645 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Φεσώνουν, διακανονίζουν και πετούν για νέο πάροχο. Το κόλπο με το οποίο 85.826 οφειλέτες έχουν βάλει μέσα τη ΔΕΗ. Ανάμεσά τους και 149 από τα Γρεβενά με ληξιπρόθεσμες οφειλές 1.130.750,96 €. To φαινόμενο αρχίζει να χτύπα και τις ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες χαρακτηρίζουν τους κακοπληρωτές ως ενεργειακούς τουρίστες.

Με το Προέδρο της ΝΔ κατόπιν προσκλήσεως του συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης. Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία ο κ. Δασταμάνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη για όλα τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο. Παράλληλα οι δυο άντρες συζήτησαν για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Όπως μάθαμε ήταν μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ζεστό κλίμα αφού ο κ. Δασταμάνης χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από την πλευρά του Προέδρου της ΝΔ. Ήταν μια επίσκεψη η οποία εκπέμπει πάρα πολλά μηνύματα.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης έκανε μαθήματα για το φτιάξιμο της περδίκας στην Κοζάνη. Η συμμετοχή των γυναικών ήταν πολύ μεγάλη.

Κατά 501 αυξάνονται οι φοιτητές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών αφού θα είναι 191 στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και 310 στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Θα είναι μια τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία της πόλης μας.

Περαστικά ευχόμαστε από καρδίας στον Αντιδήμαρχο Γρεβενών Ζήση Κιάκα ο οποίος  αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν.Γρεβενών. Όπως μάθαμε το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και επιστρέφει στα καθήκοντα του

Νομιμοποιήθηκε το Καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου στη Βουνάσα το οποίο κατασκευάστηκε το 1984 χωρίς άδεια, Ήταν αναμεσά στα 3 που νομιμοποιήθηκαν σε όλη τη  χώρα. Αμέσως μετά το Πάσχα θα γίνει δημοπρασία για να το πάρει ιδιώτης

Μεθοδικά αγωνιζόμενος και τελευταία ταχύτατα είναι στη ΝΔ ο Λεωνίδας Τεντόγλου, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Γρεβενών. Ο Τεντόγλου είναι πανταχού παρών και τα πάντα πλήρων, γίνεται ευρύτερα γνωστός και  πέραν των κομματικών ορίων, ασχολούμενος με τοπικά και γενικότερα θέματα, κομματικά πιστός εις βάθος.

Λαμπάδες για όλα τα γούστα και τα βαλάντια τα κεράκια της Λαμπρής. Λίγες μέρες έχουν απομείνει ως το Πάσχα και ήδη τα καταστήματα δώρων και βιβλιοπωλεία έχουν γεμίσει  τις βιτρίνες με εμπορεύματα. Πάνε οι εποχές που η Ανάσταση συνδυαζόταν με τις λευκές λαμπάδες. Πλέον στα καταστήματα οι νονοί και οι νονές μπορούν να βρουν τεράστια ποικιλία σε χρώματα, με παιχνίδια ακόμα και κοσμήματα. Την Κυριακή ο σύλλογος Ελπίδα θα πραγματοποιήσει το  μπαζάρ από τις 11-2

7 θέσεις μονίμων γιατρών εγκρίθηκαν για το νοσοκομείο Γρεβενών, διπλασιάστηκε το ποσό για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» παρόλα αυτά οι αιτήσεις και το ενδιαφέρον των πολιτών ήταν πολύ μεγάλο και περιμένουμε από την Περιφέρεια να βάλει επιπλέον χρήματα στο Πρόγραμμα.

Αντιπεριφέρεια: Η ενεργειακή αναβάθμιση και τα προγράμματα του EOX περνάνε από την οικονομική επιτροπή ως προγράμματα γεωγραφικής ένδειξης.

e-Grevena Portal