613 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

 

Έντονη ήταν η παρουσία του Βουλευτή κ. Μπγιάλα στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στα Γρεβενά. Ο κ. Μπγιάλας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κλείσιμο της Βουλής συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις συλλόγων, στο Συνέδριο Απανταχού Γρεβενιωτών, στη Μανιταρογιορτή πραγματοποιώντας σειρά επαφών δεχόμενος ταυτόχρονα διαφορά αιτήματα των πολιτών.

Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε 25 αγρότες και κτηνοτρόφους των Γρεβενών αφού διαπιστώθηκε σειρά παραβάσεων και παρατυπιών απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Τα εύσημα σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία που είχε η Μανιταρογιορτή θα πρέπει να αποδοθούν τόσο στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση όσο και στο Δήμο Γρεβενών για την ανάπλαση για τη συμβολή στην εν λόγω επιτυχία. Εκδηλώσεις όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν άμεσα ή έμμεσα τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης ματαιοπονούν. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου ήταν αύτη που δείχνει και το μέγεθος της επιτυχίας.

Άλλη μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες ήταν το αντάμωμα των Απανταχού Γρεβενιωτών. Πολύς κόσμος , μεγάλο ενδιαφέρουν και διάχυτη συγκίνηση. Τέτοιες εκδηλώσεις αξίζει να βλέπουμε στον τόπο μας.

Παρόντες στις εκδηλώσεις του 15Αυγουστου και οι πολιτευτές της ΝΔ κ.κ. Ανδρέας Πάτσης και Δημήτρης Τσακνάκης.

Ο Αύγουστος δε σταμάτησε τη δραστηριότητα του ο Αντιδήμαρχο Χρήστος Τριγώνης. Σχεδόν καθημερινά πραγματοποιεί επιτόπου ελέγχους σε μια σειρά έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο από το Δήμο και σε ότι πρόκυπτε έκτακτα.

Για μικρά φοιτητόσπιτα, μικρή προσφορά, αυξημένη ζήτηση, σε λίγες μέρες λίγο αργότερα με πέρσι θα ξεκαθαρίσουν αν έχουν περάσει στη σχολή της επιλογή τους και τότε ξεκινά ο Γολγοθάς της ανεύρεσης σπιτιού. Για τα Γρεβενά τα πράγματα θα είναι φέτος πολύ δύσκολα αφού η προσφορά είναι πολύ χαμηλότερη της ζήτησης , άλλωστε θα έχουμε 500 φοιτητές επιπλέον τον Οκτώβριο. Οι γκαρσονιέρες, τα στούντιο και τα δυάρια είναι περιζήτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι πάρα π[όλα διότι η ανοικοδόμηση τα τελευταία χρόνια έχει φρενάρει λόγω κρίσης, ενώ ένα επιπλέον λόγος είναι ότι πολλοί δεν προχώρησαν σε αγορά σπιτιού και στράφηκαν στο ενοίκιο. Στα θετικά για τους φοιτητές θα είναι τα 20 και πλέον δωμάτια στη Φοιτητική Εστία που θα είναι έτοιμα τέλη Οκτώβρη.

Είναι Σάββατο μεσημέρι του καλοκαιριού στο Γ.Ν.Γρεβενών. Το προσωπικό στα επείγοντα μας κάνει εντύπωση, όλα λειτουργούν ρολόι, και ας είναι κάμποσοι στη αναμονή και ας φέρνουν τα ασθενοφόρα ασθενείς. Επί ώρα δεν ακούσαμε ούτε μια φωνή να υψώνεται, αντίθετα βλέπεις άψογα ντυμένες νοσηλεύτριες και νοσηλευτές να βοηθούν και να εργάζονται μεθοδικά.

Σε ότι αφορά το θέμα ξύλευσης ατομικών αναγκών σε όλους τους νομούς γίνεται με συνέργεια υλοτόμων εκτός από τα Γρεβενά. Όλοι μας πρέπει να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις και τη Νομοθεσίας της Δασικής Υπηρεσίας.

Πόλο έλξης αποτελεί για τους φίλους του ΠΑΣΟΚ το κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων του κ. Γιάννη Καλλία. Καθημερινά στελέχη των επισκέπτονται για να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τα Γρεβενά επισκέφθηκε προχθές ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο e-Grevena Portal.

Μήπως ξέχασαν ποιος έκανε την ανάπλαση στο Πάρκο Μερά; Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες.

 

e-Grevena Portal