854 Views

Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα

Αν και έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια από το μεγάλο σεισμό της 13ης Μαΐου 1995 πολλά ζητήματα παραμένουν ανοικτά. Μιλάμε φυσικά για την περιοχή «Πατώματα» στην οποία έχει επιλεγεί από την Πολιτεία να χτιστεί ένας οικισμός και μέχρι στιγμής εν έτη 2017 δεν έχει γίνει κάτι.

Ιδιαίτερα δραστήριος συνεχίζει να είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Γιάτσιος. Έντονη είναι η παρουσία του στα τοπικά και κοινωνικά δρώμενα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία.

Είναι γνωστό ότι στα Γρεβενά οι ποδηλάτες είναι αόρατοι και για τους οδηγούς των αυτοκινήτων και για τους πεζούς και λύση δεν είναι το ποδήλατο σύμφωνα με την κατεύθυνση των υπολοίπων οχημάτων. Καθημερινά οι ποδηλάτες αυξάνονται όχι όμως και οι υποδομές.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες στο Δήμο Γρεβενών για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ε δεν είναι και μακριά, πλησιάζουν οι μέρες.

Την ομαλή λειτουργία της ΔΕΥΑΓ έχει ως στόχο ο Διευθυντής Επαμεινώντας Τοτίδης. Αυτό αποδεικνύεται με την ενασχόλησή του και την παρουσία του στη Υπηρεσία ακόμα και εκτός ωραρίου.

Τις διαβουλεύσεις και τις συζητήσεις με πρόσωπα της Κοινωνίας των Γρεβενών ο Κώστας Παλάσκας, στα πλαίσια της πρόθεσης του να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θέτοντας υποψηφιότητα για το Δημαρχιακό θώκο.

Πρόεδρος επανεξελέγη για 2η θητεία ο Γρηγόρης Ευαγγέλου στη Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του κ. Ευαγγέλου σε μια εποχή που τα προβλήματα και τα αιτήματα των Αστυνομικών παραμένουν στο προσκήνιο.

Το πόσο αγαπητός είναι στην κοινωνία των Γρεβενών ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης φάνηκε από την πρόσφατη μικρή περιπέτεια της υγείας του και το ενδιαφέρον που έδειξαν δεκάδες ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες. Ο κ. Τριγώνης δέχτηκε ευχές και την επίσκεψη πολλών φίλων οι οποίοι του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία επάνοδο στα καθήκοντα του.

Δωρεάν φροντιστήριο για πάνω από 35 παιδιά από το Δήμο Γρεβενών. Κανένα παιδί εκτός, ίσες ευκαιρίες για όλους είναι ο στόχος του Αντιδημάρχου Κοινωνικής μέριμνας Κώστα Νικολακόπουλου και του Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Γρεβενών Στέργιου Πουρνάρα για τη στήριξη των παιδιών των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς κλειστές αίθουσες αλλά μαθήματα με όλα τα υπόλοιπα παιδιά για να μην υπάρχουν διαχωρισμοί για να μην αισθάνεται κανένα παιδί μειονεκτικά. Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Γρεβενών παρέχει δωρεάν υποστήριξη στους μαθητές.

Το τελευταίο διάστημα είναι αρκετές οι δυνάμεις, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, των Γρεβενών, που “δείχνουν” στην κατεύθυνση της αναγκαιότητας να ενισχυθούν υποψήφιοι στα Γρεβενά, με αναφορές κοινωνικής δράσης και παρουσίας, στην τοπική κοινωνία.

Έτσι, ο Απόστολος ΤΣΕΝΗΣ, με δραστηριότητα στον δημόσιο βίο των Γρεβενών, τα τελευταία χρόνια, τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, όσο και λόγω της ενασχόλησής του με τον χώρο των κοινωνικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι από τα ονόματα που κάνουν έντονη την παρουσία τους στο “γαλάζιο” προσκήνιο.

Στα Γρεβενά αλλά και στον θεσσαλικό χώρο, όπου πολλοί είναι ψηφοφόροι στον νομό Γρεβενών, θεωρούν βέβαιη την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία, στα Γρεβενά, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

Εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών από το Σύλλογο «Ελπίδα» χτες στο Δημαρχείο, μια αξιέπαινη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας.

Στα πλαίσια της υποστήριξης της Φώφης Γεννηματά, ο κ. Τόλκας την εκπροσώπησε στα Γρεβενά με ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών χθες το απόγευμα.

 

 

e-Grevena Portal