765 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας της η Δημοτική Αρχή έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικούς στόχους και στο κομμάτι των οικονομικών, τόσο στη διαχείριση τους χρέους όσο και στην τακτοποίηση των δικών της υποχρεώσεων. Εμφανίζει μια πολύ καλή εικόνα η οποία αποτυπώνεται και στην αγορά.

Έχοντας κλείσει ένα τμήμα του ψηφοδελτίου και συνεχίζοντας επαφές με άλλα πρόσωπα ο Κώστας Παλάσκας δείχνει να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού Θώκου.

Την επανεκλογή του στο Δήμο Δέλτα θα διεκδικήσει ο Γρεβενιώτης Θύμιος Φωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ευρύτερη μαθητική κοινότητα σχετικά με τους δήθεν σατανιστές στο 5ο Δημοτικό Σχολείο η υπόθεση δεν ήταν σοβαρή. Όπως πληροφορηθήκαμε επρόκειτο για γενέθλια ενός κοριτσιού για τα οποία οι φίλες της ήθελαν να της κάνουν έκπληξη και άναψαν τα ρεσώ στο σκοτάδι. Το μοναδικό λάθος που φαίνεται ότι έκαναν είναι ότι δεν τα μάζεψαν όταν έφυγαν.

Σε δίλλημα βρίσκεται η Κατερίνα Πέτρου μετά και την πρόταση του Γιώργου Κασαπίδη. Αν θα πάει ως υποψήφια στο Δήμο Γρεβενών ή θα μεταφερθεί στην Περιφέρεια.

Ήδη έχει βγάλει το πρώτο έντυπο ο Γιώργος Κασαπίδης που οργώνει τη Δυτική Μακεδονία, όχι μόνο για την εύρεση υποψηφίων αλλά και για τη προώθηση της υποψηφιότητας του. Το θετικό για το ίδιο είναι ότι κάνει την προεκλογική εκστρατεία εκ του ασφαλούς διότι είναι εν ενεργεία βουλευτής.

Σχεδόν 24 λεπτά κράτησε αυτή τη φορά η συνέντευξη του Σημανδράκου. Για ακόμη μια φορά χάσαμε το λογαριασμό στο West. To σύνολο τα συνέντευξης ήταν για το Δήμο Κοζάνης και αυτό που «ψέλλισε» για τα Γρεβενά ήταν γιατί δεν καλέστηκε στην υπογραφή της συμβάσης του Αστυνομικού Μεγάρου.

Στα πλαίσια της αδέσμευτης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας και όπως κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει θα πορευόμαστε για όσο χρονικό διάστημα λειτουργεί το e-Grevena.com με αυτόν το γνώμονα Στις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές από τους αναρτήσεις μας θα προβληθούν όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι όπου και αν ανήκουν. Έτσι σήμερα για τη διεκδίκηση του Δήμου βρισκόμαστε στον αριθμό 4, αφού εκδήλωσαν την πρόθεση τους ο νυν Δήμαρχος Γ. Δασταμάνης, ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Κοσμά Γ. Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παλάσκας και ο πρώην Νομάρχης και πρώην Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης. Όλοι θα αναμένουμε εν καιρώ να αποτυπώσουν τις θέσεις και το πρόγραμμα τους.

Φαίνεται ότι δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια έδωσε λύση στον άξονα Κοζάνης –Λάρισας. Ετοιμάζει υποψηφίους εκπλήξεις για τα Γρεβενά που δεν πρόκειται να χάσουν.

Παρά τα ηχηρά ονόματα που ήρθαν στα Γρεβενά για να στηρίξουν την παράταξη της ΔΑΚΕ στις εκλογές των καθηγητών, αυτό έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα με το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ να τερματίζει τρίτη.

Το 2019 θα δημοπρατηθεί η ανάπλαση της πολύπαθης 13ης Οκτωβρίου στα Γρεβενά.

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ με την εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίου χρυσού και τη σύλληψη του γνωστού Ριχάρδου ο οποίος για μικρο χρονικό διάστημα λειτούργησε κατάστημα και στα Γρεβενά.

e-Grevena Portal