480 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Τον 7ο χρόνο λειτουργίας διανύει το site e-Grevena.com, ένα βήμα ελεύθερο και δημοκρατικό, τόσο για αυτούς που αρθρογραφούν όσο και για τους πολίτες που μπορούν ελευθέρα να εκφράσουν την άποψη τους χωρίς την οποιαδήποτε λογοκρισία. Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους διαχειριστές του site είναι πάρα πολύ μεγάλη, έχοντας εξασφαλίσει και την απαιτούμενη άδεια από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας εδώ και μήνες.

Ολοένα και περισσότερες τοπικές και όχι μόνο επιχειρήσεις μας επιλέγουν για να διαφημιστούν, καθώς γνωρίζουν ότι είμαστε ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, δεν προκαλούμε, δεν είμαστε εμπαθείς, δε χειραγωγούμε και δε χειραγωγούμαστε.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών του Νομού μας και όχι μόνο είναι πάρα πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και δηλώνουμε ότι θα καταβάλλονται καθημερινά προσπάθειες για την αμερόληπτη και χρηστική ενημέρωσή τους.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά την επίσκεψή του στα Γρεβενά. Ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε την πόλη μας ως μέλος του Κινήματος Αλλαγής και με το λόγο του έδειξε πως θα είναι από τα σημαντικά στελέχη της επόμενης μέρας.

Μάχη έδωσαν τα συνεργεία αποχιονισμού τόσο στη Εγνατία όσο και στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο ώστε να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Παρότι το χιόνι ξεπέρασε το ένα μέτρο στα ορεινά και τους 40 πόντους στα πεδινά, οι δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί.

Επίσης τιτάνια μάχη έδωσαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αφού πάνω από 100 χωριά έμειναν χωριά ρεύμα λόγω πτώσεων δέντρων στα ηλεκτροφόρα καλώδια από το βάρος του χιονιού. Μεγάλη η συμμετοχή της Αστυνομίας και της Τροχαίας οι οποίες έδωσαν τη δική τους μάχη.

Δε θα μπορούσαμε να μην απονείμουμε τα εύσημα στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία για άλλη μια φορά έδωσε τη μάχη και την κέρδισε, κράτησε τους δρόμους ανοιχτούς δίνοντας βαρύτητα στα ποιμνιοστάσια, κοιμητήρια και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Τα Γρεβενά σε χιονισμένο σκηνικό ήταν στο επίκεντρο της ΕΡΤ, όπου τα μετέφερε ο εξαίρετος δημοσιογράφος Μάκης Νασιάδης με ζωντανές συνδέσεις.

Αιχμές για αυτούς που βιάστηκαν να κατηγορήσουν την Κυβέρνηση για τη βιολογική κτηνοτροφία. Σύμφωνα με τον κ. Μπγιάλα θα είναι πολλαπλοί οι δικαιούχοι σε σχέση με τις προηγούμενες καταγραφές.

Παρών στην πολιτική σκηνή παρά στην αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και τη μη εκλογή του, είναι ο Γιάννης Γιάτσιος προσπαθώντας να επιλύσει προβλήματα. Ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο Νομό μας και για τον οποίο ουδείς έχει να προσάψει οτιδήποτε μεμπτό.

Στις 16 Μαρτίου οι κάλπες για την εκλογή συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής που διαδέχεται το ΠΑΣΟΚ και στις 13 Μαΐου γαλάζιες κάλπες εσωκομματικές στη Νέα Δημοκρατία. Μάλλον πιο ενδιαφέρουσες αυτές επειδή θα εκλεγεί η νέα τοπική κομματική ηγεσία, λόγω του ότι αυτή θα οδηγήσει το κόμμα στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Δεν ακολουθούν τα Γρεβενά τις υπόλοιπες πόλεις στο ζήτημα της απαγόρευσης του καπνίσματος, όπως αποδεικνύεται ελάχιστα είναι τα μαγαζιά που τηρούν το Νόμο.

e-Grevena Portal