Η Ένωση Ιλίου παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο των νικών. Αυτή τη φορά επικράτησε του Κεραυνού Αιγίου για την 4η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι στο περιθώριο του οποίου η διοίκηση της Ένωσης Ιλίου θέλησε να τιμήσει τον πρώην παίκτη της, Βασίλη Μίχο, με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Φάνη Ψαρόπουλο να τον βραβεύει.

Η ομάδα από το Ίλιον εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει σχετικά:

Ο Βασίλης Μίχος μίλησε για τη βράβευση του δείχνοντας το δέσιμο που είχε με την Ένωση Ιλίου και τους ανθρώπους της ομάδας. Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ την Ένωση Ιλίου, την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο Γιώργο Λιώση για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν με τη βράβευση τους. Αισθάνθηκα σαν να γύρισα σπίτι μου. Έζησα μεγάλες στιγμές με την ομάδα, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Β’ Εθνική. Η Ένωση Ιλίου είναι μια οικογένεια, η οποία εκπέμπει υγεία εντός και εκτός παρκέ. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου που πέρασα από αυτό το μεγάλο σύλλογο που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι καλή μπασκετική σεζόν με υγεία στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζουν πραγματικά».