Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Τα ευσημα πρέπει να αποδώσουμε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν για έλεγχο τον π. Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και όπως οι πληροφορίες αναφέρουν επιτέλεσαν το καθήκον στο ακέραιο. Πράξη η οποία δείχνει το υψηλό αίσθημα ευθύνης της ΑΔ Γρεβενών, αφού έδειξαν με τον έλεγχο αυτό όλοι οι πολίτες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο.

Φαίνεται ότι εκεί στην αντιπολίτευση έχουν αντιληφθεί την επιταγή των καιρών αφού οι παλαιότεροι δίνουν τόπο στους νεότερους αυτό έγινε και με την επιλογή του Χρήστου Βάιου ο οποίος ηγείται της μείζονος αντιπολίτευσης, ένα άνθρωπος με περγαμηνές όρεξη και διάθεση για δουλειά.

Δικαιώθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτ, Μακεδονίας κ. Καρυπίδης για το φθηνό τιμολόγιο ρεύματος καθώς υπογράφηκε η ΚΥΑ για το πώς θα γίνει η μείωση στα τιμολόγια της Δυτική Μακεδονία. Μέχρι 105 ευρώ το 4μηνο μπορεί να γλιτώσει οποίος καταναλώσει έως 2400 κιλοβατώρες.

Στις 17-18-19 Αυγούστου θα γίνει το 2ο Συνέδριο των απανταχού Γρεβενιωτών και ήδη η οργανωτική επιτροπή έχει πιάσει δουλειά. Από 22-24 Ιουνίου θα γίνει το τριήμερο με παραδοσιακά προϊόντα.

16 Ιουνίου αναμένεται η πρώτη εκδήλωση των Φίλων του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού πάρκου Όρλιακα που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μια αστροβραδιά στην πόλη των Γρεβενών.

Η χρησιμότητα των  διαβάσεων αποδεικνύεται καθημερινά στην πόλη των Γρεβενών. Οι οδηγοί δείχνουν να συμπεριφέρονται όπως σε μια σύγχρονη πόλη και ζητούμενο είναι οι ελάχιστες περιπτώσεις που δεν πειθαρχούν να αλλάξουν συμπεριφορά.

Την κληρονομιά που άφησε με το έργο του ο Πρώην Δήμαρχος Τάκης Σιόβας συνεχίζουν να απολαμβάνουν ακόμα τα Γρεβενά. Πολλά από τα έργα εκείνης της εποχής όπως η κεντρική πλατεία, το σχολείο με ειδικές ανάγκες, το κτίριο ΕΟΜΜΕΧ (ΔΕΥΑΓ), το νηπιαγωγείο στο Βαρόσι και πολλά αλλά αποτέλεσαν σημαντικές υποδομές για τους πολίτες των Γρεβενών.

Συνάντηση με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως είχε την Πέμπτη ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Μπγιάλας με θέμα συζήτησης τη χρηματοδότηση των κτιριακού της Αστυνομίας. Το κονδύλι είναι 3,5 εκατ. ευρώ εκ των οποίων 900 χιλ. ευρώ υπάρχουν ήδη στο Ταμείο. Κλείδωσε ο κόμβος του Ε65 για τη Δεσκάτη, θα βρίσκεται ανάμεσα σε Αγιόφυλλο και Τρικοκκιά. Γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί ο υπάρχων δρόμος από τη Δεσκάτη έως την Ελάσσονα.

Στα μεγαλύτερα πανελλαδικά κανάλια και sites αναπαράχθηκε η είδηση με το πρώην Πρόεδρο της Βουλής και το επεισόδιο που είχε με αστυνομικούς στα Γρεβενά. Συγκεκριμένα είχαμε επικοινωνία με ΑΝΤ1, ΑΡΤ, ΣΚΑΪ, Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας και αναπαραγωγή σε: athensvoice.gr, zougla.gr, iefimerida.gr, newsbomb.gr, newsbeast.gr, creative.gr. altsantiri.gr, patrasevents.gr, e-koufalia.gr, creative.gr, e-ptolemeos.gr, newsit.gr, left.gr, enikos.gr, protothema.gr, real.gr, news247.gr, topontiki.gr, tvxs.gr, cnn.gr, aftodioikisi.gr, parapolitika.gr, tribune.gr, makeleio.gr κ.ά.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη νεοσύστατη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Πριν καλά-καλά συσταθεί σε σώμα άρχισαν τα όργανα με τον καθένα να προσπαθεί να ορθώσει ανάστημα και να εκφέρει γνώμη. Η Πανελλαδική εικόνα του Κινήματος Αλλαγής αντικατοπτρίζεται και στα Γρεβενά. «Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι, αργεί να ξημερώσει», όμως.

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Μετάβαση στο περιεχόμενο