450 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Στην ΕΡΤ την Κυριακή, στον ΑΝΤ1 σήμερα. Σε βαρύ πυροβολικό της υπεράσπισης των θέσεων της Κυβέρνησης αναδεικνύεται ο Χρήστος Μπγιάλας.

Αλγεινή εντύπωση έχει δημιουργήσει η μη αποκομιδή των πλαστικών αντικειμένων που χρησιμοποιήθηκαν σε πρόσφατη διοργάνωση του ΜΟΓ. Τα συγκεκριμένα πλαστικά βρίσκονται μέσα στα νερά του ποταμιού ρυπαίνοντας το περιβάλλον και δημιουργώντας αυτή την άσχημη εικόνα.

Τα Γρεβενά είχαν την τιμητική τους στην χθεσινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε. Καλεσμένος ο Δρ. Χρίστος Βλαχοκώστας. Ο Γραμματέας από τα Γρεβενά αναφέρθηκε στα προβλήματα του τόπου μας και στο τι θα κάνει η ΝΔ ως επόμενη Κυβέρνηση. Έμφαση έδωσε στο επίδομα θέρμανσης, στη μεγάλη υπογεννητικότητα της περιοχής μας και στα αγροτικά θέματα. Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΝΔ να ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις γύρω από ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρα μας.

Για πολλά χρόνια διετέλεσε συνδικαλιστής της Αστυνομίας. Αναφερόμαστε στο Μιχάλη Τολίκα που κατάγεται από το Κοσμάτι Γρεβενών. Μετά από μια πετυχημένη αστυνομική και συνδικαλιστική πορεία αποφάσισε να πολιτευτεί με το ΚΙΝΑΛ.

Συχνά επισκέπτεται την πόλη μας ο συντοπίτης μας χειρουργός οφθαλμίατρος Γιάννης Ντούντας δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη προς τον τόπο του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας εδώ και χρόνια βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις της οφθαλμιατρικές και χειρουργώντας και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Άρτια και πολύ καλά οργανωμένη η παρουσίαση του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης κ. Σημανδράκου. Αρκετός κόσμος κατέκλεισε την αίθουσα από φίλους του αναμεσά τους πάρα πολλοί Γρεβενιώτες, Δεσκατιώτες και από το δήμο Βοΐου. Άρτια επίσης η παρουσίαση των Αρχών. Μακάρι το 1/10 αυτών να γινόταν για τα Γρεβενά, θα θεωρούνταν επιτυχία.

Στα Γρεβενά θα πραγματοποιηθεί για 3η χρόνια η Πανελλήνια συνάντηση των ερασιτεχνών αστρονόμων. Η πρωτοβουλία ανήκει στο σύλλογο Δ.Μακεδονίας και στο σύλλογο φίλων αστρονομίας Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2019 στις κατασκηνώσεις Φιλιππαίων.

Κυκλοφόρησε το νέο λεύκωμα για το Παλαιοντολογικό Μουσείο της Μηλιάς από την Π.Ε Γρεβενών.

Τα πρώτα προβλήματα στο συνδυασμό του Κασαπίδη ξεκίνησαν καθώς φαίνεται ότι πιέζεται από όλα στελέχη της ΝΔ. Δε είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να υπάρξει και 2ο αντάρτικο ψηφοδέλτιο.

Μετα από 25 χρόνια ο Νίκος Τζήρος, Διευθυντής της Οδοντιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Γρεβενών, ετοιμάζεται για τη σύνταξη. Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του στο Νομό μας και από τη θέση του Βουλευτή όπου βοήθησε στην ανάπτυξη του τόπου μας. Τα συν η ίδρυση οδοντιατρικής μονάδας ΑΜΕΑ στα Γρεβενά και πολλά άλλα.

Όπως όλα δείχνουν ένα μείζον πρόβλημα δεκαετιών, το σχέδιο πόλης, οδεύει προς τη λύση του.

Σε ξεχωριστά κελιά στις φυλακές Γρεβενών, υπάκουοι και πειθαρχημένοι είναι οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας Τοπαλούδη.

Κοζάνη, Καστοριά, Δεσκάτη, Τρίκαλα, Καρπερό κι Δήμητρα εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός Νόμος. Στα Γρεβενά γιατί; Τι λέει ο Δήμαρχος;

Πλούσιες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Δήμο Γρεβενών που απευθύνονται σε όλες της ηλικίες.

e-Grevena Portal