760 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Άμεση παρέμβαση απαιτείται στην περίφραξη της Εγνατίας οδού στην περιοχή του υποσταθμού Καλαμιτσίου καθώς ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να περάσουν άγρια ζώα και να συμβεί κάποιο ατύχημα λόγω κλοπής του συρματοπλέγματος από ασυνείδητους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Τζήρος καθώς η κόρη του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Καλά θα ήταν η συντήρηση των μηχανικών υποδομών στο Χ/Κ Βασιλίτσας και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα από την έναρξη της σεζόν.

Πρότυπο λειτουργίας αποτελεί το Δημοτικό κυνοκομείο στα Γρεβενά. Άριστη η συνεργασία του κ. Νικολακόπουλου με τη φιλοζωική. Περιορίστηκαν τα αδέσποτα στην πόλη και στα χωριά με την αρωγή και των κτηνιάτρων. Επίσης η καθημερινή λειτουργία του κυνοκομείου με το προσωπικό του Δήμου διασφαλίζουν την διατροφή των ζώων και την υγιεινή.

Φινάλε με υγρό και πυρ μετά το παραδοσιακό μπουγέλο γιόρτασαν τα γυμνασιόπαιδα τη λήξη των εξετάσεων. Τα σχολεία κλείνουν με τον παραδοσιακό αυτό τρόπο που φέρνει στο μυαλό μας άλλες αναμνήσεις. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν αλλά το «έθιμο» καλά κρατεί. Kαι επίσης τα πολεμοφόδια και τα κορίτσια-στόχοι παραμένουν ίδιοι. Προχτές επέλεξαν να δροσιστούν να πάει καλά το καλοκαίρι και να έχουν καλά αποτελέσματα.

Μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ είναι τα Γρεβενά που δεν έχουν εκλέξει ακόμη Νομαρχιακή Επιτροπή, ένα δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στο συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή και τη δύσκολη εποχή του Κινήματος.

Ο Βασίλης Μαχαιράς π. Υπεύθυνος της ΝΟΔΕ Γρεβενών ορίστηκε τομεάρχης Εκλογικής ετοιμότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλη επιτυχία στα καθήκοντα του. Είναι αλήθεια πως το οργανωτικό της ΝΔ έχει στις τάξεις της τόσους πολλούς πατριώτες μας, Ακούγεται ότι αυτό οφείλεται στην επιρροή που έχει ο συντοπίτης μας Χρίστος Βλαχοκώστας στην κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Προσωπικό στοίχημα του κ. Μπγιάλα είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στη Μαθητική Εστία ώστε από τον Οκτώβριο του 2018 να στεγαστούν εκεί και φοιτητές του ΤΕΙ. Να θυμίσουμε ότι από Οκτώβριο το ΤΕΙ Γρεβενών θα έχει 501 εισακτέους.

Τα εύσημα πρέπει να απονείμουμε στον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Θεόδωρο Κεραμά και στους Αξιωματικούς και το προσωπικό διότι βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μας.

Ακόμα ένας συμπατριώτης μας, ο Θανάσης Μπουκουβάλας από το Ελευθεροχώρι, κάνει παγκοσμίως γνωστά τα Γρεβενά καθώς διατελεί Διοικητής Σμήνους της Πολεμικής Αεροπορίας εκπονώντας τα σχέδια πτήσης σε πρόσφατη άσκηση που διεξήχθη στο Ισραήλ και στην οποία η Αεροπορία μας πρώτευσε.

e-Grevena Portal