Στοίχημα και διαδίκτυο

Στοίχημα και διαδίκτυο

Κάθε μέρα ακούμε στην τηλεόραση για το στοίχημα, τόσο αυτό που γνωρίσαμε μέσα από τον ΟΠΑΠ όσο και αυτό που από το 2000 έχουμε δει να παίζουν πολλοί Έλληνες παίχτες μέσα από το Internet. Σαφώς ο παίχτης που παίζει είτε στο ένα είτε στο άλλο γνωρίζει ότι είναι το ίδιο με την διαφορά να βρίσκετε στις αποδόσεις αλλά και σε κάποια χαρακτηριστικά που έχει έξτρα το Internet.

Στο παρών άρθρο θα βρείτε συμβουλές γύρω από το αθλητικό στοίχημα στο διαδίκτυο, θα γνωρίσετε το παιχνίδι μέσα από τα κινητά τηλέφωνα αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να παίξετε ζωντανό παιχνίδι ή αλλιώς live bet.

Στοίχημα από το Internet

Θεωρητικά το στοίχημα από το διαδίκτυο όλοι το έχουμε ακούσει αλλά πολλοί φοβούνται να παίξουν. Για ποιο λόγο όμως γίνετε αυτό; Υπάρχει κάποιο θέμα με τους bookmakers που είναι στην Ελλάδα;

Οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι πολύ απλές και σίγουρα οι παίχτες που φοβούνται δεν γνωρίζουν ότι πλέον υπάρχει ο νόμος 4002/2011 του Ελληνικού κράτους που κατοχυρώνει το ασφαλές παιχνίδι στο διαδίκτυο. Οι εταιρίες που υπάρχουν πλέον είναι 24 εταιρίες και έχουν άδεια από το κράτος. Αυτό σημαίνει ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά και ασφάλεια στις συναλλαγές σας.

Επιπλέον όμως ένα ακόμη νόμος έκανε την εμφάνισή του ο 4141/2013, ο οποίος αφορά τη φορολόγηση των καθαρών κερδών από τον τζόγο.

Για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος στο ποντάρισμα ενός ή περισσότερων αθλητικών γεγονότων θα πρέπει αρχικά να λάβει υπόψη του τα προγνωστικά για στοίχημα, μιας και μόνο έτσι θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει. Ενημέρωση μπορούμε να βρούμε από:

Ιστοσελίδες γύρω από το στοίχημα
Αθλητικές ή στοιχηματικές εφημερίδες
Έμπειρούς tipster

Mobile στοίχημα

Ένα πρώτο βήμα προς την ακόμα καλύτερη διευκόλυνση στο παιχνίδι του στοιχήματος από το διαδίκτυο είναι η εισαγωγή ηλεκτρονικών πλατφορμών μέσα στις ιστοσελίδες για smartphone. Αυτό σημαίνει ότι αν δούμε για παράδειγμα το Stoiximan προσφέρει σε παίχτες και την δυνατότητα να παίξουν από το iphone ή από κάποιο κινητό Android.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα αλλά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αν το κινητό που έχετε είναι κατάλληλο και πληροί τις προϋποθέσεις για αυτού του είδους τα παιχνίδια. Έτσι θα μπορέσετε να στοιχηματίσετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και από το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να φτάσετε σε κάποιο υπολογιστή.

Με την εμφάνιση των 4G συνδέσεων τώρα το παιχνίδι γίνετε ακόμα καλύτερο αλλά και πιο γρήγορο. Μιας και έτσι μπορείτε να έχετε και σε live streaming όλα τα αθλητικά γεγονότα που έχετε στοιχηματίσει.

Live στοίχημα

Το ζωντανό στοίχημα ή το Live bet όπως αλλιώς το γνωρίζουμε είναι μια νέα υπηρεσία που έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται από το 2010 και δίνει στους παίχτες την δυνατότητα να στοιχηματίζουν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει ότι αφού έχουμε διαβάσει τα προγνωστικά για stoixima online τότε ποντάρουμε σε ένα ή περισσότερα παιχνίδια. Καλό είναι όταν παίζουμε live να έχουμε ανοιχτό και το live streaming στα παιχνίδια που ποντάραμε, μιας και έτσι μόνο θα παρακολουθούμε τις αλλαγές που γίνονται στα παιχνίδια.

Το Live streaming για όσους δεν ξέρετε είναι η ζωντανή κάλυψη ενός αγώνα με την αποτύπωση των σπουδαιότερων γεγονότων μέσα σε αυτό. Έτσι ο παίχτης μπορεί άνετα να αλλάξει ένα στοιχηματισμό του κατά την διάρκεια του αγώνα, για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες κέρδους.

Οι συμβουλές για το στοίχημα από το Internet

Η γνωριμία με το διαδικτυακό στοίχημα όπως είδαμε και παραπάνω είναι αρκετά εύκολη μιας και το μόνο που πρέπει να κάνει ο παίχτης είναι να επιλέξει σωστά τα αθλητικά γεγονότα που θα στοιχηματίσει.

Υπάρχουν όμως και κάποιες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη σας μιας και μέσα από αυτές θα έχετε ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσετε.

  1. Επιλέξτε σωστά bookmaker. Για να το καταφέρετε αυτό θα πρέπει να διαβάζετε επισκοπήσεις σαν αυτές που υπάρχουν στο Internet και για τα ελληνικά online καζίνο. Η επιλογή σας θα στηρίζεται στο αν έχουν άδεια, ασφάλεια αλλά και κίνητρα για να κερδίσετε.
  2. Οι αποδόσεις είναι ένα σημαντικό στοιχείο με αυτές ανάλογα το αθλητικό γεγονός αλλάζουν. Προσέξτε στο θέμα του live betting όπου εκεί οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες σε σχέση με το κανονικό.
  3. Ασφάλεια τόσο στις συναλλαγές όσο και στα προσωπικά σας στοιχεία, μπορεί να μην είναι μια ουσιαστική συμβουλή για το στοίχημα αλλά η 100% εξασφάλιση της αφήνει τον παίχτη ανεπηρέαστο.
  4. Συστήματα μπορείτε να φτιάξετε όσα θέλετε μιας και αυτά θα σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Για παράδειγμα ένα σύστημα που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να δείτε ποια ομάδα στην Super League έχει μέχρι τώρα ισοπαλίες και μέχρι τέλους της σεζόν να την ακολουθήσετε και να στοιχηματίζετε ισοπαλία.
  5. Μπάτζετ πρέπει να ορίσετε μιας και μόνο έτσι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο αλλά και δεν θα αντιμετωπίσετε στοιχεία όπως ο εθισμός. Παίξτε πάντα με σύνεση.

Τέλος εκτός από τις συμβουλές ο παίχτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το στοίχημα είναι ένα είδος τζόγου όπου πρώτα θα πρέπει να διασκεδάζει και μετά να έχει το μυαλό του στο πως θα κερδίσει χρήματα. Το αντίθετο μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα:

Μοιραστείτε το:


Μετάβαση στο περιεχόμενο