά και γνώστης των Αυτοδιοικητικών θεμάτων.

Παρών δηλώνει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν αυτές, ο Εκπαιδευτικός και Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παλάσκας, ένας άνθρωπος με εμπειρία στα Αυτοδιοικητικά.

ΕΝΦΙΑντίσταση

Εντωμεταξύ κανείς δε διαμαρτύρεται φέτος για τον ΕΝΦΙΑ που είναι άδικος φόρος, σκληρός.

Οι Νέοδημοκράτες και οι Πασοκτζήδες κατηγορούν την τωρινή Κυβέρνηση που συνεχίζει να εφαρμόζει το εφεύρημά τους, ο φόρος δεν τους ενοχλεί. Οι ΣΥΡΙZAIOI από το «Δεν πληρώνω» έφτασαν στο «πατριωτικό καθήκον» όταν συνειδητοποίησαν ότι οι μνημονιακές τους ψευδαισθήσεις δεν ευοδώθηκαν.

e-Grevena Portal